Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mishka123 děkuji za podporu a asi zvolím tenhle postup
pak dám vědět ![]()
@Luca89
do Apolináře
. Doktorka mi řekla, že když chci rodit tam, tak mě tam pošle i na screening
no aspoň si to tam zase prohlídnu… ![]()
pohlaví vám asi neřekli? Jsem četla tady na emiminu, že na tom screeningu někomu to pohlaví řeknou ![]()
@mishka123 nn, řekli, že to je brzy a není to vidět…tak si musím ještě počkat…ale už jsem nedočkavá taky, tak třeba ti to poví, ale prý kdž to řeknou takhle brzy, tak to není 100%..takže je asi i lepší počkat si
@Romimi - ale dopřeje! ono totiž to, že není spermie manži je vedlejší a irelevantní, bude z něj táta a určitě bude prcka milovat! on s tebou bude prožívat těhu, blití, screeningy, kopanečky, porod, jak poroste, takže to bude Vaše miminko
![]()
@mishka123 - jej, tak to držím v pondělí palce! no do 1.3. chvilka, ale mevím nevím, jestli si tu včerejší domluvu vzal Sebíček k srdci
uvidíme, každopádně do 15.3. prostě porodím ![]()
@Luca89
no na rozpise od mojí gynekoložky mám 16tt… tak uvidíme ![]()
@lilia81
no tak snad Sebík poslechne maminku
děkuju ![]()
@lilia81 já vím
jen na začátku to bylo pro manžele těžké, takže jsem byla tak trochu i psycholog, ale teď je to jiné a moc se na naše mimčo těšíme ![]()
@Romimi - já vím, pro chlapa je to těžké, dovedu si to představit, taky jsem měla pocit selhání, že neovuluju a to je prd proti azoospermii… dokážu si to představit, teda nedokážu, ejn si to myslím…
chce to čas! nejste jediní a všechny vaše chlapy v tomto obdivuju!!!
Ahoj holky
![]()
Gratuluju všem nově těhotným
Já asi zkusím zase v březnu zavítat do Iscare, možná zkusíme zase IUI, ať zjistíme, jak na tom partner je… a donesu výsledky z imuno, nějak jsem se tam dřív nedostala, mám je doma už skoro dva měsíce. Ale taaaak se mi tam nechce…doufám, že se taky jednou dočkám, jak vy tady ![]()
@alenka84 - určitě už se letos dočkáš! už si to opravdu zasloužíš…
Ahoj, tak po dlouhý době jsem opět tu..
já se na další pokus chystám až po létě..
holky nemáte zkušenosti s častou menstruací? během února jsem ji měla 2×:-(
jsem 3 měsíce po kyretáži ale nevim jestli to může být tim…a taky jsem ted brala silný léky na ruku…nevíte jestli to s tim může nějak souviset??
@zulu1 tak ať to v létě dopadne dobře
jinak s častou MS zkušenost nemám, já naopak nemenstruovala bez léků…
tak bohužel neporadím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.