Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
24.3.13 17:15

@Shari81 děkuju, jojo smíš jen určité bylinky… femibion jsem vždy brala před tím, znám ho, ale byl mi k prdu… při prvním pokusu jsem nebrala vůbec nic a uchytil se, jen potom to už nezvládnul:-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spiluska
24.3.13 21:41

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem tak vstupuji.., ale vidím že je už mezi vámi hodně těhulek. Chtěla jsem se zeptat, zda jste měli prodlouženou kultivaci?

• Citovat
  • Upravit
6419
24.3.13 21:52

@Slunicko81 tak to známe taky bohužel, já beru Femi teď od ledna, tak snad zabere a už nepotratím…uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.3.13 22:00
@f-l-e-a píše:
@Zrzanka odpovědi na Tvé otázky již zodpověděla Alenka, mohu jen souhlasit, že IUI nic není. Je to spíš jako běžná gyn. prohlídka a prakticky nic nestojí. Mohu se zeptat, u jaké lékařky jsi byla? Já si tam oblíbila jednu a byla jsem s ní moc spokojená. Musím říct, že se mi vždy podařilo na recepci objednávat jen k ní (a to jsem tam byla asi 20×) a nebo po dohodě s ní mě na nějaký termín ona protlačila. Jen jednou jsem byla u jiné dr. když ta má měla dovču. Ale každý to bere jinak a třeba by Ti systém střídání lékařů více vyhovoval a nebo si při tom střídání také někoho oblíbíš.

Byla jsem u MUDr. Kubínové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.3.13 22:09
@Zrzanka píše:
Byla jsem u MUDr. Kubínové

AHoj, tak to som veľmi prekvapená, u mňa sa vlastne strieda Jaržembovská a Kubínová. S Kubínovou mám skvelé skúsenosti. Je veľmi milá, usmievavá, všetko vysvtelí a cítimsa u nej veľmi príjemne. Možno len nemala svoj deň, ale podľa mňa je to výborná lekárka a určite by som nemenila. Mala som ju aj teraz na OPU a nemám čo vyčítať. Ale samozrejme nie každému doktor sadne, je to dosť individuálne… a IUI sa neboj, mne viac vadí UTZ ako IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.3.13 22:38
@Romimi píše:
AHoj, tak to som veľmi prekvapená, u mňa sa vlastne strieda Jaržembovská a Kubínová. S Kubínovou mám skvelé skúsenosti. Je veľmi milá, usmievavá, všetko vysvtelí a cítimsa u nej veľmi príjemne. Možno len nemala svoj deň, ale podľa mňa je to výborná lekárka a určite by som nemenila. Mala som ju aj teraz na OPU a nemám čo vyčítať. Ale samozrejme nie každému doktor sadne, je to dosť individuálne… a IUI sa neboj, mne viac vadí UTZ ako IUI :)

Tak to jsi mě potěšila tím, že jsi s ní byla spokojená. Stydím se, ale nevím, co je to UTZ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.3.13 22:51
@Romimi píše:
AHoj, tak to som veľmi prekvapená, u mňa sa vlastne strieda Jaržembovská a Kubínová. S Kubínovou mám skvelé skúsenosti. Je veľmi milá, usmievavá, všetko vysvtelí a cítimsa u nej veľmi príjemne. Možno len nemala svoj deň, ale podľa mňa je to výborná lekárka a určite by som nemenila. Mala som ju aj teraz na OPU a nemám čo vyčítať. Ale samozrejme nie každému doktor sadne, je to dosť individuálne… a IUI sa neboj, mne viac vadí UTZ ako IUI :)

Můžeš mi prosím prozradit, jak to bylo u tebe? Předpokládám, že jsi první zkusila IUI, ale zřejmě to nevyšlo, když jsi teď šla na OPU. Kolik pokusů jsi zkusila s IUI? Když se nepovede IUI, tak se pak rovnou jde na OPU?

Na konzultaci mi doporučili první zkusit IUI, ale kdyby to nevyšlo, tak se ani o dalším postupu nezmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.3.13 22:59
@Zrzanka píše:
Můžeš mi prosím prozradit, jak to bylo u tebe? Předpokládám, že jsi první zkusila IUI, ale zřejmě to nevyšlo, když jsi teď šla na OPU. Kolik pokusů jsi zkusila s IUI? Když se nepovede IUI, tak se pak rovnou jde na OPU?Na konzultaci mi doporučili první zkusit IUI, ale kdyby to nevyšlo, tak se ani o dalším postupu nezmínila.

UTZ je ultrazvuk :)

Bola som na IUI dvakrat. Ja by som mala byť v poriadku, no manžel má azoospermiu, takže mám darcu a pred sebou jedine umelé oplodnenie. Po dvoch pokusoch IUI som šla na IVF, ale asi ani to nevyjde, nakoniec len dve zrelé vajíčka a drží sa zatiaľ len jedno embryjko, zajtra mám 4. deň kultivácie a budem volať či bude transfer alebo sa to celé zastaví :( a pojdem teda na druhé IVF. Ale IUI by som určite vyskúšala, ja som už po druhom pokuse na to psychicky nemala, no nakoniec ani IVF nie je žiadna sláva, tak si už kladiem rôzne otázky, či nie je aj u mňa nejaký problém. Ale nevzdávam sa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
25.3.13 18:44

@Shari81 určitě ne!!! bude vše v pořádku… já jsem dnes 5.den vývoje embryjka (2.den od ET) a doufám, že se teď zdárně zavrtá prdík - má na to do středy max. -měl by dne zítra spíš… povídá se, že 6.den se zahnizďujou…
tak se opatruj! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
25.3.13 18:53

@Zrzanka tak MUDr. Kubínovou vůbec neznám. Já se pořád snažila chodit jen k dr. Jaržembovské. :kytka: Podle mě je skvělá, ale už jsem se setkala i s názory, že někomu nesedla… Na každého asi působí různí lidé jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
25.3.13 21:41

@Slunicko81 tak moc držím pěstičky, neboj, zavrtá se a pak jen počkat na tu čárku na testu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.3.13 07:32

@Shari81 :mavam: děkuju, no uvidíme… a jak ty si to měla?? vy jste podstoupili IUI nebo IVFko? a pociťovala si něco v tom období kdy se měl mimís zakousnout?? jako v podbřišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.3.13 07:35

@Shari81 tak už jsem to našla, jsi po IUI. to je jedno, ale i tak, pociťovala si něco?? já zatím nic extra výrazného, v noci mě akorát vzbudilo takové jako do píchnutí, asi zakousnutí :-)) a jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
26.3.13 09:52

:) UŽ SE TĚŠÍM AŽ TU ZAČNOU být fotečky dvou //!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
26.3.13 10:34

Zdravim, dnes byla jsem na utz.tak se nam chytil 1 bobisek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.