Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer píše:
Bože takový doplatek???Vím, že hodně doplácejí na ty pera, ale tohle je síla. A v jiné lékárně nebo je to všude stejné???
V jiné diskuzi jsem četla, že holy dopláceli 800kč tak já neívm možná je víc druhů??
@MisTer píše:
V jiné diskuzi jsem četla, že holy dopláceli 800kč tak já neívm možná je víc druhů??
@MisTer - kliiid, ty toho tolik nebudeš potřebovat, já s tím fostimonem + cetrotide+ovitrelle v tom byla za léky za nějakých 2500,–, takže se neboj! já jsem píchala 225 jednotek a to už i tak bylo moc, pokud reaguješ na clostík, enní důvod, aby ti dávali vysoké dávky, podle mě budeš píchat tak 150 jednotek, takže v tom budeš ještě za míň!
Lili já tě nemít:) tak jsem furt na nervy dííííííííííííky!!!
@MisTer - hmmm, hmmm, tož já si to vyberu
povinně půjdeš se mnou a sebíkem v létě na procházku ![]()
No jasněěěěěě v létě už bych mohla mít taky bobíška v břííííšku:) není problém však my se srazíme!!
Aho holky jsem tu poprvé minulý týden jsem byla také poprvé v Iscare s partnerem se snažíme otěhotnět více než tři roky, zatím na nic nepřišli…u mne hormonální profil OK, ovulace, menstruace jako hodinky, partner spermiogram taky v pohodě, s ničím se neléčím. imunologie by prý měla být také v pohodě - to bych prý potrácela, kdyby tam byl problém no a i genetika by měla být v pořádku, když se s ničím neléčím, ted mne poslali 10-12 den na ultrazvuk…zajímalo by mne jaký byl začátek v ISCARE u Vás?
@vsejesupr Ahojky, u mě hned zjistili, že se jedná o anovulační cykly, vzhledem k trombofilním mutacím v rodině mě ještě vyšetřili na tohle a pak se začala řešit léčba. Tak držím pěsti, ať přijdou na to, kde je háček brzy a pak to šlape, jak na drátku. V iscare jsou úžasní ![]()
@Luca89 Ahoj a jak ti to zjistili - podle ultrazvuku? no já na ultrazvuku měla akorát cysty ale ty prý sami zmizí..
Ahojky holky,
moc děkuji za info.
Dobrá diskuze je na Modrém koníkovy, jmenuje se Mám nemám léky na ivfnejsem si teď jistá jestli to není slovensky
@lilia81 DAKUJEM VAM NO JA ZIJU V CECHACH 9 LET ALE TA CESTINA MI NEJAK NEIDE MYSLIM PSANI:-)INAC SOM TADY VDANA ZA CECHA:-))
CO POTREBUJ VEDIET NA 1 DISKUZII:-)dURECHOVA NO UVIDIM KOHO MI DAJU NA RECEPCII UZ V PONDELOK TAM IDEM..MYSLITE ZE MA BUDU ROVNO VYSETROVAT, ALEBO SI LEN PROMLUVIME:-)CO A JAK A AKO TRVA DLHO DALSIA OBJEDNAVNA NA VYSETRENIE? DIKY
@tucnacik - podle toho, který den cyklu jsi! pokud budeš zrovna v době ovulace, tka se kouknou, jestli rostou folíky a třeba rovnou naplánují IUI (to je zdarma). Jinak partner asi půjde na vyšetření spermia, takže doporučuju 3 dny nesexovat, ještě vám asi naberou krev na pohlavní choroby (musí kvůli práci s biologickým amteriálem). První schůzka je informativní, kouknou na nějaké výsledky, co už máte, představí, co všechno dělají, jaké jsou způsby léčby, projdou s tebou ceník (ten tě stejně bude zajímat až při případném ivf).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.