Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
1.2.13 10:17

Nene nemusíš poinit. U prvního těhu jsem vůbec nešpinila. Břicho mě bolelo asi do 6 dne a ted už mín, jen takový tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.2.13 10:20

Ano takovy tlak citim i ja ale ted min nez prvni 2 dny po KET

• Citovat
  • Upravit
108
1.2.13 10:47

Něco se tam děje a mohlo by to být dobré znamení. Po min.ketu mě nebolelo břicho vůbec a dostala jsem to o dva dny dřív. Dá se to těžko odhadnout, ale ten tlak mám taky a zatím to vypadá dobře. Budu ti držet palce :palec: :palec: :palec: Nějaká baba v televizi říkala, že má být tenhle rok plodný tak musíme dokázat, že měla pravdu :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.2.13 10:54

@f-l-e-a jsem napnutá jak kšandy jak jsi dopadla 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
1.2.13 16:53

@kackaaaa ahoj, teď jsem akorát přijela z práce a před chvílí jsem si byla vyzvednout výsledky krve. Takže hlásím výsledek - 11. den po ET mám 496 jednotek HCG. Ještě jsem nekoukala na správné hodnoty, ale to by mělo být gut, ne? :) Ty budeš mít v pondělí ještě o dost víc, každým dnem to rychle roste! Držím pěsti! A @lulllu já vůbec nešpinila, takže určitě to není známka nidace. Jen to bříško mě prakticky nebolelo. Začalo trošku včera a dnes jsem nafouklá jako balon a zase trošku pobolívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.2.13 17:00

@f-l-e-a - já měla 9tý den 125 a s dvojčaty! takže guuuuut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
1.2.13 17:01

@f-l-e-a supeer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.2.13 17:15

Flea supeeeeeeeeeeeeeeeeer moooooc gratuluju je to jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
1.2.13 17:19

@f-l-e-a také gratulujjiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
1.2.13 17:20

Díky za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.2.13 19:59

@f-l-e-a Moooooc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: to je skvělé :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.2.13 02:44

Ahojky, jsem tu nova :) jsem teprve po prvni navsteve Iscaru, pritelovi spermiogram dopadl zle-respektive ani jedna spermijka :( v tydnu bych mela jit na hormlonalni profil, na nabery atd. Pritel k andrologovi..Nevim zda pro mi bude inseminace nebo rovnou ivf s darcem :( nejak nevim co me ceka a jsem z toho smutna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.2.13 08:17

@charakterka - neboj se, v podstatě vás čeká ještě spousta vyšetření, u přítele je pak ještě varianta hledání spermijek pomocí metody M/T (Metsa/tesa), ale to určí až androlog, zda to má smysl. Samozřejmě můžete zkusit IUI s dárcem za předpokladu, že ty budeš v pořádku a nebo pak rovnou IVF. U IVF je trochu výhoda to, že když zbydou mrazáčky a hned transfer se povede, že by pak sourozenec byl od stejného dárce. Určitě ti i holky poradí, jak se rozhodnout podle výsledků, nejsi tady jediná, která to takto má! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
4.2.13 16:32

Ahoj holky, me bohuzel KET 1 blastocysty nevysel, nedalo me to a sla jsem na krev jako samoplatce a 7 den po KET blastocysty je HCG = 0.

• Citovat
  • Upravit
14112
4.2.13 17:00

Lulu sakra jakto???To mě moc mrzí!!!Ale máte ještě mražáčky???Možná bude lepší pak dát radši dvě!!!Příště to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.