Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
mám dotaz, dělali Vám někomu. IUI se špatným spermiogramem. Chtěli by jsme hozkusit než pujdem do posledního pokusu IVF.Moc děkuji za odpovědi.
@pajinkaa28 - nám ne, ale určitě ho zkuste, ta naděje asi není velká, ale proč ne!
@pajinkaa28 píše:
Ahojky holky,
mám dotaz, dělali Vám někomu. IUI se špatným spermiogramem. Chtěli by jsme hozkusit než pujdem do posledního pokusu IVF.Moc děkuji za odpovědi.
my neměli vyloženě špatný, jen ne úplně v normě…na iui jsme byli dvakrát
Ahojky, moc děkuji, my právě měli IVF+ICSI, tak snad to pujde, manža bere macu a vit. E tak by mohly být lepší výsledky.
Jak řeší v Iscaru laparoskopii? Moje dr mě na ni nechce poslat
že prý si to udělají tam.
@pajinkaa28 - a laparku chceš kvůli podezření na endometriozu nebo proč?
Laparku chci kvuli tomu že jsem po císaři a můžou tam být srůsty, které braní těhu ![]()
A jestli tam není i nějaký jiný problém.
@pajinkaa28 tohle vůbec netuším, já na ní nebyla a ani jsem se o to nezajímala. A v Iscare to taky nijak sami neřešili.
@f-l-e-a To mě právě trochu zarazilo že to neřeší když vědí ž e jsem po sekci.Pro poslední pokus chci udělat vše co je možné ![]()
@pajinkaa28 - tak to je rozumné, to chápu! rovnou se na laparoskopii zeptej! myslím, že tím, že nemají lůžkové ji přímo nedělají a odesílají jinam! kdysi Iscare patřilo ke gyncentru v hloubětínském zámečku, tak nevím, jestli posílají tam nebo do jakékoliv nemocnice…
Ahoj holky som tu nova a ja sa taky chystam do iscere buduci pondelok drzte mi palce..mi sa snazime 2 roky ale jeden cely rok by som neotehotnela zistili mi stitnu zlazu.. ![]()
Ahoj holky som tu nova a ja sa taky chystam do iscere buduci pondelok drzte mi palce..mi sa snazime 2 roky ale jeden cely rok by som neotehotnela zistili mi stitnu zlazu.. ![]()
@tucnacik
ahoj já mám taky štítku a otěhotněla jsem po IVF
ještě máme ke všemu dárce tudíž podle mě to mělo dopad na nepovedené IUI, které jsme podstoupili 3×.
Držím palečky a určitě vám pomůžou ![]()
@mishka123 jej tak to mam steba radost..uz aj ja sa tesim ked to pride..mne tie hormony skacu hore dole…tak som stoho trosku nestasna a ani neviem ake mam mat hodnoty..no uvidime.
@tucnacik
no já měla 4,53 potom 5,03 před IVF teď nevím… beru euthyrox. Určitě s vámi něco vymyslí a pomůžou vám ![]()
no idem tam po prvy krat manzela mam alfa samca
takze cyba je vomne:-
tsh 3.550,a ted 7.100 ja brala letrox100 a ked som mu povedala ze ake mam mat hodnoty aby som mohla mat miminko tak mi zvysil na letrox125 no uvidime uz sa moooc tesim do iscaru a zevraj je dobry doktor hulvert no snad bude mat volno a veme ma on ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.