Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
26.3.13 12:11

@Ali1988 týý jo ty už si takhle brzo testila, jo?! to já bych se bála, že tam ještě nic nebude…chci zkusit nejdřív tak až 12.den první testík - až přes další víkend:-),ale uvidíme jak to vydržím:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.3.13 12:14
@Slunicko81 píše:
@Ali1988 týý jo ty už si takhle brzo testila, jo?! to já bych se bála, že tam ještě nic nebude…chci zkusit nejdřív tak až 12.den první testík - až přes další víkend:-),ale uvidíme jak to vydržím:-))

Tiež som prekvapená, že už 7. deň. Ja asi počkám do toho 14-teho, ak to teda vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.3.13 12:17

Taky jsem původně si řekla, že nebudu testit vůbec a rozhodne se až u Dr. na testu a z krve…ale to asi nevydržím, takže chci zkusit vydržet těsně než půjdu k dr. na krev a to půjdu 8.4…takže víkend před tím dnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.3.13 12:17

Ešte som sa Vás holky chcela opýtať, či ste boli doma na PN, alebo normále chodili do práce. Ja som si len dnes, deň po ET vzala voľno. Inak nemám fyzicky namáhavú prácu, skor psychicky…no myslela som, že ma to aspoň odreaguje a nebudem každý deň myslieť len na to, ako to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.3.13 12:18

Jdu si ohřát obídek a pak se juknu na SAMA DOMA, hrozně mám ráda tento pořad. a pak asi si s prďolkou schrupneme:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.3.13 12:19
@Slunicko81 píše:
Taky jsem původně si řekla, že nebudu testit vůbec a rozhodne se až u Dr. na testu a z krve…ale to asi nevydržím, takže chci zkusit vydržet těsně než půjdu k dr. na krev a to půjdu 8.4…takže víkend před tím dnem…

A na krv si sa už dopredu objednávala? Ja som sa podľa poučenia, čo sme dostali pri ET objednala až mesiac od ET. Alebo to pôjdeš ku svojej gynekologičke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.3.13 12:20

@Romimi heleď já byla pokaždé všechny ty 3 předchozí pokusy doma a nic a tentokrát jsem si řekla, že na to prdím, zůstanu se flákat ještě zítra a od čtvrtka normal budu jezdit do práce. Mám to na půl hoďky dojíždění autem a pak sedím v kanclu celý den a nenáročná práce a říkám si to samé, že přeci jen tam ty myšlenky aspoň trochu odvedeš a nesoustředíš se celý den jen na jednu věc! takže já půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.3.13 12:21

@Romimi dnes či zítra zavolámm… já mám dr. jako i svoji gynekoložku a ona i spolupracuje pro ISCARE - mám jí v místě pracoviště, takže do Phy jsem jezdila jen na výkonu… a k ní se vždy mám objednat 14dnu od ET na krev a test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.3.13 12:36
@Slunicko81 píše:
@Romimi heleď já byla pokaždé všechny ty 3 předchozí pokusy doma a nic a tentokrát jsem si řekla, že na to prdím, zůstanu se flákat ještě zítra a od čtvrtka normal budu jezdit do práce. Mám to na půl hoďky dojíždění autem a pak sedím v kanclu celý den a nenáročná práce a říkám si to samé, že přeci jen tam ty myšlenky aspoň trochu odvedeš a nesoustředíš se celý den jen na jednu věc! takže já půjdu.

No tiež si myslím, že sedieť doma nemá zmysel a tiež sedím len v kancli. Aj to čakanie a dni oveľa rýchlejšie zbehnú :) Tak sa takisto opatruj a silno držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.3.13 13:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.3.13 17:41

@Slunicko81 zhruba 1-2 po IUI jsem cítila takový píchnutí a pak už nic…po týdnu jsem 2 dny špinila a zjistila že jsem těhu, ale po IVF je to jiný, protože už do tebe dají oplodněné embryjko, počkej 14 dnů a udělej si test..docela spolehlivě to poznáš jakmile tě začnou bolet prsa…já bych ty svoje nejradši někomu darovala…spát bez podprsenky není vůbec možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.3.13 17:43
@Ali1988 píše:
Zdravim, dnes byla jsem na utz.tak se nam chytil 1 bobisek :dance:

gratulujůůůůů :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.3.13 17:44
@Romimi píše:
gratulujem, to je skvelá správa :potlesk: Ja som bola včera na transfere jedného bojovníka :) tak verím, že sa takisto poriadne zakusne ;). Tých 14 dní teraz bude nekonečnýýýýýýýýýýýýých…

držím všechny palečky co mám, určitě se to povede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.3.13 17:47

@Romimi držím palečky ať vše dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.3.13 18:07
@Shari81 píše:
@Romimi držím palečky ať vše dobře dopadne…
Ďakujem :) a takisto držím palce, nech malý rastie a všetko ide ako má :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.