Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
8.4.13 16:16

Sluníčko81. Tak to ti moc gratuluju :) to je príma, držím palečky, aby bylo všechno v pořádku, ale ono bude… :dance: a můžu se zeptat kolikátý to je tvůj pokus? Já mám první IVF, musela jsem až na KET měla jsem OHSS, první nevyšel, a teď jdu, doufám, když bude vše ok, v druhé polovině dubna na druhý… je to strašně dlouhý :( ještě jednou velká gratulace a ať roste, prcek, pá Jíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.4.13 16:18
  • Sluníčko81 - Jo a ještě jsem se chtěla zeptat k jaké dr. chodíš? Já že chodím k dr. Jaržembovské a chci aby tam byla, až tam pojedu… nechci k nikomu jinému, stále jsem chodila k ní… 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.4.13 16:23

@Jita86 vše mám v podpisu - tohle už byl náš 4.pokus - nehrazený - tak jsme šli do Nativu - nakonec nás vyšel finančně nejvíc:-)),ale vyplatilo se:-))

určitě nevěš hlavu a uvidíš, že to bude v pořádku a taky se mimísek zavrtá brzy!!! noo ty OHSS bo jak se to píše, to je hnus, já to naštěstí nikdy ale nezažila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.4.13 16:25

@Jita86 a měla jsem pokaždé jiného dr., jak na OPU tak na ET… já mám svojí dr. v městě pracoviště, ona pracuje pro IScare, víš…takže do Phy jsem jezdila jen na zákroky… ale naposledy jsem teď měla na ET Turkovou a nemůžu si stěžovat, snad nejlepší transfer, Jaržembovskou jsem taky měla i s ní to byl pohodový transfer, poprvé to se i povedlo, ale pak stop vývoj.., po druhé si nepamatuju a po třetí jsem měla Iliče myslím se jmenuje a ten se asi hoooodně špatně vyspal, ten byl nepříjemný, od něho to bylo nepříjemný…tak ať toho nechytneš…jinak se s ní zkus domluvit, jestli ti to udělá ona, jestli to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.4.13 16:33
  • Sluničko81 - a taky jsi měla nějaké mrazáčky z pokusů, nebo si měla vždy jen ET? Taky už bysme chtěly s manželem prcka, už je to dlouhý, táhne se to od roku 2009 :( ale tobě ještě jednou velká gratulace :potlesk: a opatruj se :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.4.13 16:39

@Jita86 my začly 2008,takže vím, jak se cítíš, jak vám je, je to dlouhé ano.. nene vždy jsme měli 2bobísky, tak ty jsme vždy nechali transferovat a až při 3.pokusu nakonec se dovyvinuli do hodnot na mražení, tak tam máme dva mimísky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.4.13 16:39

@Jita86 a děkujuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.4.13 16:56

@Slunicko81 - jeeee, koukám další miminko na cestě, moc gratuluju…

holky, já nestíhám a navíc mám horečku, takže jsem nepoužitelná… ještě že manžel zůstal doma, odpo už jsem měla naštěstí jen 38, jinak 39 od včerejška… děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.4.13 16:57

@lilia81 nenenene!!! to není 100%! nechte toho holky!:-))) to jen se má bojovníček čile k světu… až v pondělí se uvidí, zatím je tam jeden mimísek, který krásně prosperuje!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.4.13 16:58

@lilia81 a brzké uzdravení!!! to věřím, že je to děs, já bych ani s 38 asi nevstala a byla bych nepoužitelná…tak se drž a bacily pryč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.4.13 16:58

@Slunicko81 - držím palečky!!! mysli pozitivně, prostě se usmálo konečně štěstí i na vás, ale vím, že radovat se úplně člověk začne snad až po screeningu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
12.4.13 16:10

Ahojky holky..dlouho jsem tu nebyla, co je nového???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.4.13 11:16

@Shari81 ahojky, řekla bych že zatím žádné novinky… já jdu zítra na UTZ, tak se sem tam už projevuje nervozita, ale to spíš přijde, až zítra ráno:-)) dnes ještě jsem doplácala poslední test, tak ta testovací už byla pěkně naběhlá tučně a ta kontrolní se tam teprve zobrazovala :lol:

jinak odpočívám, se snažím jak to jde.. no a jinak do práce chodím, normal funguju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.4.13 11:16

@Jita86 ahojky, tak jakpak to s tebou vypadá!!! jak to pokračuje? :-)) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
14.4.13 15:25

@Slunicko81 tak držím palce na zítra a dej vědět…já jdu na kontrolu 18.4. (to bych měla být 8+4) už ke svému dr. tak jsem taky zvědavá co mi řekne…včera jsme byli na veletrhu For Kids, tak jsme vyzkoušeli kočárky a máme vybranou postýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.