Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, můžu se zeptat, nevíte, jestli v iscare dělají OPU a ET i v neděli??? právě podstupujeme nativ a OPU vychází na pátek, tím pádem ET asi v neděli, protože bez prodloužené kultivace se transferuje po 48 hodinách…děkuji ![]()
@sedmitecka2 píše:
Ahoj všem, můžu se zeptat, nevíte, jestli v iscare dělají OPU a ET i v neděli??? právě podstupujeme nativ a OPU vychází na pátek, tím pádem ET asi v neděli, protože bez prodloužené kultivace se transferuje po 48 hodinách…děkuji
v neděli v Iscare nejsou ![]()
Ahoj, ten nahoře je 6 dní po ket, velký je 8 dní po ket a ten poslední je dnes. Je slabší, ale později zesílil. Jen jsem neměla čas čekat, mazala jsem do práce ![]()
No krasa, uzivej si to
ty jsi po ET nebo KET a kolik embryjek?
@kackaaaa - suprrrrrrrrrrrrrrrrr
malej je borec, jsem taky po KET 1 blasty
, mela jsem odlozeny ET kvuli hyperstimulaku, moje prvni IVF
@kackaaaa paráda, gratuluji! Vypadá to, že Iscare má teď hodně úspěšné období. Teď už čekáme za pár dní na lulllu ![]()
@kackaaaa - supeeeeeer!! jak se říká, nejlepší borci na koneeec! tak ať se krásně dál vyvíjí a brzy bude srdíčko!!!
Holky děkuju
Teď jen doufám, že krev dopadne v pořádku, jdu v pondělí tak dám vědět. @f-l-e-a kdy jdeš na krev?
Holky gratuluju… A z té krve, to Vám řeknou hned, nebo zase nějaký stresující čekání???
![]()
alenka84 aha, děkuji ti moc za info…a nevíš, jak to provedou, když teda mám mít transfer po 48 hodinách a to vyjde na neděli??, šoupnou mi je tam už v sobotu nebo jak se to řeší, nevíš???
jsem z toho nervózní…
@sedmitecka2 píše:
alenka84 aha, děkuji ti moc za info…a nevíš, jak to provedou, když teda mám mít transfer po 48 hodinách a to vyjde na neděli??, šoupnou mi je tam už v sobotu nebo jak se to řeší, nevíš???jsem z toho nervózní…
hm to nevím, já bych spíš řekla, že až v pondělí
Mně to vyšlo akorát na sobotu, takže nemám zkušenost, jak se řeší tyhle případy ![]()
@sedmitecka2 píše:
Ahoj všem, můžu se zeptat, nevíte, jestli v iscare dělají OPU a ET i v neděli??? právě podstupujeme nativ a OPU vychází na pátek, tím pádem ET asi v neděli, protože bez prodloužené kultivace se transferuje po 48 hodinách…děkuji
ahoj, teď přemýšlím, jestli jseš to ty a znám tě z MK, podle toho popisu by to sedělo, ale zase na ISCARE by mi to nesedělo, teda na Prahu…Tak vlastně nevím, jestli se známe
.Kdyžtak ti do pošty napišu nick z MK, jak tam tam psávala. Ale dnes už tam moc nchodím… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.