Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 Děkuji. Jinak ty už taky můžeš Sebíka čekat skoro každým dnem.
Ideálně si ještě pár dní či týdnů u Tebe poleží, ale nachýlilo se to pěkně!
@f-l-e-a - no mi povídej! jenže dole se nic neděje, tak spíš si myslím, že každým dnem fakt ne… ale 1.3. by se mi to hodilo, každopádně mu od začátku těhu opakuju, že 15.3. má deadline a nehodlám ho s sebou tahat ani o den dýl ![]()
@f-l-e-a to ti móóóóóc gratuluju
![]()
Muselo to být fakt dojemné
Miminko má krásnou míru
Já byla v pondělí 6+0 a mělo 7,20mm, zdálo se mi to málo, když bylo 5denní embrijko, ale dr. říkala, že to odpovídá. Nebyla jsem teď v iscaru, mám to tam přes 2 hodiny autem. Mám tu dr.,která s nima spolupracuje a do caru jsem jezdila jen na zákroky. No jsem šťastná jak blecha
V pátek jdu ke svému gyndaři, ani nevím, jestli mi zas bude dělat UTZ, ale raději bych se přesvědčila, že je vše ok a
pořád bije.
Flea mooc gratuluju mě to čeká příští týden:-)tak snad to dopadne jako u tebe. a 6+4 jsi byla podle MS nebo od ET?
Všem díky ![]()
@len-ka Byla jsem 6+4 dle poslední MS. Příští týden hodně štěstí!
@f-l-e-a předně gratuluji k prckovi, a nebyla jsi tam náhodou v úterý kolem 11 hodiny?
@Jamja děkuji. V úterý jsem tam byla, ale až odpoledne.
Myslíš, žes mě tam viděla, jo? ![]()
@f-l-e-a Jj, myslela, právě tam byla holčina, která vyšla celá dojatá od Jaržembovské s fotkou z UTZ a pak šla k sestřičkám a tam říkali: „tak se u nás naposled posaďte“…a já si v té chvíli říkala, jestli se někdy taky dočkám…
No a právě jsem si ještě říkala, zdalipak je to někdo z emimina a bude tady pak vyprávět, jak byl na kontrole…
tak jsem myslela, že jsi to byla Ty, schválně jsem se koukala na ISCARE diskuzi ![]()
@Jamja to je hezké, tak dojatých nás tam bylo v úterý tedy více. Brzy budeš určitě i Ty! Koukám na Tvůj popisek, že máš asi ještě nějaký mrazáčky, ne? Ale je mi líto, že máš takovou smůlu.. Bude lépe! ![]()
@f-l-e-a Jj, úterý byl asi úspěšný den.
Mám mrazáčky, ještě 10. Bohužel už jsou půl roku u ledu a ještě jsem na KET nebyla. Už moc nevěřím, že se k tomu vůbec někdy dohrabu…
Nic, dost fňukání, tak přeji, ať vše jde dobře dál ![]()
@Jamja - ahojky
to je dost, že se alespoň někde ozveš
zkoušela jsi navrhnout dr. to, co jsem ti posílala od té holčeny kvůli sliznici? tvářila se na to nějak???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.