Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
11.3.13 17:33

@lilia81 :) tak at uz kouka vykouknout :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
12.3.13 10:48

@f-l-e-a ježíííš tak tohle byhc fakt nečekala 8o 8o 8o Taky bych byla k smrti vyděšená. Kašly na práci, miminko je přednější. Hlavně, že to dobře dopadlo. Měla jsem taky malý hematom, ale jen jsem trochu silněji špinila. Teď jsem se taky rozhodla, že v práci skončím než se stane něco horšího. Jen bych si to pak vyčítala. Řekla jsem šéfovi, že končím a on se mě debil zeptal, jestli si to chci nechat…mále jsem po něm něco hodila.
Doma budu v klidu, dělám ještě večerně školu tak jsem toho měla fakt dost. V pátek jdu na UTZ a objednám se na genetiku. Jinak žaludek mě zlobí od začátku :mrgreen: snad to přejde. Drž se, odpočívej a hlavě žádný stresy, uvidíš, že to bude dobrý. Vybrali nám ty nejsilnější tak musí vydržet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.3.13 15:55

Ahoj holky po dlouhé době :mavam: :mavam: :mavam: Tak jsem dneska byla na iui, spermiogram jako vždycky lehce podprůměrný…nějak do toho moc nadějí nedávám :roll: Ale při pomyšlení na další ivf je mi pořád lehce nevolno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.3.13 09:29

Alenko tak kéž by se tělo umoudřílo vid, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.3.13 09:39
@MisTer píše:
Alenko tak kéž by se tělo umoudřílo vid, držím palce!

děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
13.3.13 12:04

@alenka84 moooc držím pěstičky, aby tento pokus vyšel a už jsi se mohla radovat ze dvou //! určitě to zvládnete bravurně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.3.13 12:43

Ahoj holky!

Sebík tu do týdne určitě bude :)

jinak dnešní nález se opět nepohnul ani o mm, zavřené, hrdlo nezkrácené, placenta nezralá, nerodím… ale kvůli té plodovce, velikosti a tomu, jak mi teď odešla záda mám v pondělí nástup v 8:30… takže buď se Sebík rozhodne, nebo ho začnou asi v pondělí večer vyhánět… tak pak uvidíme, jestli bude nějaký efekt nebo ne a nebo jestli půjde ven císařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.3.13 14:32
@alenka84 píše:
Ahoj holky po dlouhé době :mavam: :mavam: :mavam: Tak jsem dneska byla na iui, spermiogram jako vždycky lehce podprůměrný…nějak do toho moc nadějí nedávám :roll: Ale při pomyšlení na další ivf je mi pořád lehce nevolno…

Alenko, chapu Te moc dobre, ze prilis nadeji tomu nedavas, po tolika mesicich snazeni, uz je to myslim 2 roky a ctvrt, vid? ale nicmene vyloucene to rozhodne neni…drzim Ti palce, ja budu testovat pristi pondeli, co bude 8 den po KET, po jednom neuspechu taky nejsem ted euforicka, ale kdyz jsou tam ted dva, verim, ze me nesklamou :D

• Citovat
  • Upravit
9693
13.3.13 14:41

@alenka84
držím palečky :hug: :hug: ať se konečně podaří :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.3.13 14:43

Díky holky ;) No jsem spíš skeptická, ale bylo by to pěkný :)

Lullu, tobě budu moc držet palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.3.13 14:47

@alenka84 - dekuji :hug: :*, ale to vis po neuspechu ketu 1 ackove blastocysty, taky neletam uz v oblacich…

• Citovat
  • Upravit
1111
13.3.13 18:33

@alenka84 budu Ti držet pěsti, ať vše dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
13.3.13 18:36

@lilia81 tak už to máte za pár! Budu na Vás myslet, ať si to malý do pondělka rozmyslí a vykoukne hezky sám, případně si s Vámi v pondělí nějak poradí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
13.3.13 18:38

@lilia81 tak držím pěsti aby šel sám a vše bylo v pořádku!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
15.3.13 15:03

@lilia81 :)tak jak to s vámi vypadá? koukám, že dnes máš termín…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.