Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
22.1.13 12:56
To jsem se ptala přímo v lékarně v Iscare. Ale potom jsem našla stránky, kde jsou u všech injekcí ceny a doplatky… když je znova najdu, dám je sem..a je to všude plus mínus stejné… takže holky, mazec…
@MisTer píše:
Bože takový doplatek???Vím, že hodně doplácejí na ty pera, ale tohle je síla. A v jiné lékárně nebo je to všude stejné???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.1.13 13:10

No to je síla teda :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.1.13 13:11

V jiné diskuzi jsem četla, že holy dopláceli 800kč tak já neívm možná je víc druhů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
22.1.13 14:45
Jo jo, to doplácejí, ale třeba doplácíš za ty pera atd. Pojišťovna ti hradí 3o dávek, ale co potřebudš nad rámec, tak si platíš sama…www.mzcr.cz - zadáš si léky a napíšeš ten svůj a ukáže se ti, kolik stojí a kolik doplácíš.. :mavam: :mavam:.
@MisTer píše:
V jiné diskuzi jsem četla, že holy dopláceli 800kč tak já neívm možná je víc druhů??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.1.13 15:11

Užitečné díky tak jsem zvědavá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.1.13 21:21

@MisTer - kliiid, ty toho tolik nebudeš potřebovat, já s tím fostimonem + cetrotide+ovitrelle v tom byla za léky za nějakých 2500,–, takže se neboj! já jsem píchala 225 jednotek a to už i tak bylo moc, pokud reaguješ na clostík, enní důvod, aby ti dávali vysoké dávky, podle mě budeš píchat tak 150 jednotek, takže v tom budeš ještě za míň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.1.13 08:56

Lili já tě nemít:) tak jsem furt na nervy dííííííííííííky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
23.1.13 09:22

@MisTer - hmmm, hmmm, tož já si to vyberu :D povinně půjdeš se mnou a sebíkem v létě na procházku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.1.13 09:27

No jasněěěěěě v létě už bych mohla mít taky bobíška v břííííšku:) není problém však my se srazíme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.1.13 11:23

Aho holky jsem tu poprvé minulý týden jsem byla také poprvé v Iscare s partnerem se snažíme otěhotnět více než tři roky, zatím na nic nepřišli…u mne hormonální profil OK, ovulace, menstruace jako hodinky, partner spermiogram taky v pohodě, s ničím se neléčím. imunologie by prý měla být také v pohodě - to bych prý potrácela, kdyby tam byl problém no a i genetika by měla být v pořádku, když se s ničím neléčím, ted mne poslali 10-12 den na ultrazvuk…zajímalo by mne jaký byl začátek v ISCARE u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
23.1.13 11:25

@vsejesupr Ahojky, u mě hned zjistili, že se jedná o anovulační cykly, vzhledem k trombofilním mutacím v rodině mě ještě vyšetřili na tohle a pak se začala řešit léčba. Tak držím pěsti, ať přijdou na to, kde je háček brzy a pak to šlape, jak na drátku. V iscare jsou úžasní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.1.13 11:27

@Luca89 Ahoj a jak ti to zjistili - podle ultrazvuku? no já na ultrazvuku měla akorát cysty ale ty prý sami zmizí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
24.1.13 23:23

Ahojky holky,
moc děkuji za info.
Dobrá diskuze je na Modrém koníkovy, jmenuje se Mám nemám léky na ivfnejsem si teď jistá jestli to není slovensky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.1.13 09:27

@lilia81 DAKUJEM VAM NO JA ZIJU V CECHACH 9 LET ALE TA CESTINA MI NEJAK NEIDE MYSLIM PSANI:-)INAC SOM TADY VDANA ZA CECHA:-)) :srdce: CO POTREBUJ VEDIET NA 1 DISKUZII:-)dURECHOVA NO UVIDIM KOHO MI DAJU NA RECEPCII UZ V PONDELOK TAM IDEM..MYSLITE ZE MA BUDU ROVNO VYSETROVAT, ALEBO SI LEN PROMLUVIME:-)CO A JAK A AKO TRVA DLHO DALSIA OBJEDNAVNA NA VYSETRENIE? DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.1.13 10:24

@tucnacik - podle toho, který den cyklu jsi! pokud budeš zrovna v době ovulace, tka se kouknou, jestli rostou folíky a třeba rovnou naplánují IUI (to je zdarma). Jinak partner asi půjde na vyšetření spermia, takže doporučuju 3 dny nesexovat, ještě vám asi naberou krev na pohlavní choroby (musí kvůli práci s biologickým amteriálem). První schůzka je informativní, kouknou na nějaké výsledky, co už máte, představí, co všechno dělají, jaké jsou způsby léčby, projdou s tebou ceník (ten tě stejně bude zajímat až při případném ivf).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.