Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@f-l-e-a ježíííš tak tohle byhc fakt nečekala
Taky bych byla k smrti vyděšená. Kašly na práci, miminko je přednější. Hlavně, že to dobře dopadlo. Měla jsem taky malý hematom, ale jen jsem trochu silněji špinila. Teď jsem se taky rozhodla, že v práci skončím než se stane něco horšího. Jen bych si to pak vyčítala. Řekla jsem šéfovi, že končím a on se mě debil zeptal, jestli si to chci nechat…mále jsem po něm něco hodila.
Doma budu v klidu, dělám ještě večerně školu tak jsem toho měla fakt dost. V pátek jdu na UTZ a objednám se na genetiku. Jinak žaludek mě zlobí od začátku
snad to přejde. Drž se, odpočívej a hlavě žádný stresy, uvidíš, že to bude dobrý. Vybrali nám ty nejsilnější tak musí vydržet ![]()
Ahoj holky po dlouhé době
Tak jsem dneska byla na iui, spermiogram jako vždycky lehce podprůměrný…nějak do toho moc nadějí nedávám
Ale při pomyšlení na další ivf je mi pořád lehce nevolno…
@MisTer píše:
Alenko tak kéž by se tělo umoudřílo vid, držím palce!
děkuju!
@alenka84 moooc držím pěstičky, aby tento pokus vyšel a už jsi se mohla radovat ze dvou //! určitě to zvládnete bravurně ![]()
Ahoj holky!
Sebík tu do týdne určitě bude ![]()
jinak dnešní nález se opět nepohnul ani o mm, zavřené, hrdlo nezkrácené, placenta nezralá, nerodím… ale kvůli té plodovce, velikosti a tomu, jak mi teď odešla záda mám v pondělí nástup v 8:30… takže buď se Sebík rozhodne, nebo ho začnou asi v pondělí večer vyhánět… tak pak uvidíme, jestli bude nějaký efekt nebo ne a nebo jestli půjde ven císařem…
@alenka84 píše:
Ahoj holky po dlouhé době![]()
![]()
Tak jsem dneska byla na iui, spermiogram jako vždycky lehce podprůměrný…nějak do toho moc nadějí nedávám
Ale při pomyšlení na další ivf je mi pořád lehce nevolno…
Alenko, chapu Te moc dobre, ze prilis nadeji tomu nedavas, po tolika mesicich snazeni, uz je to myslim 2 roky a ctvrt, vid? ale nicmene vyloucene to rozhodne neni…drzim Ti palce, ja budu testovat pristi pondeli, co bude 8 den po KET, po jednom neuspechu taky nejsem ted euforicka, ale kdyz jsou tam ted dva, verim, ze me nesklamou ![]()
Díky holky
No jsem spíš skeptická, ale bylo by to pěkný ![]()
Lullu, tobě budu moc držet palce
![]()
@alenka84 - dekuji
, ale to vis po neuspechu ketu 1 ackove blastocysty, taky neletam uz v oblacich…
@lilia81 tak už to máte za pár! Budu na Vás myslet, ať si to malý do pondělka rozmyslí a vykoukne hezky sám, případně si s Vámi v pondělí nějak poradí. ![]()
@lilia81
tak jak to s vámi vypadá? koukám, že dnes máš termín…:)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.