Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jita86 tak budu držet palečky, ať se tentokrát zadaří
chovej se normálně, ale buď víc v klidu, já si po KET vzala 2 dny volno+víkend a pak zas do práce..
@Romimi píše:
Ahoj holky,tak krvácať som ešte nezačala, ale mám dosť veľké bolesti v podbrušku, je to ako pri Mku, ale oveľa intezívnejšie a hlavne je to dosť pichľavá návalová bolesť, ktorá po chvílu ustúpi, no neviem sa pri tom ani vystrieť. Ešte sa mi nič podobné nestalo, no predpokladám, že to súvisí s celým IVF a stimuláciou. Ak mi však nepomože odpočinok a lieky, asi zájdem na pohotovosť. Zatiaĺ si to len chladím a dúfam, že ďalší nával nepríde. Nemáte s tým niektorá skúsenosti? ďakujem.
zkus si opět udělat test, nejlepší jsou MamaTest, 2 tyčinky v 1 balení-jsou nejcitlivější…a jestli tě bolest nepřejde, tak šup na pohotovost nebo do Iscare..pamatuju, že mě ze začátku taky strašně bolelo břicho, přesně jak popisuješ, ale naštěstí to přešlo..
držím palečky…
@Jita86 píše:
Ahojky holky, tak jsem byla ve Středu v Iscaru. Pokud bude všechno v pořádku, naroste mi sliznice a mimi budou po rozmražení ok, jdu v druhé polovině na KET a tentokrát si necháme už zavést 2 mimískyjinak napsali mi Acidum folicum a piju Korhyelový čaj, no, že by byl dobrý to se říct nedá, ale co bysme pro ty mimísky neudělali
jinak vítám tu další nové členky, i když já jsem taky relativně nová
a gratuluji k miminkám
Jen mám stále nejisto v tom, jak se mám po KET chovat
tak pá, zase se ozvu a moc vám všem děkuju za podporu…
Ahoj Jíťo, tak to je super, že nemusíš čekat delší dobu… teď už to dopadne ![]()
@Romimi já teď našla ve SLaným endokrinoložku a byla jsem s ní fakt spokojená, má čas na pacienta, vyslechne, poradí, prostě se pacientovi věnuje.. ale v Pze nevím vůbec, jsem ze severu… jako v těhu se to určitě musí hlídat ty hodnoty, tam je dost pravděpodobné pak, že se ti navýší dávkování léků určitě…
ale je lepší jí určo mít v poho i před otěhotnění, já si myslím, že u nás to byl též jeden z problémů, který se podepsal na neúspěších…
Jinak hlásím v pátek večer pozitivní těhu testík!!!
je to taaaam!!! krásný pocit je to!
všem ostatním teď čekajícím na transfer či po transferu přeju brzké // též!!!
@Slunicko81 píše:
Jinak hlásím v pátek večer pozitivní těhu testík!!!![]()
je to taaaam!!! krásný pocit je to!všem ostatním teď čekajícím na transfer či po transferu přeju brzké // též!!!
@Slunicko81 píše:
Jinak hlásím v pátek večer pozitivní těhu testík!!!![]()
je to taaaam!!! krásný pocit je to!všem ostatním teď čekajícím na transfer či po transferu přeju brzké // též!!!
Gratulujůůůůů
tak buď hlavně hodně v klidu a odpočívej ![]()
@MisTer jojo jen jedno, měli jsme NATIV, takže tam není moc šance, že je více vajíček, bylo i jen jedno vajíčko a děkujuuu!! ![]()
@f-l-e-a ahojky, děkujuuuu
je to krásný pocit a stále mám v sobě, že tomu nemůžu uvěřit… ![]()
Taaak holky, dnes ta krev, hodnotu mi sestra neřekla, prej krev je pozitivní, je to tam a že mám dorazit už v pondělí 15.4. k dr… jinak ráno jsme se domlouvaly, že dorazím buď 17. nebo 18.4., že pak dr. odlétá na dovču… tak když jsem se zeptala na hodnoty, zda mi sestra řekne, tak jen pověděla, že jsou dobrý, a já jen, že mě teda chce vidět nakonec už v pondělí, jo? a sestra no, že ty hodnoty jsou nějaké vysoké bo vyšší říkala, tak proto…že prej ale jako v pořádku.. noo a to víte, že já od té doby nejsem v klidu.. od 13h…tak doufám, že bude vše v pořádku, bojím se, aby to nebylo třeba mimoděložní, či nějaký problém zdr. aby to neznamenalo… ještě to může znamenat dvojčátka, ale to by byla jednovaječná, jéééjda to je pak nepoznám a nebo roste prcek nějak rychle…ono už ten 3.den,co jsem byla na ET, tak už byla z bojovníčka morulka a měl ještě být tak 8 a více buněčný… tak jááá nevím
že je to vše oká a mám být v poho, že tam je jeden mimísek!!!
oooo jsem na palici
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.