Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Malvajs už je to zamnou, ale asi bych šla do toho znovu, touha po mimi je hold veliká
Já doufám že se bobík pořádně zakutá a udělá si na 9 měsíců bydliště u mě v bříšku. Jasně že budu informovat jak jsem dopadla. Ty dej určitě také vědět jak pokračuješ. ![]()
Malvajs nedorůstaly folikuly, nebyla ovulace, byla nízká děložní sliznice…:) podařilo se druhý měsíc
první sice folíky dozrály, ale prostě to nevyšlo…jinak se neomlpouvej, chápu tě a doufám, ze i vam se uz zadari ![]()
@medmenka urcite mas bojovnicka a zvladne to!!!
tesim se na tve dve carky!!! ![]()
@Malvajs tak to jsem na tom uplně stejně a to do písmene taky jsem dnes byla u dr Turkový a taky maji 9mm a mám přijít ve středu. Ona jediná mě vždycky říká že mám polycyklycký vaječníky, Taky jediná chce po mě 300 za UZ že na další mám nárok až v březnu, že to ted tak zavedli, ale nikdo jinej po mě nic nechce. Ale pro uklidněni ti napíšu zkušenost z minulýho měsíce. Byla jsem v uterý u dr Jaržembovský ta mě řekla, že mám drobný folikuly ale že zo vidí nadějně to jsem byla 12den jo a že ovulka určitě bude. V pátek jsem šla na dalši kontrolu k dr Turkový a ta že tam vubec nic není a že asi vyvoláme MS ale šla jsem ještě 17 den k jiné dr a měla jsem tam folikul 14mm tak doufám, že tenhle měsíc to bude stejný.
@Malvajs píše:
@Luca89![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přééééésně
@lynč
pokud Jažembovská dává naděje ěřila bych jí, nám říkala to samé
a měla pravdu"!!drzim palce
@Luca89 dekuju
jsem rada, ze jsem k vam napsala..myslim do skupiny DIKY!! Hezky vikend ![]()
@Malvajs píše:
@Luca89 dekujujsem rada, ze jsem k vam napsala..myslim do skupiny DIKY!! Hezky vikend
není vůůůbec zač
píšu svůj názor ze své zkušenosti!!taky přeji hezký víkend
@Luca89 to bylo minulý měsíc a měla pravu ovulka byla. Tenhle měsíc nějak na ní nemám štěstí, ale pokaždé mi říká že jsem zdravá ženská tak to určitě pujde. Ve středu jdu k dr Durechový tu neznám tak mám trochu strach
@lynč jsi hodna, ze jsi napsala, ted jsem to cetla manzelovi a rekl mi ze po znich uz nepujdu k Turkovi
(parodie na vesnicko ma strediskova) Aspon manzel si zachovava smysl pro humor
A co se delo pak ten 17. den u jiny doktorky? ![]()
@Malvajs řekla mi že mám krásnej folikul 14mm to bylo ve středu a že o víkendu na to máme skočit. Ale bohužel to nevyšlo. Jo a všechny dr mi dávají zprávu jen ona ne. Nevím ta ženská mi nesedí. Akorát mě vždycky vystraší. Přijde mě že je hodně na peníze
@Malvajs řekla mi že mám krásnej folikul 14mm to bylo ve středu a že o víkendu na to máme skočit. Ale bohužel to nevyšlo. Jo a všechny dr mi dávají zprávu jen ona ne. Nevím ta ženská mi nesedí. Akorát mě vždycky vystraší. Přijde mě že je hodně na peníze
@lynč A NEMElas treba jiny davkovani clostiku? ja mela prvni mesic jine nez druhy a ten druhy rostly lepe…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.