Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4136
30.1.13 07:23

Ahoj všem, můžu se zeptat, nevíte, jestli v iscare dělají OPU a ET i v neděli??? právě podstupujeme nativ a OPU vychází na pátek, tím pádem ET asi v neděli, protože bez prodloužené kultivace se transferuje po 48 hodinách…děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.1.13 07:27
@sedmitecka2 píše:
Ahoj všem, můžu se zeptat, nevíte, jestli v iscare dělají OPU a ET i v neděli??? právě podstupujeme nativ a OPU vychází na pátek, tím pádem ET asi v neděli, protože bez prodloužené kultivace se transferuje po 48 hodinách…děkuji :-)

v neděli v Iscare nejsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.1.13 07:43

Ahoj, ten nahoře je 6 dní po ket, velký je 8 dní po ket a ten poslední je dnes. Je slabší, ale později zesílil. Jen jsem neměla čas čekat, mazala jsem do práce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
30.1.13 07:47

No krasa, uzivej si to ;) ty jsi po ET nebo KET a kolik embryjek?

• Citovat
  • Upravit
108
30.1.13 07:50

Děkuju, jsem po ket jedné blasty. Byla poslední :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
30.1.13 07:52

@kackaaaa - suprrrrrrrrrrrrrrrrr :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: malej je borec, jsem taky po KET 1 blasty :D, mela jsem odlozeny ET kvuli hyperstimulaku, moje prvni IVF

• Citovat
  • Upravit
1111
30.1.13 07:55

@kackaaaa paráda, gratuluji! Vypadá to, že Iscare má teď hodně úspěšné období. Teď už čekáme za pár dní na lulllu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.1.13 08:21

@kackaaaa - supeeeeeer!! jak se říká, nejlepší borci na koneeec! tak ať se krásně dál vyvíjí a brzy bude srdíčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.1.13 08:26

Kačka supeeeeeeeeeeeeer gratulujuu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.1.13 10:59

Holky děkuju :lol: :lol: :lol: Teď jen doufám, že krev dopadne v pořádku, jdu v pondělí tak dám vědět. @f-l-e-a kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
30.1.13 12:39

Holky gratuluju… A z té krve, to Vám řeknou hned, nebo zase nějaký stresující čekání??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
30.1.13 14:07

alenka84 aha, děkuji ti moc za info…a nevíš, jak to provedou, když teda mám mít transfer po 48 hodinách a to vyjde na neděli??, šoupnou mi je tam už v sobotu nebo jak se to řeší, nevíš???

jsem z toho nervózní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.1.13 15:18
@sedmitecka2 píše:
alenka84 aha, děkuji ti moc za info…a nevíš, jak to provedou, když teda mám mít transfer po 48 hodinách a to vyjde na neděli??, šoupnou mi je tam už v sobotu nebo jak se to řeší, nevíš???jsem z toho nervózní…

hm to nevím, já bych spíš řekla, že až v pondělí :think: Mně to vyšlo akorát na sobotu, takže nemám zkušenost, jak se řeší tyhle případy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
30.1.13 16:10
@sedmitecka2 píše:
Ahoj všem, můžu se zeptat, nevíte, jestli v iscare dělají OPU a ET i v neděli??? právě podstupujeme nativ a OPU vychází na pátek, tím pádem ET asi v neděli, protože bez prodloužené kultivace se transferuje po 48 hodinách…děkuji :-)

ahoj, teď přemýšlím, jestli jseš to ty a znám tě z MK, podle toho popisu by to sedělo, ale zase na ISCARE by mi to nesedělo, teda na Prahu…Tak vlastně nevím, jestli se známe :mrgreen:.Kdyžtak ti do pošty napišu nick z MK, jak tam tam psávala. Ale dnes už tam moc nchodím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
30.1.13 18:10

@kackaaaa @f-l-e-a holky mooooc vám gratuluju!!! opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.