Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
3.4.13 19:53

@Shari81 to je ale zase hezký vidět, že to někde funguje, to vleje optimismus do žil :lol: A držím palce ať je i nadále vše v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.4.13 21:46

Tak mám za sebou první večerní kyselou okurku :roll: nějak jsem cítila, že potřebuju dokyselit… doufám, že to byl první a taky poslední úlet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.4.13 21:47

@dendulina neboj, taky se zadaří..my čekali a zkoušeli 4 roky…držím palečky na zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.4.13 21:48
@Luca89 píše:
@Shari81 děkuji a gratuluji k :srdce:

děkujííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
3.4.13 21:49

@Shari81 není zač :) mě i dneska bylo tak hezky, když jsem viděla jak jí tam buší :) snad je to opravdu holčička, páč hodlám začít nákupy :-D ZÍTRa na screningu se ete zeptám a hlavně at je vše ok :) u všech co jsou těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.4.13 22:04
@Luca89 píše:
@Shari81 není zač :) mě i dneska bylo tak hezky, když jsem viděla jak jí tam buší :) snad je to opravdu holčička, páč hodlám začít nákupy :-D ZÍTRa na screningu se ete zeptám a hlavně at je vše ok :) u všech co jsou těhulky

tak dej zítra vědět :) taky si moc přejeme holčičku, ale na druhou stranu..hlavně ať je to zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
3.4.13 22:18

@Shari81 jj přesně tak. Ale dr dnes říkal, že mezi nožkama nic nemá, tak snad..:) ae kdyby ne,, nevadí, hlavně at je vše ok a zítra napíšu a přidám foto-snad bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
3.4.13 23:17

@Shari81 nestraš, já jsem na nervy z těch minulých 10 měsíců :mrgreen: do teď to bylo hlavně o genetice, doufám ale, že to klapne i bez ní, i když jen s dácem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.4.13 07:39

Ahoj holky…tak som včera 9 deň po ET začala špiniť a dnes som si spravila test - negatívny :( už som sa s tým nejako zmierila, že prvé IVF nevyšlo, mrazáčky nemáme, takže odznova. Neviete mi povedať, či je potrebné mať pauzu a znovu čakať na schválenie poisťovne? premýšľam aj o pauze 1 mesiac, skúsim IUI…ozaj neviem. Už mám pocit, že aj so mnou nie je niečo v poriadku, keď to nejde ani s tým darcom :nevim: Držím Vám palce a prajem pekný deň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
4.4.13 07:58

@Romimi Ahoj Romimi, to je mi moc líto… Nejsem si jistá, zda by po klasickém IVF neměla být nějaká pauza, když musíš projít celý ten proces znova. Přeci jen si myslím, že je to pro tělo docela záhul. Uvidíš, co Ti řeknou, na kontrolu stejně asi brzy půjdeš, ne? Ale jak je to s pojišťovnou fakt nevím. Budu Ti držet pěsti, ať má to Vaše snažení úspěšný a brzký konec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.4.13 11:29

@Romimi to je mi moc líto:( kolik jsi zaváděla embryjek???Drž se to zklamání musí být strašné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
4.4.13 11:40

@Romimi :( to me mrzi, drzim pesti pri dalsim pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
4.4.13 12:02
@dendulina píše:
@Shari81 nestraš, já jsem na nervy z těch minulých 10 měsíců :mrgreen: do teď to bylo hlavně o genetice, doufám ale, že to klapne i bez ní, i když jen s dácem 8o

neboj, ono se to povede :D hlavně buď v klidu a žádný stres :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
4.4.13 12:04

@Romimi tak to je mi moc líto :,( já po IVF musela čekat 3 měsíce na další pokus, přeci jen ta hormonální léčba je pro tělo docela záhul..držím palečky aby se na příště zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.4.13 12:34

Ďakujem velmi pekne za podporu. Premýšlam, že skúsime ďalšie IUI, možno teraz po stimulácii sa to podarí. Neviem, či to nebude tou štítkou, TSH som mala 7 a beriem Letrox 50, tak sa opýtam lekára či nie je potrebné to nejako zmenit. Ešte raz vďaka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.