Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 jj, měla jsem blastocystu. Myslíš, že už se mohla takhle rychle uhnízdit???
@f-l-e-a - my jsme se o tom bavily s mischkou123, nevím, ejslti tady v téhle diskuzi, ale obě jsme měly 2 blasty a obě jsme ten den - mischka o pár hodin, já asi za 2,5 hoďky po transferu pocítili takové bodnutí, tak jsme si obě myslely, že to přeci nemůže být možné a že je to blbost, ale shodly jsme se, že to bylo ono! ony ty blasty jsou připravené už většinou hatchovat tj. se zakousnout a jakmile se dostanou do dělohy, tak se jim tam líbí a dělaj to hned…
@lilia81 tak to jsi mě teď nahlodala, páč jsem si včera říkala, že paradoxně po ET cítím větší bolest než po OPU. Vůbec nevím, kde je děloha, ale mě včera řezal jakoby pravý vaječník.. což asi není úplně ono
@MisTer já PK měla, oni ji doporučují, ale nedokážu říct, zda je lepší, ale přikláním se k tomu, že ano. Nikdo Ti nemůže totiž říci, zda by embryjko, které se v mističce přestalo vyvíjet by se u Tebe přeci jen nezabydlelo…
@MisTer - měla jsem PK a rozhodně si myslím, že je lepší si to připlatit! v případě, že máš hodně embryjek, tak se vyselektují ti nejlepší!
@f-l-e-a - ne mě píchlo jako by tehdy uprostřed nad stydkou kostí, ale je fakt, že ten den mě píchnul i vaječník a pak se mi udělalo najednou zázračně podezřele dobře, že jsem si byla jistá, že těhotná nejsem!!!
Ok tak je volba jasná pokud nezmění ceník jsme v tom asi za 22tis docela ranec:) ale je už připravený!!!
@MisTer - proč 22 tis.? co tam všechno máš? jinak narkozu a tak ti hradí pojišťovna, tu si tam nepočítej!
měla by sis spočítat PK+ISCI+katetr+zamražení a to je vše - to ti vyjde 22?
Jestli to nepočítám blbě…tak ISCI 8000+mražení embryjek 3500+ PK 3500+KET 7200 (tady moc nechápu tu cenu jestli je pro ET-KET stejná) no a to je 22 200Kč
Aha tak místo KET musím počítat jen katetr 1200Kč ahaaaaaaa tak jsme na 16200Kč supeeeeeeeeeer!!!
@MisTer píše:
Plus nějaký doplatek za injekce-chci ty obyč.
Bože takový doplatek???Vím, že hodně doplácejí na ty pera, ale tohle je síla. A v jiné lékárně nebo je to všude stejné???
@f-l-e-a
držím palce ![]()
@belhana
mě zůstal gonal
jinak bych ti ráda pomohla ![]()
@MisTer
no 16200
KET se počítá když to nevyjde
![]()
@lilia81
jojo já si taky říkala, to je blbost aby se zahnízdilo hned ten večer cca. 19 hodin bylo?
nějak tak
no až jsem si z toho sedla na zadek
a on to byl mimíš ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.