Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
27.1.13 11:16

@kackaaaa
tak to držím palečky :) to by měla být těhu čárka :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.1.13 11:24

@kackaaaa držím pěsti, to vypadá dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 11:48

@Luca89 děkuju taky doufám. Tohle byl 1 poslední sněhulák tak to prostě musíííí vyjít :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.1.13 11:51

@kackaaaa :kytka: urcite vyslo!! :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
27.1.13 12:06

@kackaaaa ahojky Kačko, kolik jste měli sněhuláčků, jestli se můžu zeptat?? nás teď čeká KET březen/duben… máme dva sněhuláčky, a to oni rozmrazujou dohromady po jednom to nejde, nevíte někdo?

Ještě přemýšlím, že bych zkusila nejdřív NATIV než ten KET, tak ještě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
27.1.13 12:06

@kackaaaa jinak moooc držím palečky, vypadá to opravdu hooodně nadějně!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 12:35

@Slunicko81 no mi měli 7 sněhuláčlů. 1×4va 1×3 V listopadu mi dali z těch 4 dvě- jednu blastu a jednu morulu, ale bylo z toho prd.Ted nám vydrželo ze tří jen jedno, ale pěkná blasta. Už by se mi nechtělo zase na odběr vajíček a celý ten kolotoč znuvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 12:36

@Luca89 děkuju za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.1.13 12:47

@kackaaaa :) neni zac a urcite infromuj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.13 13:37

@Luca89 jasně budu. Pokud to vydržím tak testnu zase za dva dny a písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.1.13 14:17

Tady dávám ke zkouknutí můj dnešní test, druhá čárka do 3 minut naskočila a samozřejmě, jak znáte, v reálu je to ještě o fous jasnější. Zatím tomu moc nedávám, prostě se mi to zdá nějak brzy, ale samozřejmě se moje naděje náramně zvýšily! Zase si říkám, když to byla velmi kvalitní blastocysta (kultivace 5 dní) a dnes je to již 6. den a jedno pigáro ovitrelle bylo před 13 dny.. přeci už musí být pryč, nebo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.1.13 14:31

@f-l-e-a
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: to je těhu čárka :pankac: :pankac:
tady je moje z 5 dne po IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.1.13 14:32

@f-l-e-a
a jinak mě se zahnízdili hned ten večer :) i jsem to cítila, říkala jsem si to není možný… a je :) a jedna byla hatchující blasta a druhý byl pomalejší, ale už taky blasta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.1.13 15:12

@mishka123 díky.. ale fakt nevím, je to divné.. já mám totiž jen jedno embryjko a Tvá čárka z 5. dne je přes monitor vidět mnohem méně (nebo se mi to aspoň zdá) než má o den později, ale ty jsi zase měla přeci embryjka 2 a obě Ti krásně rostou. Každopádně zítra zase testuju! Jinak příznaky nemám vůbec žádné, ale já se moc nepozoruju, prsa přifouklá, ale to mám i normálně před MS, jen na obličeji mám boží dopuštění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.1.13 15:49

@f-l-e-a
právě já měla ten 5 den hodně pidi dušíčka :) a tvoje čárka je fakt moc pěkná takovou jsem měla až ten další den ;) takže to vypadá hoodně nadějně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.