Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
31.1.13 12:12

Ahoj všichni, chtěla jsem se vás zeptat jestli jste po ET chodily třeba ven na procházky nebo někdo dokonce i do práce. nebo jste jen odpočívaly a ležely v pelíšku? jsem 3 den po ET a už se doma fakt nudím tak mě napadlo že se půjdu ven provětrat když se tam tak oteplilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.1.13 13:43
@len-ka píše:
Ahoj všichni, chtěla jsem se vás zeptat jestli jste po ET chodily třeba ven na procházky nebo někdo dokonce i do práce. nebo jste jen odpočívaly a ležely v pelíšku? jsem 3 den po ET a už se doma fakt nudím tak mě napadlo že se půjdu ven provětrat když se tam tak oteplilo ;)

já chodila úplně normálně do práce, není důvod ležet doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
31.1.13 17:47

Je to tak, nema cenu zustavat doma, tehotenstvi si nevylezis…ja byla doma jenom v den KET a den po a pak jsem sla do prace, pouze nesportuji a netaham tezke veci, to je cele

• Citovat
  • Upravit
10
31.1.13 19:11

Děkuju za odpověd:-)ale zajímalo by mě jestli když jste teda chodily do práce tak jestli to vůbec vyšlo a nemusely jste na další pokus?..chodit do práce hned po et mi přijde trošku odvážný. neřikam celý dny jen ležet ale hned druhý den bych teda fakt nešla. to radši budu pár dní v klidu než abych něco riskovala.ale každej je samozřejmě jinej:-)i tak díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
31.1.13 19:29

@len-ka ahoj, já jsem si po ET vzala 3 dny dovču, po ET jsem si hezky ležela, další dny střídavě polehávala, posedávala a poslední den jsem poklízela, vařila, normálně fungovala a psychicky se připravovala na práci :-) nemůžu s jistotou říci, zda to vyšlo, ale // čárky jsou a zítra si skočím na krev pro alespoň částečné ujištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.1.13 19:52

F-l-e-a jasně to si myslím že je asi ideální. mám to stejně:-)akorát ještě nevím zda budou // ale pevně v to doufám:-)a moc ti gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.1.13 20:26

@f-l-e-a děj vědět jak jsi dopadla na krvi. Budu ti držet palce :palec: :palec: :palec: Já jdu až v pondělí, to je nekonečné čekání.

@len-ka taky jsem šla po ket do práce a je to určitě lepší než sedět doma a pozorovat se. V caru mi to i doporučili, na psychiku je to lepší. Teda pokud máš lehkou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.1.13 20:27

@len-ka - já jsem po KET jela 2hý den na nehty a 3tí den 400km po D za ordiči a tam sjem se nezastavila a výsledek je v metříku :) takže ono si to fakt nevyležíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.1.13 20:40

Holky máte už nejakého prcka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
31.1.13 20:56

@kackaaaa určitě napíšu, jak jsem dopadla, ale trošku se bojím.. ale zase si říkám, že snad není čeho, čárky tam furt jsou, jen aby HCG stoupalo. Možná zkusím jít příští týden ještě jednou na kontrolní krev, pak bych se snad mohla začít považovat za těhotnou :-) Děťátko žádné nemám, bojuji o první. A jak Ty? Máš nějaké těhu příznaky? Tolik jsem tu o nich četla, jak už od prvních dní to člověk cítí, ale já stále nic - jen prsa „dmoucí“, ale vůbec ne bolavá, a pak opupínkovaný obličej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.1.13 21:11

@f-l-e-a Taky se trochu bojím, ale musíme doufat, že to bude dobré. Mě prvních pár dní bolelo břicho jako na MS, jen trochu míň. Teď už tolik ne, jen jsem nafouklá, jak balón a prsa taky bolí. Dobrala jsem prednison tak možná to břicho bylo z toho :roll: Já byla před 7 lety 2× na IUI a pak na IVF-to se povedlo a mám 6letého kluka. Rovnou z ketu jsem s ním šla na zápis do školy :lol: Tenkrát jsme necítila vůbec žádné příznaky a těhu bylo úplně bez problémů. Uvidíš, že bude všehno v pořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.2.13 06:49

@kackaaaa - ja jsem dnes 4 den po KET a den po KET me zacala pobolivat deloha, jako pri MS, ale jen slabe a poboliva i ted, ale nejvic ten druhy a treti den po KET

• Citovat
  • Upravit
108
1.2.13 08:17

@lulllu mě taky začalo bolet od začátku a hned po et jsem špinila a pak ještě druhý den. U mě to byla nejspíš nidace. U tebe to vypadá podobně :palec: Bereš ještě nějaké léky? Teda kromě utroše. Moc ti přeju aby ti to vyšlo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.2.13 09:16

@kackaaaa - ja mela KET v 13:00 28.1 a dopoledne 29.1. me zacla bolet deloha, ale ja nespinila a ani nespinim ale deloha poboliva doted-4 den po KET. beru estrofem, protoze mam nepravidelnou ovulaci a nechtelo se jim cekat kdy bude a navic mam cykly 40-44 dnu a utros samozrejme. Dekuji, ale po nidaci snad neni spineni pravidlem :think:

• Citovat
  • Upravit
lulllu
1.2.13 09:19

@kackaaaa - kolik dnu po KET Te bolela deloha? nejintenzivnejsi to bylo ten 2-3 den po KET

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.