Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tucnacik
tam je plno super doktorů
Hulvert je zrovna primář
my měli snad skoro všechny za ten rok a půl
![]()
@tucnacik - no hulverta já neměla nikdy, ale být tebou, tak chci jaržembovskou
je strašně milá a s mischkou od ní máme obě miminka ![]()
Tak uvidime koho mi daju na recepci uz sa neviem dockat ja tam idem na konzultacii a ani neviem ci vten den budu ma nejak vysetrovat ![]()
@lilia81
jojo Jaržembovská mi zůstane v hlavě asi napořád
ona je prostě úžasná ![]()
Tak tomam radost, ze ste spokojny…snad budem taky raz stastna maminka ako vy ![]()
@tucnacik - jinak dr. durechová, která je tam ve čtvrtky je slovenka a je taky moc hodná, kdybys chtěla ![]()
Jojoj oJaržembovskou taky doporučuju je moc hodná a dodá spousty poizitivní energie. zatím ještě od ní miminko nemám, ale vše přijde. Držím moc palce!
@mishka123 píše:
@lilia81jojo Jaržembovská mi zůstane v hlavě asi napořád
![]()
ona je prostě úžasná
Jojo s tím naprosto souhlasím, škoda, že si nás nemlže nechat po celé těhotenství
no nicméně, já se tam budu muset stavit, potřebuju výpis z karty pro pojišťovnu, aby mi schválili placení pojistk v PN
Ahojky,
jak tu píšete o štítné žláze, na vyšetření mě může poslat i obvodní? Co jsem všude četla, tak posílal gyn.dr.
@lilia81 píše:
@tucnacik - no hulverta já neměla nikdy, ale být tebou, tak chci jaržembovskouje strašně milá a s mischkou od ní máme obě miminka
lili já měla Hulverta jednou na UTZ a na odběr vajíček a musím říct, že je taky naprosto skvělý ![]()
Ahoj holky, tak od včerejška už mám embryjko u sebe. Teď už jen čekat.. zatím na to moc nemyslím, jen ležím, koukám na TV a čtu si, ale za pár dní bude asi těžké myšlenky vytěsnit. Ale moc tomu věřím!
Flea držím moc palce teď je nejlepší doba k zavrtání!!!Odpočívej!!!
@f-l-e-a - super super, to už je určo zakousnuté, ejslti jsi měla blastocystu! držím palečky!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.