Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1111
29.1.13 07:15

@kackaaaa moc pěkné! A neboj - // vydrží, určitě vydrží.. také věřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
29.1.13 07:22

@f-l-e-a - supr! Gratuluji :) Holky tady to tehotni jedna radost, doufam, ze vas budu nasledovat! flea - mas 1 nebo 2 embrya?

• Citovat
  • Upravit
1111
29.1.13 07:28

@lulllu díky, zatím se ale radši držím zpátky a nechci nic zakřiknout.. mám u sebe jednu blastocystu. A neboj, za pár dní už budeš také testovat s //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
29.1.13 07:47

@kackaaaa :dance: :dance: :potlesk: gratulujuuu, to určitě už není ovitrelle, to jsi těhulka jak vyšitá!!!:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.1.13 08:27

Flea velká gratulace je to tam!!!A když půjdeš do Iscare na krev tam nemusíš plait nebo jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.1.13 08:35

Holky moc gratuluju, vypadá to u obou nadějně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.1.13 08:37
@f-l-e-a píše:
Ahoj, tak také hlásím, že se mi druhá // zatím drží - 8. den po ET, 15. od Ovitrelle. Teď jen aby sílila jak má.. přikládám foto (nahoře 6. den, dole 8. den). Chtěla bych jít ve čtvrtek na krev jako samoplátce, myslíte, že by bylo z krve znatelné těhu 10. den po ET? I když hodnoty asi budou hodně nízké…

tak v krvi bude hcg na 100 % když je i v moči (což už ale víš)…ale nic jiného ti to takhle brzo neřekne, já bych být tebou vydržela na utz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.1.13 08:45

Děkuju, zkusím testnou ještě za dva dny, jsem jen 12 dní po ovitrellu 8o @f-l-e-a Gratuluju, u tebe to tutově není ovitrelle :kytka: :kytka: @lilia81 Teď jsem v práci tak sem nemůžu dát fotku, tak až budu doma. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
29.1.13 09:44

@MisTer no, já nejsem z Prahy, takže cesta do Prahy a zpět + čas, to mi vyjde prakticky nastejno jako zaplatit 200Kč.

@alenka84 já to spíš myslela tak, aby mi pak neřekli, že ta výšc HCG ještě nemá vypovídací hodnotu, abych se pak nestresovala.. vím, že teď plaším, už jsem se načekala dost a dost měsíců, takže pár dní by mě už nemělo zabít, ale jen chci mít klid na duši, že aspoň tenhle první krok mám úspěšně za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.1.13 09:50
@f-l-e-a píše:
@MisTer no, já nejsem z Prahy, takže cesta do Prahy a zpět + čas, to mi vyjde prakticky nastejno jako zaplatit 200Kč.@alenka84 já to spíš myslela tak, aby mi pak neřekli, že ta výšc HCG ještě nemá vypovídací hodnotu, abych se pak nestresovala.. vím, že teď plaším, už jsem se načekala dost a dost měsíců, takže pár dní by mě už nemělo zabít, ale jen chci mít klid na duši, že aspoň tenhle první krok mám úspěšně za sebou

tak se nestresuj už teď, protož máš pozitivní test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.1.13 10:35

Aha no tak to to je když nejsi z Prahy tak to vážně nemá smysl, ale myslím, že můžeš být klidná zkus testík zítra nebo ob den a uvidíš jak krásně sílí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.1.13 12:12

@f-l-e-a - no podle barvy čárečky si myslím, že hcg už dneska bude minimálně kolem 50tky, takže když půjdeš na krev za 2 dny, mohlo by být kolem 100ky. ale těžko odhadnout, ajk moc se ti vylučuje hcg do moči! neboj, hodnota bude vypovídající u takhle krásné čárky!!! a gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
29.1.13 12:15

@f-l-e-a krásné dvě // :) to určitě bude mimísek!!!gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.1.13 12:59

@f-l-e-a krásnééé! gratuluju a držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.1.13 07:22

Všem moc díky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.