Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojdi holky, jsem tu nováček
začala jsem chodit do Iscare, k doktorce Jaržembovské, teď jsem před IVF, ale našel mi můj gynekolog streptokoka…prý v tu chvíli bych neměla začínat IVF…máte někde zkušenost?
děkujuuu mooc
Jinak Dr. Jaržembovská se trošku spletla a nasadila mi hormony, které měli dle jejího pohledu přivolat následně menstruaci. Pak jsem byla u MUDr. Ďurechová, ta říkala, že bych je ani dostat nemohla a nasadila mi další hormony. Tak už nevím, jestli k Jaržemb. dále chodit
![]()
@merienka já na Jaržembovskou nedá dopustit jsem sní velice spokojená. Byla jsem i Ďurechové, ale moc jsem z ní nebyla nadšená má zvláštní přístup není moc zdílná, ale je to jen můj názor.
@Luca89 až 24.11. ale jdu na plánovaný císař takže počítám, že to bude někdy mezi 10-15.11…
Já jsem teď na IVF a bohužel na Jaržembovskou nemám štěstí ted měla dovču, vp átek jdu na kontrolu k Turkové, OPU a ET asi taky s ní nebudu mít šanci, pěkně mě to štve teda!
HOlky pamatujete si jak to bylo s mražením embryjek? Lišila se nějak cena tím, v jakém stádiu embryjka byly??Např. v genetu vím, že je to za6tis když se mrazí po 5–6 dnech a nebo myslím 3500 když se mrazí po 2–3dnech.
Děkuji.
@MisTer Ahoj, tak na úvod přeji hodně štěstí do IVF! Už jste se do toho tedy pustili… hlavně ať to má stejný průběh jako u spousty z nás, tzn. 1. IVF a hned miminko v bříšku! Pokud vím, tak v ceníku žádné rozlišení není.. já nechávala mrazit blastocysty (5-ti denní) a bylo to za standardní cenu 3 nebo 3,5 tis.
@f-l-e-a právě nic jsem nenašla tak tím líp, to bude cena stejná!!!Díky moc snad se nám taky podaří napoprvé!
@medmenka Děkuju za radu…připadá mi jinak moc fajn, tak proto jsem se ujišťovala, jestli k ní chodit dál
mě nakonec gynekolog kvůli streptokoku předpesal další prášečky k oddálení měsíčků, než budu úplně ok..prý bych jen zbytečně měla neúspěšný pokus..
Takže mě trošku štve, že se to tak táhne
Jinak Ďurechová na mě působila dosti drsně, takže k níž už neeee ![]()
Příspěvek upraven 27.05.13 v 14:26
@Shari81 japato ze cisar? nebooj, ono to utece, me to ted taky leti a cim vic se to blizi tim vic to leti…musim donakoupit veci at mam vse nachystano uz…
Nevíte, jestli je možné v ISCARE telefonicky mluvit s nějakou lékařkou? Zatím jsem volala vždy jen na recepci. Poslali mě na imunologické testy, chtěla bych se jich zeptat, jak to dopadlo a co to pro mne znamená dál.
@Zrzanka píše:
Nevíte, jestli je možné v ISCARE telefonicky mluvit s nějakou lékařkou? Zatím jsem volala vždy jen na recepci. Poslali mě na imunologické testy, chtěla bych se jich zeptat, jak to dopadlo a co to pro mne znamená dál.
Určitě se dá, přepojují na ně sestry, takže se asi z recepce musíš nechat nejdřív přepojit na sesternu…ale výsledky imuno by s tebou měl probrat spíš imunolog
Dnes jsme meli posledni navstevu v Iscare (7+2 tt.).
Byli jsme pochvaleni od dr. Jarzembovske, jak hezky rosteme ![]()
Vsem, kteri doufate, preji jen to nejlepsi-vysnene miminko, i kdyz sama vim, ze cesta je casto trnita ![]()
Hlavni je ale bojovat a nevzdavat se, nase mimi za to preci stoji ![]()
@ajinka30 píše:
Dnes jsme meli posledni navstevu v Iscare (7+2 tt.).
Byli jsme pochvaleni od dr. Jarzembovske, jak hezky rosteme
Vsem, kteri doufate, preji jen to nejlepsi-vysnene miminko, i kdyz sama vim, ze cesta je casto trnita
Hlavni je ale bojovat a nevzdavat se, nase mimi za to preci stoji
Velka gratulace ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.