Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
23.2.13 14:34

@lulllu
:) uvidíme kdo tam bude v tom našem bříšku :)
:( to mě mrzí… ale tak do třetice všeho dobrého :hug: my měli jednu hatchující a jednu před :think: ale ta hatchující se mi zakousla hned ten večer… ta druhá nevím :think: držím palečky, ať máš tu imunitu v pohodě a určo bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
23.2.13 14:37

@mishka123 - no doufam, bojim, bojim :( je dost holek, co maji vse ok a vyjde treba az treti IVF, nikdo nevi cim to je…ale verim ze bude darek pod stromek letos…

• Citovat
  • Upravit
19131
23.2.13 15:02
@lulllu píše:
Genetiku vam sice nedelali, ale podle kvality embryi by mohla byt ok…tak zkusite aspon IUI, to nezatezuje. neni to zahul jako IVF, se mnou to teda zamavalo a to jsem mela slaby hyperstimulak a transfer odlozeny nejdriv za 3 mesice…

Já vím, však už jsem absolvovala obojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
24.2.13 22:01

Ahoj holky, tak já už si druhý den píchám Menopur… Chci se zeptat je-li tady někdo, kdo ho měl taky?? Zajímalo by mě, jak si to míchal a jaké měl dávkování…děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.2.13 08:03
@belhana píše:
Ahoj holky, tak já už si druhý den píchám Menopur… Chci se zeptat je-li tady někdo, kdo ho měl taky?? Zajímalo by mě, jak si to míchal a jaké měl dávkování…děkuji :lol:

já měla Merional..takže asi neporadím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.2.13 08:17

@belhana - já měla fostimon… takže taky neporadím, všeobecně se dává cca 150-225 jednotek, pokud nejsou velké problémy, maximum by mělo být 300…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.2.13 09:21

Já měla 150 jednotek, pokud si dobře pamatuju..toho Merionalu. Ale míchá se to myslím všechno stejně, prostě rozpustíš prášek ve vodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.2.13 12:38

@alenka84 a @lilia81 děkuju holky, já mám 4 ampule a nebyla jsem si jistá s tím ředěním tím rostokem jestli jsem si to pamatovala dobře, tak jsem dneska volala pro jistotu abych něco ne… a mám to dobře.. tak to jsem ráda… asi začínám nějak divočit, aby bylo vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
4.3.13 16:52

Ahoj holky, ozyvam se po dlouhy dobe…v nedeli me ceka druhy KET dvou embryi, doufam, ze budu mit darek/darecky pod stromek :andel:

• Citovat
  • Upravit
489
4.3.13 17:04
@lulllu píše:
Ahoj holky, ozyvam se po dlouhy dobe…v nedeli me ceka druhy KET dvou embryi, doufam, ze budu mit darek/darecky pod stromek :andel:

Ahojky, tak budu držet palečky :lol: :lol: :lol:… to jsem nevěděla, že je možno i v neděli… ale to je asi pouze na zákroky co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
4.3.13 17:05

@belhana - i kdyz chodim na tuto diskusi, chodim do Prontalau v Praze, uz ani nevim, proc jsem zacla psat sem :D

• Citovat
  • Upravit
lulllu
4.3.13 17:05

@belhana - tobe taky drzim palce at to vyjde ;)

• Citovat
  • Upravit
489
4.3.13 17:26
@lulllu píše:
@belhana - tobe taky drzim palce at to vyjde ;)

Ahá,,, no já jdu zítra na ultrazvuk a uvidíme kdy půjdu na OPu.. docela se bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
4.3.13 17:29

Neboj ;) fakt to nic neni, ja mela taky pred OPU SILENY strach…a nakonec to nic nebylo, nic nebudes citit, budes spat

• Citovat
  • Upravit
195
5.3.13 09:30

Ahoj holky v Iscare mi dnes dali žádanku na genetické vyšetření páru + dotazník od spol. GENvia, řekli mi že genetické vyšetření dělají i přímo u nich v Iscare..žádanka na genetické vyšetření je platná i jinde a já nevím kde je lepší si to vyšetření udělat, teoreticky by měla být výsledek stejně všude stejný, né :lol: Byl už tu někdo na tomhle vyšetření jak to probíhá + jaké máte zkušenosti? Děkuji moc za odp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.