Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lísteček1 jo ahaa
tak to bohužel nevím co a jak s tím…kazdoapdne drzim pesti, aby vse dobre dopadlo
@lísteček1 také neporadím, takovou injekci tu u nás v diskusi snad ani nikdo neměl, takže ani nevím, co by Ti měla způsobovat. Obecně jsme se tu všechny snažily mít vysokou sliznici při IUI či ET, jelikož do ní se pak embryjko zavrtává. Hodně štěstí!
Holky, děkuji moc za reakce.Je to injekce něco jako diphereline, o té jsem tu myslím už četla. Ta injekce mi má utlumit růst děložní sliznice, abych pak ve vhodné době začla brát estrimax, nebo estroferm a ten mi ji má zase nastartovat.Je to kvůli sladění cyklů. Ted mi jedna holčina psala do soukromky, že prostě dostala dvě ty injekce.Tak třeba to půjde takhle i u mne.
Ještě jednou moc děkuji ![]()
@lilia81
ahojky, tak už je Sebastiánek na světě??
doufám, že vše proběhlo dobře a oba jste v pořádku!! ![]()
@Luca89 taky, že jsem málem v Bohnicích byla, ještě že manža to držel za nás oba
tak snad už teď bude vše ok, v pátek jdu na další kontrolu (to budu 4+5) tak snad bude něco už vidět…
@lísteček1 Ahojky a díky
bohužel ti též neporadím, o tom nic nevím… ![]()
@Shari81 diiik,ja zas jdu na UTZ do CARu 2.4,to bude 6+3,to asi srdicko jeste nebude videt ![]()
@Ali1988 to už by mohlo srdíčko být vidět..uvidíš, hlavně klid a nestresovat se ![]()
@Shari81 díky za info, nějak se mu u Lili zalíbilo, ale snad ji teď nebude dlouho trápit.. myslíme tu na ni. ![]()
@Ali1988 srdíčko by mohlo být, já byla na 1. KO 6+4 a bušilo. Jen se na to neupínej, kdyby náhodou bylo ještě brzy, tak aby Tě to nerozhodilo.
Info od Lili ráno jí praskly vodu snad bude vše v pořádku a rychlý průběh.
Ahojky, info od Lili, ráno jí praskli vodu a pak kapačky Oxytocinu, tak snad bude vše v pořádku a půjde to rychle ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.