Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lynč jo ze jo
to me pak v aute taky napadlo, ze jsem vzdycky dostala lejstro a od ni jsem nedostala nic. Tak ted me jen potvrzujes, to co jsem si myslela. Je zvlastni, ze pusobi na vsechny stejne. Pravdou je, ze nemuzu rict, ze byla neprijemna, ale obe doktorky pred ni, u nich jsem mela aspon pocit nejaky spoluucasti, ale u ni jsem si prisla jak na bezny gynekologycky prohlidce, kde se jen zjisti ze je vse ok a nashledanou. Jinak sestricky tam jsou strasne mily, je tam takova mladinka cernovlasa, tak ta je az uplne kouzelna
nevim jeji jmeno, musim priste zjistit.
Ahoj holky spolubojovnice,
včera jsem byla v Icare u Mr. TURKOVÉ
To bylo něco. Pokud to půjde, budu se už objednávat k jiným lékařkám, ale k ní už ne. Četla jsem tady o ní různé názory, ale chtěla jsem si udělat svůj, proto jsem na ni byla zvědavá. Řekla jsem jí, že mám za sebou 1× IUI, ale že to nevyšlo. Navíc jsme měli nepříznivý spermiogram. A ona? s nějakou inseminací mě úplně odepsala a doporučila rovnou IVF. Řekla jsem, že už jsme absolvovali jeden spermiogram na podzim a vyšel hezky. Na tyhle výsledky se mohla podívat u sebe v PC, ale nepodívala se.
Udělala mi UTZ, folikul se snažila najít, ale nebyl tam. Za to našla tekutinu, proto se domnívala, že folikul už praskl. Tím se mnou skončila a poslala mě domů s tím, ať se snažíme doma - dobře. Snažili jsme se
.
Minulý týden jsem byla na odběru krve z důvodu imulog. vyšetření. Celou dobu napjatě čekám na výsledky. Jenže z ní jsem byla tak rozhozená, že jsem na to málem zapomněla. Vůbec se se mnou nepárala, až když jsem vstala ze židle, že budu odcházet, tak jsem si na to vzpomněla a sama jsem se ji musela zeptat, zda už mají výsledky. Měla ten papír v kartě hned na PRVNÍM místě a ani se na to sama nepodívala. Výsledky mi ani neukázala. Jen řekla, že výsledky jsou dobré - jen štítná žláza (víc neřekla). Zatím to prý pro mne nic neznamená, ale AŽ otěhotním, pošlou mě do endokrinologické poradny. Ale zatím ať nikam nechodím - divné. Samozřejmě jsem od ní žádnou lékařskou zprávu nedostala. Vůbec z ní nemám dobrý pocit.
Malvajs:
V minulosti jsem byla u Mudr. Kubínové, Pryanichnikové, Jaržembovská a teď u té Turkové. Nejlepší z nich byla Jaržembovská
, jinak všechny byly hodné a milé, ale Turková
- nebyla vyložené zlá ale příjemná také NE.
@Zrzanka mě přijde jako kdyby Dr Turková se vyžívala v tom že tam nic nevidí že to nepujde atd. Nevím nechci křivdit snaží se být milá, ale pokaždy odcházím s tím že je to na prd. Ten minulej měsíc mě dr Jaržembovská říkala že mám folíkul 7mm a že to není marný tak ted má 8mm a dr Turková nic tam není
Holky tak se zkuste objednávat jinam no, někteří doktoři holt chtějí rovnou IVF…
držim všem pěsti aby Clostík zabral:)
Holky ona je Turková prý taky dost náladová, já u ní byla párkrát a byla jsem vždycky spokojená (ale je fakt, že já od doktorů vyžaduju spíš než uklidňování a naději, tak fakta - ty ona mi vždycky sdělila), ani na ivf mě nehnala. Když jsem jí říkala, že potřebuju trochu pauzu kvůli psychice, tak říkala, že mě chápe a že pak můžeme zkusit třeba jen iui, pokud se nezadaří samo
Možná jsem si s ní prostě jen líp sedla, pravda je, že je taková „svá“ ![]()
@alenka84 asi je to o tom jak si sednete no, me ze zacatku taky vyhovovala, ale pak se prave netrvarila na clostik + jako jedina chtela at platim UTZ sama…tak jsem k ni prestala chodit ![]()
@alenka84 přesně jak píšeš Turková je prostě svá, není zlá se musíš na všechno ptát jinak se nic nedozvíš. Ze mě byla vždy hotová a dokázala mě tak vystresovat jak nikdo
Ale ona to myslela dobře.
Na mě třeba vůbec nezapůsobila Ďurechová, zaprvé jsem jí moc nerozuměla, je to slovena jak poleno a zadruhé komunikace žádná, asi jsme si nepadli do oka. Přišlo mi že ze mě dělá blbce. K této paní doktorce já už rozhodně ne!
Jaržembovská, Kubínová jsou mé favoritky
i co se týče úspěšnosti.
@medmenka píše:Ďurechová mi taky nesedla, vůbec…
@alenka84 přesně jak píšeš Turková je prostě svá, není zlá se musíš na všechno ptát jinak se nic nedozvíš. Ze mě byla vždy hotová a dokázala mě tak vystresovat jak nikdoAle ona to myslela dobře.
Na mě třeba vůbec nezapůsobila Ďurechová, zaprvé jsem jí moc nerozuměla, je to slovena jak poleno a zadruhé komunikace žádná, asi jsme si nepadli do oka. Přišlo mi že ze mě dělá blbce. K této paní doktorce já už rozhodně ne!
Jaržembovská, Kubínová jsou mé favoritkyi co se týče úspěšnosti.
Já mám nejradši asi Hulverta, ale toho jsem potkala jen asi dvakrát…a Jaržembovskou, ta je zlatá ![]()
Me treba vyhovuje lekar, ktery mi rekne na plnou pusu veci tak jak se maji…taky nepotrebuji doktora, ktery se na me furt usmiva a uklidnuje. Jasne a vecne jak to ve skutecnosti je…
Ja jsem byla u Turkove ted v patek na kontrole pri stimulce videla foliky a vystrasila me, ze jich je dost a ze musim vic pit. zpravu jsem od ni nedostala takze nevim nic v pondeli jdu zase ke Kubinove tak snad to odhadne spravne nacasovani opu Jarzěbovska je bohuzel totalne na roztrhani a neni ted misto se k ni takhle na rychlo objednat coz me stve chtela jsem ji mit na kontrolach a opu a et, ale asi to nevyjde.
@MisTer prosimtě, proč máš víc pít? Co má pitný režim společného s folikulkama?
Já půjdu do Iscare až v září, ale stejně jukám radši už teď, co mě čeká a zrovna tu vodu moc nechápu
Děkuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.