Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 - pořád stejně, pořád stejně, žádný rození se nekoná ![]()
@lilia81
teda, ten si dává na čas!!
už se těším, až nám pošlete zprávy, že jste oba v pořádku a nějakou super fotku! ![]()
@Luca89 - jojo, doufám, že nejpozději v úterý, kdyby se to vyvolávání protáhlo…
@lilia81
tak at je hlavne vse v poradkz a pokud mmozno rychle
já pořád prcka přemlouvám o první kopaneček, dnes jsem 18+2, ale zatím neposlouchá ![]()
@Luca89 - já čekala až do 21tt, ale já měla placentu vepředu, takže to tlumilo, kdežto teď už placenta neutlumí nic, zvláště ty rejpance pod žebra
takže dočkej času, na konci budeš přemlouvat, ať toho nechá
![]()
@lilia81 no já nevím teda, mě nikdo nic o placente nerikal, vcera večer jsem asi hdoinu citíla takové nadskakování, ale nevím zda to nebyly větry…ale rima si ze nee
ale uz chci pořádnej šťouch ![]()
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat??
právě jsme zjistili, že se nám konečně podařilo otěhotnět, mimo jiné i díky Iscaru…
@Shari81 gratulace!
To je pěkné zjištění, ať vše běží bez problémů!
@f-l-e-a - ahoooj, jak se máš, jak ty jsi na tom? jak se cítíš? už vše ok?
@lilia81 dík za zeptání
Cítím se dobře, tak jednou za 3 dny mě sice potrápí celodenní špinění, chvílemi trošku silnější, ale jinak gut. Vždycky se uklidňuji tím, že se mi hematom upouští. Teď jsem měla sobotu a dnešek klid, tak čekám, co přijde zítra. Na kontrole jsem byla teď ve čtvrtek, děťátko tam dělalo hezké přemety. Nyní jsem v 11tt, tak snad se to uklidní. U mě je ale problém, že nevydržím ležet, jak bych měla, obzlvášť když je to už delší dobu v pořádku. Ale jakmile zas hematom zazlobí, tak ležím jak lazar a nadávám si…
Když vidím, že tu dnes píšeš, tak se asi k žádnému odjezdu do porodky neschyluje. Prcek si to nechává tedy na zítřek, pěkně Tě napíná. Budeme se tu moc těšit, až nám dáš vědět, že je malý v pořádku už vedle Tebe! Budu na Vás zítra myslet. Přeji hodně síly a hlavně, ať jste oba v pořádku.
@f-l-e-a - díky moc! a šetři se!!! a´t je brzy ten hematom pryč a ty si užíváš těhu!
Ahojky, muzu se pridat k teto diskuse? taky jsem byla v Iscare. a vypada to nadejne ![]()
@Shari81 ahojky, jéé tak to moooc gratuluji
a zadařilo se doma nebo jak?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.