Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
25.1.13 11:17

@vsejesupr jj chodila jsem na ultrazvuky a tam viděli, že folikuly nerostou tak, jak by měly. :) Jj menší cysty mizívaj, po ovulce jsem taky vždy měla maličkou cystičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.1.13 16:43
@lilia81 píše:
@tucnacik - podle toho, který den cyklu jsi! pokud budeš zrovna v době ovulace, tka se kouknou, jestli rostou folíky a třeba rovnou naplánují IUI (to je zdarma). Jinak partner asi půjde na vyšetření spermia, takže doporučuju 3 dny nesexovat, ještě vám asi naberou krev na pohlavní choroby (musí kvůli práci s biologickým amteriálem). První schůzka je informativní, kouknou na nějaké výsledky, co už máte, představí, co všechno dělají, jaké jsou způsby léčby, projdou s tebou ceník (ten tě stejně bude zajímat až při případném ivf).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.1.13 16:46
@lilia81 píše:
@tucnacik - podle toho, který den cyklu jsi! pokud budeš zrovna v době ovulace, tka se kouknou, jestli rostou folíky a třeba rovnou naplánují IUI (to je zdarma). Jinak partner asi půjde na vyšetření spermia, takže doporučuju 3 dny nesexovat, ještě vám asi naberou krev na pohlavní choroby (musí kvůli práci s biologickým amteriálem). První schůzka je informativní, kouknou na nějaké výsledky, co už máte, představí, co všechno dělají, jaké jsou způsby léčby, projdou s tebou ceník (ten tě stejně bude zajímat až při případném ivf).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.1.13 16:51

@lilia81 No 18.1 som dostala a vcera 24.1 mi skoncily a v pondelok 28.1 tam idem no uvidime manzel uz bol na sperma je to sperminator je naprosto v poriadku a spermie moze rozdavat..takze chybu budu hladat vomne spis ja s liecim so SZ takze uvidim.. na endokrinologii som brala letrox 100 a jak som mu povedala, ze sa snazime o miminko ze ake mam mat hodnoty hormonou tak mi zvysil na 125..tie vsetky papire si mam brat tiez do isceru aj to ze mam manzela alergika na kocky:-)))) diky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.1.13 17:44

@tucnacik - alergie na kočky je jedno :-D ale spermio si vemte výsledky a i ty tu štítku a určit ti uděljí UTZ, jestli je tam nějaký folík! když tak se připomeň, že jsi 11 den cyklu. Pokud bude, mohli by naplánovat rovnou IUI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 18:23

@lilia81 no tie spermio vysledky ma moj gynekolog :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15290
25.1.13 18:39

@tucnacik - tak radši abstinovat, dkyby si chtěli udělat vlastní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.1.13 08:46

Ahoj holky, jaká je podle vás pravděpodobnost, že by i za 13 dní od aplikace Ovitrelle způsobil na testu slabou, ale jasně viditelnou 2. čárka? Bohužel jsem netestila, zda Ovitrelle mizí.. dnes jsem 6. den od ET jedné blasty a zatím se mi nechce věřit, že by tam tak brzy byla vidět jasná čárka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 09:25

Ahoj, doufám, že nevadí, že se připojím :mavam: Já jsem taky 6 den po Ket. Zatím jsem netestila.Po minulém Ketu jsem testila 5 den a čárka tam byla a 6 den už skoro nic-ovitrelle mizel. Lepší je to zkusit za dva dny, to už by tam být neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 09:52

@f-l-e-a Byla jsi v iscare? Když jsi 6 den po et tak jsme tam byly možná spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.1.13 10:41

@kackaaaa jj, byla jsem v Iscare.. :-) To jsme tam určo byly spolu, já byla na ET a ty tedy na KET. Budu doufat, že to je těhu čárka.. minule jsem měla ovitrelle v těle ještě 10. nebo 11. den, ale to byl fakt jen náznak stínku.. Teď je to 13. den a slabá čárka - uvidím, jen je jisté, že to teď 2 dny bez testování nevydržím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 11:03

@f-l-e-a no tiše gratuluju :pankac: Před chvílí jsem taky zkusila testík a je tam celkem pěkně viditelná //. Ale raději se moc neraduju, jsem teprve 10 dní od ovitrelle… U min.Ketu jsem zkoušela testovat ovitrelle asi od 4 dne. To jsem měla slabé //,pátý den slábly a 6 den už téměř nic. Tak snad to tentokrát vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.1.13 11:03

@f-l-e-a
ahojky, já měla už 5 den na testíku // :) :) ale teda jsou to dvojky… ale podle mě Ovitroš zůstává v těle max. 11 dní :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 11:07

A cítíš něco? Já minule nic a teď jsem hned po ketu špinila a ještě druhý den.Taky mám tlak v podbřišku, občas lehce pobolívá jako před ms. Mám už jen 1test tak to chci zkusit vydržet dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 11:09

@mishka123 no teď jsem 10 DPO a čárka je silnější než jsem měla u min.ketu po ovitrelle. Tak snad to vyjde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.