Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@f-l-e-a píše:
@Ali1988 srdíčko by mohlo být, já byla na 1. KO 6+4 a bušilo. Jen se na to neupínej, kdyby náhodou bylo ještě brzy, tak aby Tě to nerozhodilo.
Fakt uz bylo? ne ja s tim nespecham, vidim ze je nejake pomale asi po tom zmrazeni jeste se ne probudil ![]()
@Shari81 jj to chápu, ale jste dobří, že jste to zvládli
4+5 mám první fotku, byla vidět miniaturní černá tečka
tak určitě budeš mít taky!!!moc drzžím pěsti
![]()
Ahojte! tak dnes v ISCARU Nativ, naštěstí bylo aspoň jedno vajíčko, měla jsem Iliče, nejdřív jsem se obávala, páč při druhém či třetím ICSI jsem ho měla na transfer a asi se nějak špatně vyspal či co, ale byla jsem z něho nešťastná, nervozní z toho transferu a celá rozčarovaná, noo UTZ až i sebral sestřičce a jezdil si s ním sám a druhou rukou jen pak zaváděl embryjka… tak když jsem ho tam dnes ráno viděla, tak jsem už měla nahnáno, ale trochu změna, asi se dobře vyspal a měl dobrej den.. i když pak při odběru teda žádnej cíťa… neměla jsem narkozu, když bylo jen jedno a to ještě nebylo jisté, bylo už prej jako nějak, že praská či co…ale bylo tam a to bylo to nejrásnější, co jsem dnes slyšela:-)) tak zítra uvidíme odpo, až budu volat, jestli se zadařilo a embryjko se chytlo… v pátek asi předpokládáný ET, tak se jen modlím, aby tam zas nebyl ten Ilič ![]()
SLunicko tak to je paráda a ten nativ je s jakou stimulací taky injekce???Nebo je to úplně bez stimualce??Na kolik to vyjde cenově jestli se můžu takhle blbě zeptat?
@MisTer je to bez stimulky (teda dostala jsem akorát clostík) s tím, že to nikde nemám hlásit, že oni to pak zase berou nějak jinak.. takže jsem brala 5-9DC clostík a jinak je to na tobě, co vyprodukuješ, měla jsem tam ještě nějaké folíky, ale ty byly malé:-((..jen ten jeden byl úplně ten NEJ.. a akorát pak vlastně v pondělí teďko jsem si ještě večer píchla Ovitrelle, to dostaneš na tu podporu OVU či jako to je…no měla jsem to holka za 5min.12 - jak se říká, bych řekla:-))… taky jsem mu povídala, ještě doma, že si ho teď na chvilku půjčej, ale že mi ho zase vrátěj zpět, ať se nebojí, že bude zase brzy u maminky už jako miminko, no prostě blázen:-)))),ale taky i na sále zahrála psychika svoje, ještě teď je mi trochu trapně, i slzy se mi vlily do oči:-/…jak jsem se bála, že je prostě pozdě a že tam to vajíčko už není, že to prasklo… tak to ale dobře dopadlo - uuuffff:-))…noo a když právě vajíčko bylo tak pak od toho se odvíjí i ta záloha a zatím jsme platili 15000,– a kdyby vajíčko nebylo, tak je to myslím, že říkala 7500,–.. a pak budeme asi ještě doplácet za ICSI - páč my musíme tímto způsobem a to nevím kolik si připočtou, jestli celých 8000,– nebo míň.. takže nás to ve finále vyjde asi nejdráž než ty 3 pokusy před tím hrazené i kdzž jsme měli pokaždé ICSI…
Jinak co jsem tak koukala tak ISCARE je na NATIV nejdražší:-(((((, ale jiné zase třeba má levnější… noo jestli tohle nevyjde, tak tam máme ještě 2mrazáčky… a když ani to ne, tak třeba ještě v budoucnu ten NATIV, ale už jinde…
SLuníčko díky za podrobný popis! Teda to je darda:( ale koukám, že už toho máte hodně za sebou a pokusy jsou vyčerpané. Snad tohle vyjde zasloužíte se to držím moc palce a dej vědět jak se jeden bojovníček chytí!!!Nás čeká 1.IVF zhruba za dva měsíce!
Děkuji!:-) jéé tak to držím palečky.. noo už je to kus cesty a dost trnité popravdě, už naděje dost opádavají, síly taktéž, stále si člověk říká to PROČ to nejde…atd atd… a čas běží a běží. ale tak teď to snad se dobojuje už do zdárného konce… to víš, že mám obavy stále na zítra, až budu volat, to mi bude v tu dobu pěkně blbě a než to povědí ještě do tel. noo to bude zase drááámoš zítra:-))
Holky, Sebastianek je na světě!!! 3,68kg a 50cm, nakonec císařem. Maminka i malej jsou v pořádku. Víc Vám pak poví Lili
![]()
@Slunicko81 @MisTer držím pěstičky, aby to vyšlo
@Shari81 jůůůůůů, tak to jsou super zprávičky!!! ![]()
Jééééé Lili tak není 4kg a více moc moc gratulujuuuuuuu!!!Těším se až se nám ozveš a napíšeš dojmy:)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.