Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
28.1.13 11:06

Holky on stále není pregnyl že všechny máte ovitrelle? Kolik jste teď za něj doplácely???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.1.13 11:28

@MisTer za ovitrelle jsem doplácela okolo 400kč. Poprvé jsem byla na ivf před 7 lety a to jsem měla pregnyl, netuším, proč už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.1.13 12:39

Já totiž slyšela tady od holek to bylo kolem vánoc, že se ovitrelle hrozně zvýšil a dopatek byl okolo 1300Kč tak mě zajímalo jestli je to stejné. Jelikož nejspíš v pnoru budeme mít poslední IUI tak mě to zajímalo díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.1.13 12:57

@MisTer koukala jsem teď na účet, platila jsem 344kč + 30kč poplatek. Platila jsem stejně v listopadu i teď v lednu tak neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.1.13 13:13

Tak dobrý:) díky moc i tak je to rozdíl pregnyl byl do 100kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.1.13 13:45

Ahoj holky uz jsem doma! Tak rozmrazili ne blasty ale 2 morulky a obe prezily a vyvinuly do blasty! Jedna je pry uplne supr ackova ti mi dali a ta druha az tak supr neni tak ji nechaji do zitrka. Lili prectu denicek Tvuj a jak se jmenuje, nebo v jake sekci ho najdu?

• Citovat
  • Upravit
14112
28.1.13 13:54

Lulu tak držím palce odpočívej a brzy nám ukážeš výsledek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
28.1.13 14:10

@MisTer dekuji, testovat budu ale nejdriv 10 den, nebudu tady honit duchy, 10 den by to melo byt videt v pohode uz bez lupy :mrgreen: vim, ze holky testuji uz i 6 den, ale chci radsi pockat

• Citovat
  • Upravit
14112
28.1.13 14:44

Nevím teda jaká budu já jak moc nedočkavá, ale chápu to radši jistota než naděje a případně nic z toho!!!Držím moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
28.1.13 20:00

@kackaaaa děkujuuu!! no já taky doufám, že to dobojujou kam maj! :-)) taky chci chodit normal do práce, páč pokaždé jsem byla doma a už fakt ne, je to hrůza…v práci jen sedím, klasika kancelářská myška a stres tam taky nemám, tak bude určo líp, i když vím, jak říkáš i ty sama, stejně ty myšlenky nejdou dát pryč, nejdou zaplácnout ani tou prací, ale pořád to není tak intenzivní jak kdybych byla doma - to jsem se jakoby pořád i hlídala, každé píchnutí a jaktože nepopichuje nic atd atd..no na palici:-)))

tak držím palečky, tfujt tfuj tfuj :-))!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
28.1.13 20:01

@lulllu krása, gratuluju!!! tak ať se jim nebo tomu jednomu u tebe líbí!:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.1.13 06:43

Tak jsem 8 den po ET a 12 dní po Ovitrellu a test stále // :pankac: :pankac: :pankac: Doufám, že tam vydrží. @lulllu držím palečky ať máš pořádnou dálnici :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.1.13 06:49

@kackaaaa - no krása! to už ovitrelle nebude! hoď foto! gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
29.1.13 06:54

@kackaaaa - Gratuluji!!! To neni uz Ovitrelle :D Prosim Te a kolik embryjek a v jakem stadiu Ti zavedli, omlouvam se, necetla jsem celou diskusi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1111
29.1.13 07:14

Ahoj, tak také hlásím, že se mi druhá // zatím drží - 8. den po ET, 15. od Ovitrelle. Teď jen aby sílila jak má.. přikládám foto (nahoře 6. den, dole 8. den). Chtěla bych jít ve čtvrtek na krev jako samoplátce, myslíte, že by bylo z krve znatelné těhu 10. den po ET? I když hodnoty asi budou hodně nízké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.