Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@magdík123
ta je skvela…teda vsichni tam jsou super…ale tuhle jsem mela vzdy nejradeji ![]()
Holky chci se zeptat co je potřeba za předoperační vyšetření v Iscare???Stačí mi to pouze u obvoďačky??Koncem května začínám stimulovat tak bych to chtěla mít připravené trošku s předstihem.
@MisTer Ahoj! Záleží na tom, jestli Tvůj obvoďák má v ordinaci EKG, páč to je tam potřeba. Můj ho nemá, takže jsem musela jít ještě k internistovi a tam jsem si připadala jako blbec, že se jdu objednat na EKG tak pozdě, pouhý měsíc před zákrokem! Takže bez keců se to u nich neobešlo, ale to bude spíš problém místní sestry.
@magdík123 jinak souhlasím s Lucou, za mě jedině paní doktorka Jaržembovská! Ostatní ale ani nemohu posoudit, páč jsem k nikomu jinému nechtěla.
@f-l-e-a tak jestli má EKG si nepamatuju, ale příští týden jdu na kontrolu kardio, tak bych si EKG mohla vyžádat tam stejně mi ho dělají?!Zbytek tedy vše u obvodačky? To znamená moč, krev?
@f-l-e-a já tedy byla ještě u Turkové, pak nějaké na M(jméno nevím) a u Iljiče, u toho to byl šok, šíleně mi připomínal kamaráda, takže k tomu jsem pak už nechtěla ![]()
@MisTer na strankach Iscare je ke stažení formulář, který můžeš dát vyplnit lékaři. Mně EKG vytiskla na několika papírech, a pak to obvoďák jen vyhodnotil a zapsal. Jinak je tam krev, moč, poslechl mě, koukl mi na žíly a toť asi vše. Jo vlastně, ještě mě pobavil, když se mě zeptal, jestli mám vlastní chrup! ![]()
http://www.iscare.cz/ke_stazeni.html
@f-l-e-a jééééééé díky moc to si hned vytisknu!!Tak to není tak hrozný ![]()
@magdík123 já jsem s ní byla moc spokojená a ani jsme u jiný nebyli…držím palce ![]()
Ahoj holky! koukám tady jsou fakt mimča jenod Jaržembovské
doufm, že tam příští pátek bude, jedu na kontrolu na gyndu po šestinedělí a chci sjet se Sebíkem do Iscare jim ukázat, jak se jim a nám povedl
asi si zavolám, jestli tam bude ![]()
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit? Chtěla bych v Iscare zkusit inseminaci, proto tam teď jezdím a sledují mi zda roste folikul. Bohužel to vypadá, že moc neroste. Dr. Kubínová navrhuje zkusit na 1 cyklus clostilbegit (tomu moc nedávám naději, protože jsem ho v minulosti brala 3 měsíce a nic). Když nepomůže clostil. navrhuje injekce (FSH). Máte s těmi injekcemi zkušenost? Jak je to s nimi finančně? Uhradí to pojišťovna?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.