Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
27.1.13 17:05

Flea já myslím, že jsi na velmi dobré cestě a čárka bude jen sílit!!!Držím moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.1.13 17:34

@f-l-e-a - no já si myslím, že už to ovitrelle není, že to bude miminko!!! držím moc moc moc palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
27.1.13 20:47

Ahoj!
Mohla bych se zeptat zda tu někdo nemá zkušenosti s druhou menstruací po nevydařeném IVF? Ta po transferu přišla ihned po vysazení Utrogestanu. Klasicky. Nyní mám dostat další. Dneska a stále nic. Chtěla bych tedy jen vědět zda se po IVF Men rozhodí. Před IVF jsem jí měla pravidelnou. Po 28 dnech a nebo dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
27.1.13 22:39

@kackaaaa ..hmmhmm, my máme jen 2sněhuláčky, měly by být obě blastocysty…když jsem byla na ET, tak to nevypadalo na mražení, pak mi ten embryolog povídal, ať si ještě zavolám další den, že je ještě den nechaj, tak už jsme to s přítelem brali tak, že nebudou zase žádné na mražení, nikdy jsme neměli a ono ejhle, když jsem tam pak volala, tak mile překvapili, povídali, že se dovyvinuli do stádia blasty, tak, že mrazili… tak jsem zvědavá po rozmražení, tak když tak pěkně bojovali prve, tak to snad dobojujou i teď:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.1.13 06:41

Ahoj holky, tak dnes me konecne ceka KET, davame 1 embryo, abych neprisla o jeden pokus IVF, pry zalezi, jak se to pojistovne vyuctuje…Tak jsem od rana uz trochu nervozni, @f-l-e-a - to je krasna carka, tak brzo! Potichoucku gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1111
28.1.13 07:00

@lulllu držím pěsti, budu na Tebe myslet, hezky pak odpočívej, aby měl drobeček klid na zavrtání!

No, právě že je vidět tak brzy, něco tu asi nehraje, ale doufám… dnes tam čárka zase je, intenzitu nedokáži posoudit - jednak je to jen denní rozdíl a za druhé mám trošku jiný test. Ale je tam růžová, okem hezky viditelná slabá druhá čárka. Zítra zas udělám test, nic jiného nezbývá :) Ale aby to byl ještě ovitrelle, to se mi po 14 dnech také nechce věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.1.13 07:09

@f-l-e-a - holka a necekas fakt 2? Ovitrelle by to byt uz nemel, ja ho nemela v sobe uz 7 den po aplikaci, ani duch nebyl, snehobily test.

• Citovat
  • Upravit
1111
28.1.13 07:19

@lulllu já bohužel mizející ovitrelle netestovala, právě jsem včera myslela, že testnu a bude čistý test a vše ostatní pak bude případné těhu, ale test čistý nebyl a tím to vše začalo. Dvě tam určo nebudou, dávali mi jen jedno embryjko, tedy doufám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.1.13 09:08

@f-l-e-a - jako ovitrelle takové hezké čárky nedělá, jestli bude zítra zase čárečka, skočila bych do CAR na krev! to máš nejjistější! ale 14dní po injekci to ovitrelle fakt už být nemůže!

@lulllu - myslím na tebe, drží palečky, ať to všechno vyjde!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.1.13 09:13

@lilia81 - dekuji, bojim, bojim :hug: :hug: :hug: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
14112
28.1.13 09:18

Lulu i tobě držím dnes palce.

Flea co těstík dneska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.1.13 09:21

@MisTer dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
15290
28.1.13 09:53

@lulllu - neboj! dneska mi vyšel deníček, tak si ho přečti a nalaď se na stejnou notu!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.1.13 10:48

@Slunicko81 no určite to zvládnou :dance: Mě mrazili moruly a ze 7 byly dobré jen dvě. Když máš blasty je to určitě lepší :palec: Dneska jsem netestovala, zkusím to zítra. To bude 8 den a 12 od ovitrellu.Jsem zvědavá 8o 8o. Jsem v práci, aby mi to rychleji uteklo, ale stejně na to nejde nemyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.1.13 10:52

@f-l-e-a ovitrelle už by to být neměl. Chce to dělat test ob den, denní rozdíl moc vidět není. Ale jsi na dobré cestě. :pankac: Zkus to zítra a porovnej s testem ze včera. Já zítra taky testnu a písnu. Začínám mít bobky :x Snad tam něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.