Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, tak mi dnes sestřičky potvrdili těhu, jsem 4+1 a v krvi 270 jednotek-to zatím nevím co znamená, ale podle nadšení sestřiček je to asi dobrý
máme s manžou obrovskou radost, po všech těch letech a neúspěších se i na nás usmálo štěstí. Přeju Vám všem krásný den…
@lilia81 - Livi držím ti všechny palce a myslím na tebe…
@Luca89 - zadařilo se po IUI a pak i doma ![]()
jupíííííííííííííí, jsem šťastnější než blecháááááááááá ![]()
Holky gratuluju k těhotenství hrozně „závidím“ že se povedlo IUI!
Ahojky, podle ms dnes jsem 4+2.zitra budu vedet vysledky hcg. carecka na testu sili ![]()
@Shari81 gratuluji!!koukam mame skoro stejny termin
ve stredu jsem mela pouze 8,15 jednotek a to jsem byla ve 3+4.
@Ali1988 též gratuluji
já jsem dnes 4+2, tak doufám, že se mimčo pěkně uhnízdilo a že už konečně donosím…
@Luca89 -po 4 letech, IVF, KET, několikrát IUI a potratu..takže naše nadšení střídají obavy, aby to konečně vyšlo…
@Shari81 jeej, tak to chápu obavy, ale jistě už to dopadne výborně!!!moc moc držím pěstičky
a kloboukl dolů, já bych po 4 lůetech asi už byla v Bohnicích…
@Shari81 Gratuluji a držím pěstí!!!
Holky, mohu se vás zeptat prosím na něco? Včera jsem byla v Iscaru na kontrole, před 3 týdny jsem dostala injekci Decapeptu (snad to píši dobře),takovou tu jednorázovku, a pan dr. včera říkal, že bych měla mít děložní sliznici nízkou, ale já jí mám pořád vysokou. Mám přijít znovu za týden na kontrolu. Nevíte, jestli je to velký problém, že ji mám pořád vysokou a zda je možné, aby se mi ještě snížila? A také říkal, že tam možná vidí polyp.Jak se řeší polyp? Nikdy jsem to neměla, tak vůbec nevím.
Doufám, že vám moc nevadí, že vás tady otravuji, ale nevím, kde jinde se zeptat.
@lísteček1 ahojky, no to ti moc neporadím a vy jste se tento cyklus snažili??já měla vysokou sliznici při otěhotnění…
@Luca89 No já jsem ted právě ve stádiu přípravy na ivf jako náhradní matka, ale nějak asi nereaguji na injekci - mám být v útlumu, ale nejsem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.