Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@magdík123 píše:
Ahoj, muzu se k Vam pridat…Ve stredu mame prvni navstevu v Iscare. Snazime se 13 mesicu o mimco a nic. HP v pohode, spermio ok, tak nevim v cem je problem. Rozhodli jsme se, ze navstivime CAR a tak jsem docela nervozni![]()
myslite, ze je treba mozne, ze nas dalsi mesic poslou uz na IUI???
Pokud přijdete ve vhodný den cyklu, může iui proběhnout hned ten měsíc
Určitě se návštěvy neboj, proberete možnosti a určitě se brzy zadaří ![]()
@magdík123 Ahoj a vítej u nás
CARu se neboj, všichni jsou tam moc hodní..my jsme tam přešli z Gennetu teď koncem ledna a hned se po IUI zadařilo a konečně po 4 letech čekáme mimi. Skoro jako zázrak
Tak budu držet palce, ať se co nejdřív zadaří i Vám ![]()
@Yasmi děkuju, jojo budu - takový předvánoční dáreček:-)))) a to jsem si říkala jak nechci rodit v prosinci noo a bum ho, miminko bude v prosinci (teď už je mi to teda jedno - když jsme šli tou dlouhou cestou klikatou, tak už mi to bylo jedno, ale dřív jsem si říkala, že nechci nikdy mít mimi v prosinci a ještě sranda, kdyby na vánoce) ![]()
noo vám miminečko přinesl mikuláš s čertem a andělem, koukám!:-)))))
@Shari81 dekuji za privitani, a take doufam, ze to dopadne, a hlavne ze to bude rychle. Cele prazdniny budeme asi pracovne v zahranici, a teda prala bych si stihoout aspon IUI.
@magdík123 to určitě stihneš aspoň 2×
…já začala brát Femibion 800 a myslím, že ten mi pomohl nejvíc, srovnal mi hormony a hned se povedlo..
@Slunicko81 tak to chápu, já jsem rozená koncem listopadu a vždycky jsem si říkala, že bych chtěla jarní nebo letní miminko. No a vidíš, čekáme mimčo v listopadu-podle doktora termín 24.11., ale jelikož půjdu na 100% císařem, tak počítám někdy mezi 10-15.11.naštěstí ještě stihneme Štírka
@Shari81
,tak to je dobré, já když koukala, že to bude střelec, tak ten to asi bude mít občas složitý, ale uvidíme, třeba ne, třeba zrovna bude vyjímka:-)
@magdík123 vítám tě tu mezi snažilkama a věř, že první IUI a budeš těhu, tady se prskaj těhu bacily, tak lapej lapej:-))))) tak hodně štěstí!
![]()
@Slunicko81 já jsem střelec a zodpovědně ti můžu říct-moje maminka musela mít svatou trpělivost a svatozář
tak ti přeji, aby tvé miminko mělo podstatně klidnější povahu-já byla svéhlavé hyper dítě ![]()
@Shari81
tak hlavně, že jste to společně zvládli! noo a já budu doufat v klidnou povahu teda… ![]()
@Slunicko81 neboj, není to tak hrozný, já byla vyjímka..naštěstí maminka moje brzo pochopila, že mi stačí dát „mantinely“, že nepotřebuji „výchovu“ ![]()
@Shari81 píše:
@Slunicko81 tak to chápu, já jsem rozená koncem listopadu a vždycky jsem si říkala, že bych chtěla jarní nebo letní miminko. No a vidíš, čekáme mimčo v listopadu-podle doktora termín 24.11., ale jelikož půjdu na 100% císařem, tak počítám někdy mezi 10-15.11.naštěstí ještě stihneme Štírka
Já mám termín 29.11. tak si jdu hned přečíst jaký je střelec dítě
Mám dotaz, kdy jsi byla na ET Já 11.3. jsi dost podle foto podobná paní, co tam byla semnou a moc mě mrzí, že jsem si na mí nevzala telefon… ![]()
@belhana já byla na IUI 1.3…tak to jsem určitě nebyla já…držím palečky a jako správný střelec posílám jednu radu..střelci jsou svéhlaví, potřebují prostor, toleranci a hlavně důvěru…tak hodně štěstí ![]()
Ahojky, tak jsme po prvni navsteve Iscare. P.doktorka velmi prijemna, vsechno nam vysvetlila, dale udelala ultrazvuk-sliznice pry ukazkova, folikul 21n, takze ovu bude asi zitra.Dale pujdu na krev az prijde ms. a v kvetnu jestli budeme chtit tak muzeme rovnou na IUI
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.