Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
27.3.13 11:35

Mam radost, ze se to dari tolika z vas. To je strasne pozitivni!!! Jinak ohledne priznaku po et… Ja jsem necitila absolutne nic, ani prsa…myslela jsem, ze zase nic… A pri pohledu na papir s vysledkem krve jsem myslela, ze mi dali papir nekoho jineho…ze to proste neni mozne…dnes je to rok od transferu :-)
Vsem drzim moc palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.3.13 11:39

Ahojky holky ja tiez chodim k p. doktorke jezbarovskej je uzastna..ccela som sa opytat som 6 den po insiminacii kedy mam ocakavat niejake priznaky..beru utrogestan diky moooc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.3.13 12:08

@tucnacik jj, je super! Jinak u těch příznaků je to opravdu individuální. Vždy jsem takovou odpověď nesnášela, ale je to tak. Já jsem po ET nic necítila. Jen vaječníky, ale to díky tomu, jak jsem je měla přestimulované. Prsa jsem měla větší, ale to před ms mívám a možná má vliv i Utrogestan. Nesnaž se hledat příznaky, věř v dobrý konec a udělej si 14. den test. Kdybych čekala do teď na nějaké příznaky, tak bych nevěděla, že těhu jsem. Žádná nevolnost, žádné bolesti, chutě a nechutenství, prostě nic. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
27.3.13 12:11

@f-l-e-a presne tak…ja jsem v tehu nemela zadne nevolnosti nebo bolesti..proste super stav..ani bych nevedela, ze jsem tehu, nebyt rostouciho briska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.3.13 12:34

@Yasmi no, já také.. nebýt tedy v 9. týdnu silného krvácení a týdnu v nemocnici… Jinak je to fajn, škoda jen, že teď už zůstanu asi až do konce doma a tak nebudu mít tolik možností vystavovat svůj pupík. ;) Do mého těhu jsem byla na 100% přesvědčená, že každé těhotenství provází příznaky, nikoho bez příznaků jsem v okolí neznala. A teď se mi zdá, že narážím na to, že tak každá 3. je bez příznaků a nestěžuji si. Všech co první týdny a měsíce :poblion: je mi fakt líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.3.13 12:35

Diky moccc holcinky ste zlate diky za radu uz kiez by to miminko prislo uz sa ho neviem dockat.
stale som ovulovala na pravej strane ale tam mam predelany zanet vejcovodu tak konecne som ovulovala na lavej tak som sla na insiminacii a uz som nedockava dufam ze sa miminko podari a nebudem musie tak skoro ist na laparoskopii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
27.3.13 12:48

Holky prosím kdy jste byly na první kontrole od toho, co jste volaly do ISCARE, že jste těhu?? A kdy vám poprvé braly krev? Já jdu na kontrolu 8.4. měsíc po ET. Ale krev nikdo nechtěl!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.3.13 13:29

@belhana nejsem z Prahy, tak jsem na krev nešla do Iscare vůbec. Šla jsem sama jako samoplátce u nás v nemocnici. Na 1. kontrolu jsem šla přesně měsíc a den po ET, podle MS jsem tehdy byla 6+4. Takže si myslím, že je to naprosto standardní. Jen kdybys měla nějaké bolesti, špinění, tak bych volala a domluvila se na dřívejším termínu. Ale miminko stejně uvidíš nejdřív ten měsíc po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.3.13 14:15

Já teda byla na krvi 9tý den po KET - měla jsem pozitivní testy, špinila a měla jsem narozeniny, tak jsem chtěla vědět, na čem jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.3.13 14:19

Jéééééééééééé Lili máš krásnou fotečku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
27.3.13 14:21
@f-l-e-a píše:
@belhana nejsem z Prahy, tak jsem na krev nešla do Iscare vůbec. Šla jsem sama jako samoplátce u nás v nemocnici. Na 1. kontrolu jsem šla přesně měsíc a den po ET, podle MS jsem tehdy byla 6+4. Takže si myslím, že je to naprosto standardní. Jen kdybys měla nějaké bolesti, špinění, tak bych volala a domluvila se na dřívejším termínu. Ale miminko stejně uvidíš nejdřív ten měsíc po ET.

Tak to jsi mě uklidnila… :D Tak snad už uvidím taky to vytoužené srdíčko :srdce: a bude vše v pořádku…Teď už jen vydržet do toho 8.4!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.3.13 19:30

Ahojky, tak jsem nemocná :x někde jsem chytla zánět dutin a dostala antibiotika :zed: tak jen doufám, že to mimi neublíží a že se brzo uzdravíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.3.13 19:42

@Shari81 urcite bude vše v pořádku, brzy se uzdrav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.3.13 20:08
@Shari81 píše:
Ahojky, tak jsem nemocná :x někde jsem chytla zánět dutin a dostala antibiotika :zed: tak jen doufám, že to mimi neublíží a že se brzo uzdravíme…

Neboj, dobre to dopadne, hlavne si netreba predstavovať, čo sa môže stať. Všetko bude v poriadku :) odpočívaj a skoré uzdravenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.3.13 20:25

@Shari81 neboj, různá nachlazení a lehké nemoci jsou v těhu docela časté. Holt se Ti trošku nabourává imunita. Ale pokud jsi dr. nahlásila, že jsi těhu, tak bych se ničeho neobávala, léky určitě neublíží a pro mimi to bude příjemnější než kdyby tělo s něčím samo bojovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.