Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
21.4.13 08:03
@magdík123 píše:
Ahoj, muzu se k Vam pridat…Ve stredu mame prvni navstevu v Iscare. Snazime se 13 mesicu o mimco a nic. HP v pohode, spermio ok, tak nevim v cem je problem. Rozhodli jsme se, ze navstivime CAR a tak jsem docela nervozni :nevim: :nevim:
myslite, ze je treba mozne, ze nas dalsi mesic poslou uz na IUI???

Pokud přijdete ve vhodný den cyklu, může iui proběhnout hned ten měsíc ;) Určitě se návštěvy neboj, proberete možnosti a určitě se brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.4.13 17:07

@magdík123 Ahoj a vítej u nás :) CARu se neboj, všichni jsou tam moc hodní..my jsme tam přešli z Gennetu teď koncem ledna a hned se po IUI zadařilo a konečně po 4 letech čekáme mimi. Skoro jako zázrak :lol: Tak budu držet palce, ať se co nejdřív zadaří i Vám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
21.4.13 18:04

@Yasmi děkuju, jojo budu - takový předvánoční dáreček:-)))) a to jsem si říkala jak nechci rodit v prosinci noo a bum ho, miminko bude v prosinci (teď už je mi to teda jedno - když jsme šli tou dlouhou cestou klikatou, tak už mi to bylo jedno, ale dřív jsem si říkala, že nechci nikdy mít mimi v prosinci a ještě sranda, kdyby na vánoce) :-))

noo vám miminečko přinesl mikuláš s čertem a andělem, koukám!:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
21.4.13 18:05

@Shari81 děkujuuuu, taky jsem hrozně moooc ráda!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
21.4.13 19:12

@Shari81 dekuji za privitani, a take doufam, ze to dopadne, a hlavne ze to bude rychle. Cele prazdniny budeme asi pracovne v zahranici, a teda prala bych si stihoout aspon IUI.

• Citovat
  • Upravit
6419
21.4.13 20:57

@magdík123 to určitě stihneš aspoň 2× :lol:…já začala brát Femibion 800 a myslím, že ten mi pomohl nejvíc, srovnal mi hormony a hned se povedlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.4.13 20:59

@Slunicko81 tak to chápu, já jsem rozená koncem listopadu a vždycky jsem si říkala, že bych chtěla jarní nebo letní miminko. No a vidíš, čekáme mimčo v listopadu-podle doktora termín 24.11., ale jelikož půjdu na 100% císařem, tak počítám někdy mezi 10-15.11.naštěstí ještě stihneme Štírka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
21.4.13 21:01

@Shari81 :-)),tak to je dobré, já když koukala, že to bude střelec, tak ten to asi bude mít občas složitý, ale uvidíme, třeba ne, třeba zrovna bude vyjímka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
21.4.13 21:02

@magdík123 vítám tě tu mezi snažilkama a věř, že první IUI a budeš těhu, tady se prskaj těhu bacily, tak lapej lapej:-))))) tak hodně štěstí! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.4.13 21:04

@Slunicko81 já jsem střelec a zodpovědně ti můžu říct-moje maminka musela mít svatou trpělivost a svatozář :lol: tak ti přeji, aby tvé miminko mělo podstatně klidnější povahu-já byla svéhlavé hyper dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
21.4.13 21:08

@Shari81 :lol: :lol: tak hlavně, že jste to společně zvládli! noo a já budu doufat v klidnou povahu teda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.4.13 21:10

@Slunicko81 neboj, není to tak hrozný, já byla vyjímka..naštěstí maminka moje brzo pochopila, že mi stačí dát „mantinely“, že nepotřebuji „výchovu“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
22.4.13 13:54
@Shari81 píše:
@Slunicko81 tak to chápu, já jsem rozená koncem listopadu a vždycky jsem si říkala, že bych chtěla jarní nebo letní miminko. No a vidíš, čekáme mimčo v listopadu-podle doktora termín 24.11., ale jelikož půjdu na 100% císařem, tak počítám někdy mezi 10-15.11.naštěstí ještě stihneme Štírka

Já mám termín 29.11. tak si jdu hned přečíst jaký je střelec dítě :lol: Mám dotaz, kdy jsi byla na ET Já 11.3. jsi dost podle foto podobná paní, co tam byla semnou a moc mě mrzí, že jsem si na mí nevzala telefon… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
22.4.13 21:02

@belhana já byla na IUI 1.3…tak to jsem určitě nebyla já…držím palečky a jako správný střelec posílám jednu radu..střelci jsou svéhlaví, potřebují prostor, toleranci a hlavně důvěru…tak hodně štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
24.4.13 16:33

Ahojky, tak jsme po prvni navsteve Iscare. P.doktorka velmi prijemna, vsechno nam vysvetlila, dale udelala ultrazvuk-sliznice pry ukazkova, folikul 21n, takze ovu bude asi zitra.Dale pujdu na krev az prijde ms. a v kvetnu jestli budeme chtit tak muzeme rovnou na IUI

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.