Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kackaaaa moc pěkné! A neboj - // vydrží, určitě vydrží.. také věřím!
@f-l-e-a - supr! Gratuluji
Holky tady to tehotni jedna radost, doufam, ze vas budu nasledovat! flea - mas 1 nebo 2 embrya?
@lulllu díky, zatím se ale radši držím zpátky a nechci nic zakřiknout.. mám u sebe jednu blastocystu. A neboj, za pár dní už budeš také testovat s //!
@kackaaaa
gratulujuuu, to určitě už není ovitrelle, to jsi těhulka jak vyšitá!!!:-)))
Flea velká gratulace je to tam!!!A když půjdeš do Iscare na krev tam nemusíš plait nebo jo??
@f-l-e-a píše:
Ahoj, tak také hlásím, že se mi druhá // zatím drží - 8. den po ET, 15. od Ovitrelle. Teď jen aby sílila jak má.. přikládám foto (nahoře 6. den, dole 8. den). Chtěla bych jít ve čtvrtek na krev jako samoplátce, myslíte, že by bylo z krve znatelné těhu 10. den po ET? I když hodnoty asi budou hodně nízké…
tak v krvi bude hcg na 100 % když je i v moči (což už ale víš)…ale nic jiného ti to takhle brzo neřekne, já bych být tebou vydržela na utz ![]()
Děkuju, zkusím testnou ještě za dva dny, jsem jen 12 dní po ovitrellu
@f-l-e-a Gratuluju, u tebe to tutově není ovitrelle
@lilia81 Teď jsem v práci tak sem nemůžu dát fotku, tak až budu doma. ![]()
@MisTer no, já nejsem z Prahy, takže cesta do Prahy a zpět + čas, to mi vyjde prakticky nastejno jako zaplatit 200Kč.
@alenka84 já to spíš myslela tak, aby mi pak neřekli, že ta výšc HCG ještě nemá vypovídací hodnotu, abych se pak nestresovala.. vím, že teď plaším, už jsem se načekala dost a dost měsíců, takže pár dní by mě už nemělo zabít, ale jen chci mít klid na duši, že aspoň tenhle první krok mám úspěšně za sebou
@f-l-e-a píše:
@MisTer no, já nejsem z Prahy, takže cesta do Prahy a zpět + čas, to mi vyjde prakticky nastejno jako zaplatit 200Kč.@alenka84 já to spíš myslela tak, aby mi pak neřekli, že ta výšc HCG ještě nemá vypovídací hodnotu, abych se pak nestresovala.. vím, že teď plaším, už jsem se načekala dost a dost měsíců, takže pár dní by mě už nemělo zabít, ale jen chci mít klid na duši, že aspoň tenhle první krok mám úspěšně za sebou
tak se nestresuj už teď, protož máš pozitivní test ![]()
Aha no tak to to je když nejsi z Prahy tak to vážně nemá smysl, ale myslím, že můžeš být klidná zkus testík zítra nebo ob den a uvidíš jak krásně sílí!!!
@f-l-e-a - no podle barvy čárečky si myslím, že hcg už dneska bude minimálně kolem 50tky, takže když půjdeš na krev za 2 dny, mohlo by být kolem 100ky. ale těžko odhadnout, ajk moc se ti vylučuje hcg do moči! neboj, hodnota bude vypovídající u takhle krásné čárky!!! a gratuluju
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.