Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Shari81 to je ale zase hezký vidět, že to někde funguje, to vleje optimismus do žil
A držím palce ať je i nadále vše v pořádku ![]()
Tak mám za sebou první večerní kyselou okurku
nějak jsem cítila, že potřebuju dokyselit… doufám, že to byl první a taky poslední úlet ![]()
@dendulina neboj, taky se zadaří..my čekali a zkoušeli 4 roky…držím palečky na zítra…
@Shari81 není zač
mě i dneska bylo tak hezky, když jsem viděla jak jí tam buší
snad je to opravdu holčička, páč hodlám začít nákupy
ZÍTRa na screningu se ete zeptám a hlavně at je vše ok
u všech co jsou těhulky
@Luca89 píše:
@Shari81 není začmě i dneska bylo tak hezky, když jsem viděla jak jí tam buší
snad je to opravdu holčička, páč hodlám začít nákupy
ZÍTRa na screningu se ete zeptám a hlavně at je vše ok
u všech co jsou těhulky
tak dej zítra vědět
taky si moc přejeme holčičku, ale na druhou stranu..hlavně ať je to zdravé ![]()
@Shari81 jj přesně tak. Ale dr dnes říkal, že mezi nožkama nic nemá, tak snad..:) ae kdyby ne,, nevadí, hlavně at je vše ok a zítra napíšu a přidám foto-snad bude ![]()
@Shari81 nestraš, já jsem na nervy z těch minulých 10 měsíců
do teď to bylo hlavně o genetice, doufám ale, že to klapne i bez ní, i když jen s dácem ![]()
Ahoj holky…tak som včera 9 deň po ET začala špiniť a dnes som si spravila test - negatívny
už som sa s tým nejako zmierila, že prvé IVF nevyšlo, mrazáčky nemáme, takže odznova. Neviete mi povedať, či je potrebné mať pauzu a znovu čakať na schválenie poisťovne? premýšľam aj o pauze 1 mesiac, skúsim IUI…ozaj neviem. Už mám pocit, že aj so mnou nie je niečo v poriadku, keď to nejde ani s tým darcom
Držím Vám palce a prajem pekný deň!
@Romimi Ahoj Romimi, to je mi moc líto… Nejsem si jistá, zda by po klasickém IVF neměla být nějaká pauza, když musíš projít celý ten proces znova. Přeci jen si myslím, že je to pro tělo docela záhul. Uvidíš, co Ti řeknou, na kontrolu stejně asi brzy půjdeš, ne? Ale jak je to s pojišťovnou fakt nevím. Budu Ti držet pěsti, ať má to Vaše snažení úspěšný a brzký konec!
@Romimi to je mi moc líto:( kolik jsi zaváděla embryjek???Drž se to zklamání musí být strašné!
@dendulina píše:
@Shari81 nestraš, já jsem na nervy z těch minulých 10 měsícůdo teď to bylo hlavně o genetice, doufám ale, že to klapne i bez ní, i když jen s dácem
neboj, ono se to povede
hlavně buď v klidu a žádný stres ![]()
@Romimi tak to je mi moc líto
já po IVF musela čekat 3 měsíce na další pokus, přeci jen ta hormonální léčba je pro tělo docela záhul..držím palečky aby se na příště zadařilo…
Ďakujem velmi pekne za podporu. Premýšlam, že skúsime ďalšie IUI, možno teraz po stimulácii sa to podarí. Neviem, či to nebude tou štítkou, TSH som mala 7 a beriem Letrox 50, tak sa opýtam lekára či nie je potrebné to nejako zmenit. Ešte raz vďaka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.