Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romimi s tím zkušenost nemám, mrzí mě to a jak píše Shari, tak bych probrala s dr.na kontrole vše a domluvila se co a jak dál…
@Jita86 Ahoj, bohužel, toto nevím, je mi moc líto, že Vám to nevyšlo. Budu i nadále držet palce, jednou se to určitě povede…
Ahojky..dnes kontrola u dr. mimi má 4cm a dle UTZ jsme 10+6 takže jsme o dva dny větší než by mělo být…mimi sebou mrskalo tak, že skoro nešlo vyfotit…další kontrola+screening 15.5. ![]()
Taak já hlásím dnešní kontrola na
podle dr. UTZ jsem 8+3, měříme 16,71 a krásně jdeme vidět na fotečce, srdíčko bije a hematom se vstřebává!!! takže já mám dnes krásný den!!!
děkuji moc za podporu!!!
@Shari81 taky krásné zprávy, tak jen tak dále!!!:-)
@Slunicko81 super
, mám za tebe velkou radost
teď už si budeme v klidu těhotnit ![]()
@Shari81
no já doufám…že jooo… teď odpočívám, byla jsem před hoďkou na wc a na slipovce trošililinku špinění, 2-3kapky, jinak zatím nic, tak to bylo asi z toho utz… tak odpočívám…
@Slunicko81 neodpočítávej a užívej si to
to bylo určitě po tom UTZ, nic to není..hlavně klid a pohodu ![]()
Nevíte náhodou, jak mám psovi vysvětlit, že vstávat každý den mezi 6-7 ráno není dobrý nápad, že mimino potřebuje spát trochu dýl??? moje čtyřnohá láska se naučila hlídat, kdy se mi chce na wc, tak začne šíleně kňučet, až mě to donutí vstát, jít na wc a zas si jít lehnout…
asi má pocit, že bych to „pustila“ do postele ![]()
@Slunicko81 ha, koukám, že už blbě čtu..
neodpočítáváš ale odpočíváš ![]()
@Shari81
tak to neporadim, moje fdenečka je poslední dny naopak líná a nechce se jí z pelíšku ven kolikrát ani v 10 ráno
![]()
@Luca89 závidím!!! Té mojí bude v červnu 14 let a máme to jak na houpačce, někdy celý den jen leží a jindy je jak štěně…ale každý den ráno kňučí, škrábe a fufá na dveře… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.