Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
18.4.13 19:41

@Slunicko81 - gratuluju!

@Luca89 - děkuju za optání, to šestinedělí je mazec, asi napíšu deníček! člověk o tom čte, že s ženskou mávají hormony, tak nějak je na to připraven, ale je mu to k prdu… holky nechci vás strašit, mimča za to stojí, jsou to andílci, když spí nebo neřvou, ale ty hormony a nevyspání - to je silná kombinace! ale jinak je to boží :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
18.4.13 19:49

@Slunicko81 paráda! Je super, že se miminko našlo! Ale ta Tvá dr…

@lilia81 neboj, ono si to brzy vše sedne, hormony odezní a zůstane jen to krásné miminko, které je hodné jen když spí… akorát bude spát stále méně a méně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
18.4.13 19:54

Holky moje zlatý, jste zlatíčka!! děkujuuuuuuuuuu!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
18.4.13 20:01

@lilia81 :-) nooo budem to muset zvládnout, ale miminko za to jistě stojí :)tak brz už snad budeš mít trošku klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
18.4.13 22:57

@Slunicko81 drzim palce…budes mit take prosincatko :-) ja mela ket 27.3.12 a porod 6.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
18.4.13 23:23

@Slunicko81 :dance: supééér, tak ještě jednou velká gratulace :potlesk: mám velkou radost za tebe, že to takhle dopadlo :lol:
@Jita86 držím všechny pěstičky, určitě to tentokrát vyjde… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.4.13 11:33
@Slunicko81 píše:
Taaaaakže konečně už doma v klidu a novinky! :andel::srdce: BIJEEEEE!!! 118 úderů/minutu, ten náš prďousek malinkej je 3,2mm veliko-malinkej:-), gestační váček, žloutkový váček zobrazen a měla bych být 6+1 dnes a závěr zprávy vitální intrauterinní gravidita!!! a ještě teda tam mám hematom… jinak jsem taaak šťastná a už klidnější, klidná a zase si to plně užívám.. tu svojí dr. bych uškrtila, že mě takhle straší, tím, že nevidí vůbec nic a vysoké HCG, které roste pořád a ona nic nevidí a právě, že se obává té moly atd atd… tak jsem tak ráda jak to dneska dopadlo a i jsem to srdíčko viděla bít - kráááása! a jak je to malilinkaté vše:-))))tak děvčata děkuju vám všem za držení palečků, myšlení a podporu!

Jupííí, tak se brouček našel :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.4.13 11:35

@Jita86 - Ahoj Jíto, tak myslím na tebe a za 14 dní chceme slyšet jen dobré zprávičky… Bu´d v klidu, polehávej a nic nedělej… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.4.13 11:44

Holky já jsem byla v pondělí naposledy v Iscare a jsem předána ke svému gynekologovi… V pondělí měl bobík 1cm… tak doufám, že krásně roste…Vůbec nemám nevolnosti, jen jsem se včera ve sprše zděsila svých ňader… :lol: Jaký začínají růst melouny :lol: :lol: :lol: :lol: Všem hodně´úspěchů v testování a těhulkám pohodu a klídek… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
19.4.13 12:37

@belhana gratuluji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.4.13 14:25

@Slunicko81 super mám velkou radost, že to skončilo dobře gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
20.4.13 18:06

@belhana gratulujůůů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.4.13 19:46

Sluníčko : moc gratuluju, to je skvělá zpravicka. :dance: opatrujte se :-) Belhana : moc ti děkuju a gratuluju k mimiskovi :hug: ja jsem dneska třetí den po ket, občas mám takové divné bolesti v podbřišku, ne jako na menses, jine :think: zaváděl mi osmi a šesti buněčné… Držím jim palce a stále na ne myslím… Představují si, že to jso dvě holčičky :srdce: ale byla bych moc šťastná za cokoliv… Polehavam, nic nedělám, jen chodím na wc a občas se projdu po bytě, tak snad jim to pomůže, a alespoň jeden u nás zůstane… Věřím, že ano… Mějte se holky krásně, opatrujte se, ja se ozvu, pa Jíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
20.4.13 22:58

@Jita86 moc držím palečky, ať to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
20.4.13 23:11

Ahoj, muzu se k Vam pridat…Ve stredu mame prvni navstevu v Iscare. Snazime se 13 mesicu o mimco a nic. HP v pohode, spermio ok, tak nevim v cem je problem. Rozhodli jsme se, ze navstivime CAR a tak jsem docela nervozni :nevim: :nevim:
myslite, ze je treba mozne, ze nas dalsi mesic poslou uz na IUI???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.