Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ajinka30 jeee to je super s tema sobotama
vyridim si nove zadanky a mazu tam ![]()
@Liren Take tam zatim nechodim, ale chci se tam objednat zacatkem cervna, resp muj gynekolog mi doporucoval tam jit a hned na ivf. Na rozmyslenou mam do konce kvetna a pak se mu mam ozvat. Porad nevim
S plodnosti snad problem nemam, otehotnela sem bez problemu ihned po vysazeni HA, ale nasledujici revize a rerevize po zamlklem tehotenstvi mi totalne rozhazeli menstruaci a mam ted nizkou sliznici 6 mm. Zatim jsem zadne hormony nikdy nebrala. Gynekolog mi rekl, ze to prave vyresi v CARu. IVF se docela bojim, ze to bude rana na psychiku, kdyz to nepujde. Pri rozhazene menses se neslo ani moc od prosince snazit,, teprve tenhle mesic mi prisla vcelku normalni menses, ale pochybuju, ze se zadarilo, nemam zadne priznaky. Tak se tam spolu asi v Iscare potkame…
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat byla jste některá u MUDr. Ďurechové? Ve čtvrtek bych k ní měla jít a co jsem si našla na netu, tak moc pěkně o ní nepsali. Tak jaké sní máte zkušenosti vy?
Ahojky ![]()
U dr. Durechove jsem byla pri prijimaci konzultaci a musim rict, ze na me i manzela pusobila velice mile a hlavne ochotne-vse trpelive vysvetlila(i kdyz jsem nekterym vyrazum ve slovenstine nerozumela, napr. maternice je deloha
.
Takze urcite by jsem se k ni nebala jit, je moc mila ![]()
@ajinka30 díky moc,
to jsem ráda že je v pohodě to je jediná doktorka u které jsem tam ještě nebyla.
Ahojky, tak denska jsem p kontrole. Sliznice pekna, folikul 16mm. IUI naplanovano na patek, tak sjem zvedava. Dostala jsem Ovitrelle a to jsem nejvic nervozni, ze si to musim pichnout zitra vecer…brrrrrr…ale co clovek neudela
@Shari81 zatim nedekuji, ale ted si to poradne uziju
TO ja vzdy pred narozkami mam takovou dobrou naladu i kdyz jsem starsi, ale proste si to paradne uzivam…a jeste ten darecek
![]()
Tak se myslim pristi tyden objednam na prvni konzultacii. Asi jste to tu uz psaly, ale muzu se zeptat Jak dlouho trva objednani a s kym mate dobrou zusenost z lekaru? A musi na prvni konzultaci i pritel? Diky ![]()
Ahoj Liren, tak jak uz jsem psala, tak tam mam nejlepsi zkusenost s dr. Jarzembovskou-chodim stale uz jen k ni ![]()
Je mlada a o to blize k sobe mame a hlavne je stale v pohode a usmevava ![]()
Jinak na prijimaci konzultaci musis prijit samozrejme i s pritelem nebo manzelem-tyka se to vas obou a tak musi zasvetit oba, aby jste vedeli, co vse vas ceka ![]()
Me pred tim pul rokem objednali hned na pristi tyden, takze „cekacka“ opravdu idealni ![]()
Preju ti, at se vam tam zadari-moc dobre vim, co vse to obnasi, ale nakonec se i u nas zadarilo ![]()
@ajinka30 dekuji, my jsme totiz meli chodit nekam jinam kam me poslala gyndarka, ale ke konci konzultace jsme nahodou zjistili ze nemaj smlouvu s mou pojistovnou ac chytra horakyne na recepci seppisovala hoodinu nase karty, tak nevim zda pritel dostane znovu volno v praci na dalsi prvni konzultaci ![]()
@Liren Ahoj, ja mam take jen dobre zkusenosti, teda jsem tam chvili. Vcera jsem byla u doktorky Kubinove a take moc prijemna. Jianak na prvni konzultaci nas objednali do dvou tydnu. Drzim palce, a uvidis, ze to bude dobry.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.