Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu
uvidíme kdo tam bude v tom našem bříšku ![]()
to mě mrzí… ale tak do třetice všeho dobrého
my měli jednu hatchující a jednu před
ale ta hatchující se mi zakousla hned ten večer… ta druhá nevím
držím palečky, ať máš tu imunitu v pohodě a určo bude ![]()
@mishka123 - no doufam, bojim, bojim
je dost holek, co maji vse ok a vyjde treba az treti IVF, nikdo nevi cim to je…ale verim ze bude darek pod stromek letos…
@lulllu píše:
Genetiku vam sice nedelali, ale podle kvality embryi by mohla byt ok…tak zkusite aspon IUI, to nezatezuje. neni to zahul jako IVF, se mnou to teda zamavalo a to jsem mela slaby hyperstimulak a transfer odlozeny nejdriv za 3 mesice…
Já vím, však už jsem absolvovala obojí ![]()
Ahoj holky, tak já už si druhý den píchám Menopur… Chci se zeptat je-li tady někdo, kdo ho měl taky?? Zajímalo by mě, jak si to míchal a jaké měl dávkování…děkuji ![]()
@belhana píše:
Ahoj holky, tak já už si druhý den píchám Menopur… Chci se zeptat je-li tady někdo, kdo ho měl taky?? Zajímalo by mě, jak si to míchal a jaké měl dávkování…děkuji
já měla Merional..takže asi neporadím ![]()
@belhana - já měla fostimon… takže taky neporadím, všeobecně se dává cca 150-225 jednotek, pokud nejsou velké problémy, maximum by mělo být 300…
Já měla 150 jednotek, pokud si dobře pamatuju..toho Merionalu. Ale míchá se to myslím všechno stejně, prostě rozpustíš prášek ve vodě ![]()
@alenka84 a @lilia81 děkuju holky, já mám 4 ampule a nebyla jsem si jistá s tím ředěním tím rostokem jestli jsem si to pamatovala dobře, tak jsem dneska volala pro jistotu abych něco ne… a mám to dobře.. tak to jsem ráda… asi začínám nějak divočit, aby bylo vše v pořádku…
Ahoj holky, ozyvam se po dlouhy dobe…v nedeli me ceka druhy KET dvou embryi, doufam, ze budu mit darek/darecky pod stromek ![]()
@lulllu píše:
Ahoj holky, ozyvam se po dlouhy dobe…v nedeli me ceka druhy KET dvou embryi, doufam, ze budu mit darek/darecky pod stromek
Ahojky, tak budu držet palečky
… to jsem nevěděla, že je možno i v neděli… ale to je asi pouze na zákroky co??
@belhana - i kdyz chodim na tuto diskusi, chodim do Prontalau v Praze, uz ani nevim, proc jsem zacla psat sem ![]()
@lulllu píše:
@belhana - tobe taky drzim palce at to vyjde
Ahá,,, no já jdu zítra na ultrazvuk a uvidíme kdy půjdu na OPu.. docela se bojím..
Neboj
fakt to nic neni, ja mela taky pred OPU SILENY strach…a nakonec to nic nebylo, nic nebudes citit, budes spat
Ahoj holky v Iscare mi dnes dali žádanku na genetické vyšetření páru + dotazník od spol. GENvia, řekli mi že genetické vyšetření dělají i přímo u nich v Iscare..žádanka na genetické vyšetření je platná i jinde a já nevím kde je lepší si to vyšetření udělat, teoreticky by měla být výsledek stejně všude stejný, né
Byl už tu někdo na tomhle vyšetření jak to probíhá + jaké máte zkušenosti? Děkuji moc za odp.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.