Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
27.4.13 08:28

@Zrzanka - ahoj zrzanko, ja mela stimulaci Puregonem na IUI, protoze na clostil jsem nereagovala, pardon reagovala, ale BLBE, cyklus mi jeste prodlouzil, ale nevyslo to stejne musela jsem na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
27.4.13 08:59

Holky já jen chtěla napsat zkušenost. Mě se tam libí všechny dr moc přijemný až na dr Turkovou ta mě vystašila laparoskopii a ostatní dr že ne že jsem zdráva. Nejradši chodím k dr Jaržembovský a Kubínový ty mě vždycky dodávájí naději že to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
27.4.13 09:20

Ahojte holky!! SHARI tak ať se návštěva vydaří.. taky jsem měla Jaržembovskou, ale k mimi nám pomohla právě Turková, taky jsem na ní slyšela nespokojenost, ale holky já s ní neměla jedinou špatnou chvilku!!! byla hodná, příjemná, krásně vše ukázala při transferu - no prostě sama jsem i měla dobrý pocit, až na psychiku, aby se to povedlo:-)),ale to je normal…
tak vám držím palečky - vám čekatelkám, snažilkám a těhulkám krásné těhulení!!!

já bych dnes měla být 7+3 a břišulo mám teda pěkné už, jinak mi je fajn, až jsem z toho neklidná, aby bylo vše v pořádku, jestli tam mimísek je a vyvíjí se jak má :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
27.4.13 09:22

@lilia81 jééé promiň - to mělo být pro tebe LIlia a né shari- už mám zmatek v těch nikách - omlouváááám se moc!!! a jak jinak to jde, už je zase dobře??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.4.13 09:58

@Zrzanka - ahoj, clostil bych zkusila, ale upřímně bych, když už bych si měla píchat injekce šla rovnou do ivf, ne do iui, když už, tak už, mě se tenhle přístup vyplatil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.4.13 10:54
@Slunicko81 píše:
Ahojte holky!! SHARI tak ať se návštěva vydaří.. taky jsem měla Jaržembovskou, ale k mimi nám pomohla právě Turková, taky jsem na ní slyšela nespokojenost, ale holky já s ní neměla jedinou špatnou chvilku!!! byla hodná, příjemná, krásně vše ukázala při transferu - no prostě sama jsem i měla dobrý pocit, až na psychiku, aby se to povedlo:-)),ale to je normal…
tak vám držím palečky - vám čekatelkám, snažilkám a těhulkám krásné těhulení!!!já bych dnes měla být 7+3 a břišulo mám teda pěkné už, jinak mi je fajn, až jsem z toho neklidná, aby bylo vše v pořádku, jestli tam mimísek je a vyvíjí se jak má :andel:

i já mám s Turkovou jen samé dobré zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.4.13 14:20

Já měla Turkovou na vstupní konzultaci, jeden UTZ a OPU a v pohodě, ona působí trošku drsnějším dojmem, ale je hodná! jen prostě nechce lhát a říká všechny možnosti, co mohou nastat, takže to třeba vypadá, že člověka straší, ale ona to tak nemyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.4.13 13:33

@lynč Kubínová je ta nová mladší???Zaučovala jí Jaržembovská taky jsem u ní prákrát byla teda jestli je to ona!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.4.13 13:36

Holky, chci vas povzbudit vsechny moc a moc, psala jsem tady kdysi na zacatku, kdyz jsem s Iscare zacinala a diky Iscare, primari Hulvertovi a MUDr. Jarzembovske, ale samo ze i ostatnim se nam narodila tuto stredu tahleta uzasna princezna!

Moc a moc preji vsem tady, aby vam to taky vyslo, ten boj stoji za to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.4.13 13:42

@skritek Petra moc gratuluju, malá je krásná..povedla se Vám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
28.4.13 13:55
@skritek Petra píše:
Holky, chci vas povzbudit vsechny moc a moc, psala jsem tady kdysi na zacatku, kdyz jsem s Iscare zacinala a diky Iscare, primari Hulvertovi a MUDr. Jarzembovske, ale samo ze i ostatnim se nam narodila tuto stredu tahleta uzasna princezna!Moc a moc preji vsem tady, aby vam to taky vyslo, ten boj stoji za to :hug:

Moc gratuluju!!Koukam, ze Iscare dela zazraky :dance: :dance: I my na jeden cekame :lol:

• Citovat
  • Upravit
1104
28.4.13 16:35

@MisTer jo nevím jesti nová ale je mladá a fakt příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
28.4.13 17:05

@skritek Petra děkujeme za povzbuzení a zároveň gratuluju, my si svůj uzlíček štěstí přivezeme v prosinci a taky za pomocí Iscare… teda doufám, ještě stále je brzo na takovéhle povídání:-)) ale bude to tak určitě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.4.13 22:24

Ahojky holky..mám dotaz..od pátku mě šíleně bolí pravá kyčel, bolest jde až na kost, ale pouze při určitých pohybech, není to trvalá bolest. Nevíte, co by to mohlo být? Nerada bych něco zanedbala, ale zase nechci letět k doktorovi s každou maličkostí..na kontrolu k dr. mám jít až ve čtvrtek…dík za radu..Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
29.4.13 08:50

@Shari81 ahoj, neporadím.. mám teď v těhu různé bolesti (možná se více sleduji), ale kyčel to ještě nebyla. Ale pokud Tě nebolí bříško, tak to snad nebude nic zlého pro mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.