Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24146
15.5.13 13:43

@ajinka30 jeee to je super s tema sobotama :) vyridim si nove zadanky a mazu tam :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ReaN
15.5.13 17:18

@Liren Take tam zatim nechodim, ale chci se tam objednat zacatkem cervna, resp muj gynekolog mi doporucoval tam jit a hned na ivf. Na rozmyslenou mam do konce kvetna a pak se mu mam ozvat. Porad nevim :roll: S plodnosti snad problem nemam, otehotnela sem bez problemu ihned po vysazeni HA, ale nasledujici revize a rerevize po zamlklem tehotenstvi mi totalne rozhazeli menstruaci a mam ted nizkou sliznici 6 mm. Zatim jsem zadne hormony nikdy nebrala. Gynekolog mi rekl, ze to prave vyresi v CARu. IVF se docela bojim, ze to bude rana na psychiku, kdyz to nepujde. Pri rozhazene menses se neslo ani moc od prosince snazit,, teprve tenhle mesic mi prisla vcelku normalni menses, ale pochybuju, ze se zadarilo, nemam zadne priznaky. Tak se tam spolu asi v Iscare potkame…

• Citovat
  • Upravit
4273
15.5.13 17:21

Holky vsem vam drzim pesticky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
17.5.13 08:33

Všem Vám držím palečky a hodně štěstí!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.5.13 19:39

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat byla jste některá u MUDr. Ďurechové? Ve čtvrtek bych k ní měla jít a co jsem si našla na netu, tak moc pěkně o ní nepsali. Tak jaké sní máte zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.5.13 19:46

Ahojky :)
U dr. Durechove jsem byla pri prijimaci konzultaci a musim rict, ze na me i manzela pusobila velice mile a hlavne ochotne-vse trpelive vysvetlila(i kdyz jsem nekterym vyrazum ve slovenstine nerozumela, napr. maternice je deloha :).
Takze urcite by jsem se k ni nebala jit, je moc mila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.5.13 19:56

@ajinka30 díky moc, ;) to jsem ráda že je v pohodě to je jediná doktorka u které jsem tam ještě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
21.5.13 12:56

Ahojky, tak denska jsem p kontrole. Sliznice pekna, folikul 16mm. IUI naplanovano na patek, tak sjem zvedava. Dostala jsem Ovitrelle a to jsem nejvic nervozni, ze si to musim pichnout zitra vecer…brrrrrr…ale co clovek neudela

• Citovat
  • Upravit
4273
21.5.13 14:18

@magdík123 tak drzim pesticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.5.13 21:39

@magdík123 držím všechny palce co mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
21.5.13 21:52

@Shari81 zatim nedekuji, ale ted si to poradne uziju :dance: TO ja vzdy pred narozkami mam takovou dobrou naladu i kdyz jsem starsi, ale proste si to paradne uzivam…a jeste ten darecek :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
24146
22.5.13 08:00

Tak se myslim pristi tyden objednam na prvni konzultacii. Asi jste to tu uz psaly, ale muzu se zeptat Jak dlouho trva objednani a s kym mate dobrou zusenost z lekaru? A musi na prvni konzultaci i pritel? Diky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.5.13 08:26

Ahoj Liren, tak jak uz jsem psala, tak tam mam nejlepsi zkusenost s dr. Jarzembovskou-chodim stale uz jen k ni :)
Je mlada a o to blize k sobe mame a hlavne je stale v pohode a usmevava :lol:
Jinak na prijimaci konzultaci musis prijit samozrejme i s pritelem nebo manzelem-tyka se to vas obou a tak musi zasvetit oba, aby jste vedeli, co vse vas ceka :)
Me pred tim pul rokem objednali hned na pristi tyden, takze „cekacka“ opravdu idealni ;)
Preju ti, at se vam tam zadari-moc dobre vim, co vse to obnasi, ale nakonec se i u nas zadarilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
22.5.13 08:45

@ajinka30 dekuji, my jsme totiz meli chodit nekam jinam kam me poslala gyndarka, ale ke konci konzultace jsme nahodou zjistili ze nemaj smlouvu s mou pojistovnou ac chytra horakyne na recepci seppisovala hoodinu nase karty, tak nevim zda pritel dostane znovu volno v praci na dalsi prvni konzultaci :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
22.5.13 09:22

@Liren Ahoj, ja mam take jen dobre zkusenosti, teda jsem tam chvili. Vcera jsem byla u doktorky Kubinove a take moc prijemna. Jianak na prvni konzultaci nas objednali do dvou tydnu. Drzim palce, a uvidis, ze to bude dobry.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.