Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
29.4.13 10:19

Ahojky nevíte někdo jestli v Iscare dělají při Ivf i embryo glue? A jestli ano kolik to stojí děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
29.4.13 10:23

@aja74 ahoj, to bohužel nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
29.4.13 10:24

@f-l-e-a taky se asi víc pozoruju :) bříško v pohodě, jen mě vyděsilo, že to bolí tak dlouho..zeptám se ve čtvrtek při kontrole dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
29.4.13 10:29

@Shari81 To nevadí děkuji za odpověď v pátek tam jedu tak se kdyžtak zeptám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
29.4.13 10:54

@aja74 delavali, tak jsem se na to ptala :), ale odpustili od toho, protoze to nezvysovalo vubec uspesnost, jen to tahalo penizky z lidi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
29.4.13 11:03

@skritek Petra Děkuji za odpověď já to dnes četla v jedné diskuzi a docela to chválili budu mít poslední ivf tak už se chytàm všeho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
29.4.13 14:12

@aja74 ja to mela pri prvnim IVF a nevyslo, pri druhem ne a vyslo to, tak si taky rikam, ze to asi nema az takovy vliv :nevim:… kazdopadne hoooodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
29.4.13 14:19

@skritek Petra Děkuji a blahopřeji k miminku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
29.4.13 19:18

@Shari81 tyy heleď, já jediné, co mívám tak spíš jako tříslo levé a rozlínalo se mě to do levé celé prťky a jako do stehna zadní strana, to jsem měla od rána, přes den, né nonstop, ale ozvalo se to během dne a teď už je to lepší, tak doufá, že už zítra nic nebude.. paní na AKU mi povědala, že mám slabší slezinu, tak mě napíchala body sleziny, tak uvidíme no:-)) myslím, že i toto bude k těhu! neboj, a to, že se sledujeme je normální si myslím, snažím se se nesledovat, ale občas to opravdu nejde:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.4.13 08:10

Ahojte holky, tak ja mám pocit, že IUI do tretice nevyšlo. Už od 4 dňa po jemne špiním, vačšinou len raz za deň jemnulinko, no už je to 9 dní. Dnes som 12deň po IUI, tak mi to nedalo a urobila som si test, ani duch :( Vačšinou špiním len 3-2 dni pred MZ, toto sa mi stalo prvý krát, nerzumiem z čoho to može byť, štítnu už mám ok a vraj som úplne v poriadku. No čítala som si, že špinenie sposobuje aj nedostatočná funkcia žltého telieska…už som ozaj dosť zmatená a premýšľam či ďalšie IUI má vobec cenu. Nemáte s tým náhodou skúsenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
30.4.13 10:29

@Romimi promiñte že vám sem zase lezu. To špiněni mám také a prý to je nerovnováha hormonů a nic to prý není. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
30.4.13 11:19

@Romimi to je mi moc líto, zkus ještě počkat 2 dny a udělej test znovu…já po IUI v lednu špinila a nevyšlo to, a pak hned MS v plné míře, při druhém jsem nešpinila vůbec a vyšlo to, tak nevím…zkus se zeptat dr. až půjdeš na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.4.13 14:15

Ahoj holky, gratuluji Skritek Petra ke krásne princezně, je nádherná :-) jinak me nevyšel ani ten druhý Ket dvou embryí :-( u prvního jsem začala spinit 7 den a teď až 12 den ale test negativní :-( s manžou jsme se rozhodli jít na vyšetření reprodukční imunologie, musím si v care vydupat zadanku, nechtějí to dělat až třeba po 5 neúspěšich, ale na to jim s prominutím prdim :-( nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám autoiminni oněm. Stitne zlazy a uz beru 175 mg euthuroxu, jsem i nosičem Hemofilie. Objednala jsem nás s manžou do Immunie, nebyla tam některá z vás? Děkuju Jita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.4.13 16:07
@Jita86 píše:
Ahoj holky, gratuluji Skritek Petra ke krásne princezně, je nádherná :-) jinak me nevyšel ani ten druhý Ket dvou embryí :-( u prvního jsem začala spinit 7 den a teď až 12 den ale test negativní :-( s manžou jsme se rozhodli jít na vyšetření reprodukční imunologie, musím si v care vydupat zadanku, nechtějí to dělat až třeba po 5 neúspěšich, ale na to jim s prominutím prdim :-( nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám autoiminni oněm. Stitne zlazy a uz beru 175 mg euthuroxu, jsem i nosičem Hemofilie. Objednala jsem nás s manžou do Immunie, nebyla tam některá z vás? Děkuju Jita

Ahojky,
před nedávnem jsem začala navštěvovat Iscare. Čeká mě první pokus IUI. Dneska zrovna jsem se objednávala na imunologické vyšetření. Jen jsem se doktorky ptala, zda je možné, že bych měla alergii na přítelovo sperma. Ona řekla, že je to možné a vypsala mi žádanku do imunologického centra Synlab. Neměla s tím problém, ale je pravda, že na té žádance zaškrtla jen některé testy. Taky jsem na netu četla, že imulog. testy nechtějí dělat hned, proto jsem se divila, že mi to napsala. Řekla, že pokud o to někdo projeví zájem, tak mu vyhoví :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
30.4.13 17:51

@Jita86 nás na imuno poslala po tom potratu, takže já byla a ta nám vyšla dobře.. ale vám by to měli udělat, podle mě, když jsou pokusy nepodařené takhle tak by měli poslat páry na vyšetření, ale páč je to drahé, tak moc dobrovolně neposílaj, si to kolikrát musí člověk vydupat i sám.. ještě jsem byla i na hematologii a pak ta genetika -tu jsme taky měli oba.

tak držím pěstičky a plno sil do dalšího boje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.