Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
24.4.13 18:11

@magdík123 super dobré zprávy:) a u jaké dr. jsi byla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.4.13 18:44

@magdík123 tak to jsou super zpravy :) moooc drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
24.4.13 21:53

@Shari81 Jarzemborska

• Citovat
  • Upravit
4273
25.4.13 00:28

@magdík123 :) ta je skvela…teda vsichni tam jsou super…ale tuhle jsem mela vzdy nejradeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
25.4.13 09:07

Holky chci se zeptat co je potřeba za předoperační vyšetření v Iscare???Stačí mi to pouze u obvoďačky??Koncem května začínám stimulovat tak bych to chtěla mít připravené trošku s předstihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
25.4.13 09:21

@MisTer Ahoj! Záleží na tom, jestli Tvůj obvoďák má v ordinaci EKG, páč to je tam potřeba. Můj ho nemá, takže jsem musela jít ještě k internistovi a tam jsem si připadala jako blbec, že se jdu objednat na EKG tak pozdě, pouhý měsíc před zákrokem! Takže bez keců se to u nich neobešlo, ale to bude spíš problém místní sestry.

@magdík123 jinak souhlasím s Lucou, za mě jedině paní doktorka Jaržembovská! Ostatní ale ani nemohu posoudit, páč jsem k nikomu jinému nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
25.4.13 09:30

@f-l-e-a tak jestli má EKG si nepamatuju, ale příští týden jdu na kontrolu kardio, tak bych si EKG mohla vyžádat tam stejně mi ho dělají?!Zbytek tedy vše u obvodačky? To znamená moč, krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
25.4.13 09:31

@f-l-e-a já tedy byla ještě u Turkové, pak nějaké na M(jméno nevím) a u Iljiče, u toho to byl šok, šíleně mi připomínal kamaráda, takže k tomu jsem pak už nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
25.4.13 09:43

@MisTer na strankach Iscare je ke stažení formulář, který můžeš dát vyplnit lékaři. Mně EKG vytiskla na několika papírech, a pak to obvoďák jen vyhodnotil a zapsal. Jinak je tam krev, moč, poslechl mě, koukl mi na žíly a toť asi vše. Jo vlastně, ještě mě pobavil, když se mě zeptal, jestli mám vlastní chrup! :D
 http://www.iscare.cz/ke_stazeni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
25.4.13 09:45

@Luca89 tak to chápu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
25.4.13 09:56

@f-l-e-a jééééééé díky moc to si hned vytisknu!!Tak to není tak hrozný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
25.4.13 21:09

@magdík123 já jsem s ní byla moc spokojená a ani jsme u jiný nebyli…držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
26.4.13 22:44

Doufam, ze doktorka Jarzemborska nam take pomuze…:)

• Citovat
  • Upravit
15290
27.4.13 02:13

Ahoj holky! koukám tady jsou fakt mimča jenod Jaržembovské :) doufm, že tam příští pátek bude, jedu na kontrolu na gyndu po šestinedělí a chci sjet se Sebíkem do Iscare jim ukázat, jak se jim a nám povedl :) asi si zavolám, jestli tam bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.4.13 03:43

Růst folikulů

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit? Chtěla bych v Iscare zkusit inseminaci, proto tam teď jezdím a sledují mi zda roste folikul. Bohužel to vypadá, že moc neroste. Dr. Kubínová navrhuje zkusit na 1 cyklus clostilbegit (tomu moc nedávám naději, protože jsem ho v minulosti brala 3 měsíce a nic). Když nepomůže clostil. navrhuje injekce (FSH). Máte s těmi injekcemi zkušenost? Jak je to s nimi finančně? Uhradí to pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.