Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
14.4.13 17:08

@Shari81 a co kočárky, já furt očáhávám a koukám a je toho tolik, nechceme dát horu peněz zbytečně, ale aby byla spokojenost… tak koukám a nevím :think: :think: a postýlku bych chtěla bílou, jsem koukala na mmb, tam se mi líbila taková tm. hnědá s bílou:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
14.4.13 22:30

@Slunicko81 my teď vybíráme už jen ze dvou: Depemo Apollon a Firkon Verano Long, ten první má funkci houpání a snadno se rozloží, na ten druhý se teprv půjdeme podívat…a postýlka: http://kouzelnypelisek.cz/…transformers?…
je to kombinace a dítěti to vydrží až do zhruba 12 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.4.13 00:07

Ahojky, tak 13. 4 jsem byla na UZV a sliznice 8 mm takže ve středu KET:-) necháme si zavést 2 mimisky:-) musím jim pak domluvit, že se musí udržet ;-) jinak se omlouvám, že jsem nenapsala dřív, ale studuju dálkově VŠ a mám toho teď moc… A jak se jinak máte? Jíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.4.13 11:01

Tak ani já zatím nemám holky pozitivní zprávy, jsem hotová, už jsem to obrečela rovnou u Dr., na UTZ byl flek, prý odpo.7tt (že spíš jak přirozeně) což je blbost, páč jsme spolu naposledy spaly asi 3–4dny před OPU a to tam ještě tak schopná vajca nebyla… a rozhodně ne transferu, že bych měla být 5/6tt když jsem byla 23.3. na ET, tak já nevím jak se to počítá, když si to počítám dle poslední MS, tak mi to vychází ten 6tt, tak nevím..a ještě kousek vedle byl další tmavý flek a že to neví co je, jestli krevní sraženina či co, no tak nabrali znova krev na HCG, měla jsem prve min. týden 8000 a prej mělo být tak do 1500, a když jsem koukala do tabulek, tak tam píšou něco přes 7000 až ta horní hranice v tom 5tt a v 6tt je to 1000–56000,no takže dnes po 13h mám znova volat a uvidí se co bude dál, když bude hodnota malá nižší než prve, těch 8000 tak prej do nemocnice a revize nejspíš a když bude vyšší tak ještě snad další odběr ve středu, aby jsme viděli jak roste a kdyby se jí něco nezdálo tak stejně do nemocnice na sledování… tak jsem z toho hotová

prsa už taky tolik necítím bolestivé, včera test ještě tučnej, tak já nevím
a na srdíčko mi řekla, že ještě nemusí být vidět… ale že zatím pozitivní zprávu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
15.4.13 12:43

@Slunicko81 holka, drž se! Myslím na Tebe, aby bylo vše v pořádku. Doufám, že to bude mít dobrý konec. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.4.13 12:48

@Slunicko81 tak to je mi líto co teď prožíváš drží moc palce ať jsou to jen ty dobré zprávy pak dej vědět! Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.4.13 13:14

Tak holky, prej stoupaj hodnoty, ale jsou hrozně vysoké, že se to nezdá a když koukám na tabulku hodnot HCG, tak mi to tak nějak sedí tak nevím, dnes mám HCG 53OOO… a dle UTZ povídala něco o 7tt… no ve středu jdu znovu na krev, zda to poroste a odpo pak znova na UTZ a domluvit se co a jak dál…
té dr. to nesedí s tím transferem, proto jí asi ty hodnoty nepřijdou normální, ale extrémně vysoké, páč mám být prej 5 či 6tt, já myslím, že ten 6tt a když juknu na hodnoty v tom 6tt v tabulce, tak tam spadám, tak já nevím, ale jsem trošku klidnější, i když sestra nebyla schopná mi říct co to znamená… jen je mi divné, že nebylo srdíčko:-((((

Doba od početí Doba od poslední menstruace mIU/ml
7 dní (1. týden) 21 dní (3 týdny) 0 – 5
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 – 426
21 dní 35 dní (5 týdnů) 18 – 7 340
28 dní 42 dní (6 tt) 1080 – 56 500
35 – 42 dní 49 – 56 dní (7 – 8 tt) 7 650 – 229 000
43 – 64 dní 57 – 78 dní (8 – 11 tt) 25 700 – 288 000
57 – 78 dní 79 – 100 dní (11 – 15 tt) 13 300 – 253 000
17 – 24 týden Druhý trimestr 4 060 – 65 400
Od 25 týdne Třetí trimestr 3 640 – 117 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.4.13 14:00

@f-l-e-a Tak jak je ma mimi? Dlouho jsem tu nebyla, mam pred zkouskama…U me zatim vse ok :palec: Byla jsem na genetice a dobryyyy.Bude to kluk :-) A co ty, doufam ze jsi v poradku.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.4.13 14:00
@Slunicko81 píše:
Tak holky, prej stoupaj hodnoty, ale jsou hrozně vysoké, že se to nezdá a když koukám na tabulku hodnot HCG, tak mi to tak nějak sedí tak nevím, dnes mám HCG 53OOO… a dle UTZ povídala něco o 7tt… no ve středu jdu znovu na krev, zda to poroste a odpo pak znova na UTZ a domluvit se co a jak dál…
té dr. to nesedí s tím transferem, proto jí asi ty hodnoty nepřijdou normální, ale extrémně vysoké, páč mám být prej 5 či 6tt, já myslím, že ten 6tt a když juknu na hodnoty v tom 6tt v tabulce, tak tam spadám, tak já nevím, ale jsem trošku klidnější, i když sestra nebyla schopná mi říct co to znamená… jen je mi divné, že nebylo srdíčko:-((((Doba od početí Doba od poslední menstruace mIU/ml
7 dní (1. týden) 21 dní (3 týdny) 0 – 5
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 – 426
21 dní 35 dní (5 týdnů) 18 – 7 340
28 dní 42 dní (6 tt) 1080 – 56 500
35 – 42 dní 49 – 56 dní (7 – 8 tt) 7 650 – 229 000
43 – 64 dní 57 – 78 dní (8 – 11 tt) 25 700 – 288 000
57 – 78 dní 79 – 100 dní (11 – 15 tt) 13 300 – 253 000
17 – 24 týden Druhý trimestr 4 060 – 65 400
Od 25 týdne Třetí trimestr 3 640 – 117 píše: Více

