Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
26.5.13 20:34

Ahojdi holky, jsem tu nováček :D začala jsem chodit do Iscare, k doktorce Jaržembovské, teď jsem před IVF, ale našel mi můj gynekolog streptokoka…prý v tu chvíli bych neměla začínat IVF…máte někde zkušenost? :)) děkujuuu mooc :) Jinak Dr. Jaržembovská se trošku spletla a nasadila mi hormony, které měli dle jejího pohledu přivolat následně menstruaci. Pak jsem byla u MUDr. Ďurechová, ta říkala, že bych je ani dostat nemohla a nasadila mi další hormony. Tak už nevím, jestli k Jaržemb. dále chodit :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
26.5.13 23:31

@merienka já na Jaržembovskou nedá dopustit jsem sní velice spokojená. Byla jsem i Ďurechové, ale moc jsem z ní nebyla nadšená má zvláštní přístup není moc zdílná, ale je to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.5.13 00:04

@Luca89 až 24.11. ale jdu na plánovaný císař takže počítám, že to bude někdy mezi 10-15.11…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.5.13 09:55

Já jsem teď na IVF a bohužel na Jaržembovskou nemám štěstí ted měla dovču, vp átek jdu na kontrolu k Turkové, OPU a ET asi taky s ní nebudu mít šanci, pěkně mě to štve teda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.5.13 10:03

HOlky pamatujete si jak to bylo s mražením embryjek? Lišila se nějak cena tím, v jakém stádiu embryjka byly??Např. v genetu vím, že je to za6tis když se mrazí po 5–6 dnech a nebo myslím 3500 když se mrazí po 2–3dnech.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.5.13 10:15

@MisTer Ahoj, tak na úvod přeji hodně štěstí do IVF! Už jste se do toho tedy pustili… hlavně ať to má stejný průběh jako u spousty z nás, tzn. 1. IVF a hned miminko v bříšku! Pokud vím, tak v ceníku žádné rozlišení není.. já nechávala mrazit blastocysty (5-ti denní) a bylo to za standardní cenu 3 nebo 3,5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.5.13 11:18

@f-l-e-a právě nic jsem nenašla tak tím líp, to bude cena stejná!!!Díky moc snad se nám taky podaří napoprvé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.5.13 13:42

@medmenka Děkuju za radu…připadá mi jinak moc fajn, tak proto jsem se ujišťovala, jestli k ní chodit dál ;) mě nakonec gynekolog kvůli streptokoku předpesal další prášečky k oddálení měsíčků, než budu úplně ok..prý bych jen zbytečně měla neúspěšný pokus.. :( Takže mě trošku štve, že se to tak táhne :roll: Jinak Ďurechová na mě působila dosti drsně, takže k níž už neeee :D

Příspěvek upraven 27.05.13 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.5.13 13:49

@Shari81 japato ze cisar? nebooj, ono to utece, me to ted taky leti a cim vic se to blizi tim vic to leti…musim donakoupit veci at mam vse nachystano uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.5.13 21:55

Nevíte, jestli je možné v ISCARE telefonicky mluvit s nějakou lékařkou? Zatím jsem volala vždy jen na recepci. Poslali mě na imunologické testy, chtěla bych se jich zeptat, jak to dopadlo a co to pro mne znamená dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.5.13 22:02
@Zrzanka píše:
Nevíte, jestli je možné v ISCARE telefonicky mluvit s nějakou lékařkou? Zatím jsem volala vždy jen na recepci. Poslali mě na imunologické testy, chtěla bych se jich zeptat, jak to dopadlo a co to pro mne znamená dál.

Určitě se dá, přepojují na ně sestry, takže se asi z recepce musíš nechat nejdřív přepojit na sesternu…ale výsledky imuno by s tebou měl probrat spíš imunolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.5.13 12:52

Dnes jsme meli posledni navstevu v Iscare (7+2 tt.).
Byli jsme pochvaleni od dr. Jarzembovske, jak hezky rosteme :lol:
Vsem, kteri doufate, preji jen to nejlepsi-vysnene miminko, i kdyz sama vim, ze cesta je casto trnita :think:
Hlavni je ale bojovat a nevzdavat se, nase mimi za to preci stoji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
28.5.13 12:59

@ajinka30 krasnee, gratuluji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.5.13 13:08

@ajinka30 gratuluju krásný miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malvajs
28.5.13 15:16
@ajinka30 píše:
Dnes jsme meli posledni navstevu v Iscare (7+2 tt.).
Byli jsme pochvaleni od dr. Jarzembovske, jak hezky rosteme :lol:
Vsem, kteri doufate, preji jen to nejlepsi-vysnene miminko, i kdyz sama vim, ze cesta je casto trnita :think:
Hlavni je ale bojovat a nevzdavat se, nase mimi za to preci stoji :mavam:

Velka gratulace :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.