Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
22.2.13 18:48

@Romimi držím pěsti, aby to vyšlo!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.13 18:48

@mishka123 děkuji za podporu a asi zvolím tenhle postup :) pak dám vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.2.13 18:49

@Luca89
do Apolináře :). Doktorka mi řekla, že když chci rodit tam, tak mě tam pošle i na screening :D no aspoň si to tam zase prohlídnu… :mrgreen:
pohlaví vám asi neřekli? Jsem četla tady na emiminu, že na tom screeningu někomu to pohlaví řeknou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
22.2.13 18:50

@mishka123 nn, řekli, že to je brzy a není to vidět…tak si musím ještě počkat…ale už jsem nedočkavá taky, tak třeba ti to poví, ale prý kdž to řeknou takhle brzy, tak to není 100%..takže je asi i lepší počkat si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.13 18:57

@Romimi - ale dopřeje! ono totiž to, že není spermie manži je vedlejší a irelevantní, bude z něj táta a určitě bude prcka milovat! on s tebou bude prožívat těhu, blití, screeningy, kopanečky, porod, jak poroste, takže to bude Vaše miminko :hug: :hug: :hug:

@mishka123 - jej, tak to držím v pondělí palce! no do 1.3. chvilka, ale mevím nevím, jestli si tu včerejší domluvu vzal Sebíček k srdci :) uvidíme, každopádně do 15.3. prostě porodím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
22.2.13 18:58

@lilia81 těším se, až pošleš fotky Sebastiánka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.2.13 19:00

@Luca89
no na rozpise od mojí gynekoložky mám 16tt… tak uvidíme :)
@lilia81
:hug: :hug: no tak snad Sebík poslechne maminku :) :hug: děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.13 19:05

@lilia81 já vím :) jen na začátku to bylo pro manžele těžké, takže jsem byla tak trochu i psycholog, ale teď je to jiné a moc se na naše mimčo těšíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.2.13 19:19

@Romimi - já vím, pro chlapa je to těžké, dovedu si to představit, taky jsem měla pocit selhání, že neovuluju a to je prd proti azoospermii… dokážu si to představit, teda nedokážu, ejn si to myslím… :hug: chce to čas! nejste jediní a všechny vaše chlapy v tomto obdivuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
22.2.13 20:08

@mishka123 jůů, no kéž by, já jdu na kotrolu v 17.tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.2.13 08:26

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:

Gratuluju všem nově těhotným :kytka: Já asi zkusím zase v březnu zavítat do Iscare, možná zkusíme zase IUI, ať zjistíme, jak na tom partner je… a donesu výsledky z imuno, nějak jsem se tam dřív nedostala, mám je doma už skoro dva měsíce. Ale taaaak se mi tam nechce…doufám, že se taky jednou dočkám, jak vy tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
23.2.13 09:17

@alenka84 - určitě už se letos dočkáš! už si to opravdu zasloužíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
23.2.13 11:03

Ahoj, tak po dlouhý době jsem opět tu..
já se na další pokus chystám až po létě..
holky nemáte zkušenosti s častou menstruací? během února jsem ji měla 2×:-(
jsem 3 měsíce po kyretáži ale nevim jestli to může být tim…a taky jsem ted brala silný léky na ruku…nevíte jestli to s tim může nějak souviset??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
23.2.13 11:11

@zulu1 tak ať to v létě dopadne dobře :) jinak s častou MS zkušenost nemám, já naopak nemenstruovala bez léků… :roll: tak bohužel neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
23.2.13 11:14

I tak díky moc…zajdu na gyndu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.