Ahoj sluníčko,

nevzdávaj to prosím Ta, hlavne mysli pozitívne a určite to bude mať dobrý koniec. Velmi budem na Teba myslieť a držať Ti palce.
Nebola si dnes v Iscare náhodou hneď ráno o 8mej? Ja som tam bola na 8:10 a keď som čakala na sestričku tak si tuším hneď na roh - poslednú stoličku pri sesterni sadlo jedno dievča a malo slzy v očiach… bolo mi to tak ľúto :,( aj ked som nevedela o co ide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.4.13 14:04

@Romimi nenene já jezdím k dr. která pracuje pro ISCARE, do Phy do iscare jezdím, jsem jezdila jen na zákroky, ale volala jsem tam před chvílí kvůli konzultaci ohledně toho HCG a taak…:-)) jojo je to nepříjemné, to jen my tam takhle víme, co se děje těm holčinám… nevzdávám to, už je líp a už jsem i klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.4.13 17:01

@Slunicko81 držím všechny palečky co mám, ať vše dopadne v pořádku..mysli jen pozitivně :) a podle toho co píšeš…tak třeba Vám to opravdu vyšlo přirozeně-i to se občas stává :lol: a tím ET jste to ještě podpořili…nevěš hlavu, všechno bude dobrý…my měli srdíčko až na konci 6tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.4.13 19:36

@Shari81 no tak tos měla srdíčko dřív než my… když podle UTZ jsem v 7tt a srdíčko nic, tak nevím no..
ale byla jsem teda ještě v jedné nemocnici, ale úplně zbytečná cesta, páč vyšetřovna jen na sesterně na gyn. oddělení, žádný UTZ, dr. paní v důchodovém věku již, takže kontrolní UTZ pro mě klid se nekonal, abych viděla teda druhý UTZ na srovnání a druhý názor co tam vidí… :-((, tak musím počkat do středy a co jsem se bavila s kamarádkou, která chodí ke stejné dr.jako já dnes ráno, tak sama říkala, že nemá zrovna jeden z těch dobrých UTZ, a opravdu má s čím srovnávat, taky si prošla pěkně hodně trnitou cestu a nervy a jezdila kvůli tomu i do Prahy do Podolí…takže má s čím srovnávat a v nemocnici v mém místě pracoviště byla na UTZ a taky o něčem jiném ten UTZ… takže musím vydržet do středy na další krev - hodnoty a zda budou růst, věřím, že jo, když za týden tak krásně vyrostly :-)),jen se obávám zas toho UTZ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.4.13 23:48

Sluníčko : je mi to moc líto, ten stres co teď prozivas :-( hlavně to nevzdavej, ja VĚŘÍM, že mimisek je v poradku:-)ja mám taky kamarádku, která šla na ket a pak ji neseděl UZV, byla odeslána do nemocnice a tam ji řekli, že je těhotná, že je vše ok, ale že není těhotná po KET ale o 10 dní dříve :-) otehotnela spontánně;-) příroda je nevyzpytatelná… Neboj, budu na tebe myslet a věřím, že bude vše v pořádku. Jestli jsem pochopila správně, jdeš ve středu na kontrolu, ja tam taky budu, ale nahoře na KET. Budu na tebe myslet a držím ti všechny 4 palce :-) a ozvy se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
16.4.13 12:26

@Jita86 Jitulo tak tak myslím na tebe a pořádně potom bobíkům domluv, ať u tebe zůstanou oba… myslím na tebe.. :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
17.4.13 17:52
@Slunicko81 píše:
@Shari81 no tak tos měla srdíčko dřív než my… když podle UTZ jsem v 7tt a srdíčko nic, tak nevím no..
ale byla jsem teda ještě v jedné nemocnici, ale úplně zbytečná cesta, páč vyšetřovna jen na sesterně na gyn. oddělení, žádný UTZ, dr. paní v důchodovém věku již, takže kontrolní UTZ pro mě klid se nekonal, abych viděla teda druhý UTZ na srovnání a druhý názor co tam vidí… :-((, tak musím počkat do středy a co jsem se bavila s kamarádkou, která chodí ke stejné dr.jako já dnes ráno, tak sama říkala, že nemá zrovna jeden z těch dobrých UTZ, a opravdu má s čím srovnávat, taky si prošla pěkně hodně trnitou cestu a nervy a jezdila kvůli tomu i do Prahy do Podolí…takže má s čím srovnávat a v nemocnici v mém místě pracoviště byla na UTZ a taky o něčem jiném ten UTZ… takže musím vydržet do středy na další krev - hodnoty a zda budou růst, věřím, že jo, když za týden tak krásně vyrostly :-)),jen se obávám zas toho UTZ 8o

Ahojky, tak jako to dopadlo??Doufám, že je všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.