Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@f-l-e-a píše:
Tak jsem doma z OPU, moc pozitivně ale naladěná nejsem, polovinu času na lůžku jsem profňukala.. nevím, jestli jsem tak přecitlivělá z těch všech hormonů, ale už se za to fakt nesnáším. Asi bych v porovnání s ostatními měla být za svůj počet vajíček šťastná, ale nejsem.. mám strach, aby to stačilo, navíc jsem si dělala naději aspoň na možnost dvou KETů. Na posledním utz odhad cca 25 foliklů, skutečnost byla 19, ale z toho jen 10 vajíček. Polovina byla prázdná..Mám teď vůbec strach, aby taky ta zbylá vajíčka byla vůbec použitelná. Dle dr. je to krásný výsledek a i ten vysoký odpad se jí nezdál neobvyklý, prý to u většího počtu folikulů není nic výjimečného. Ale řekněte to mojí hlavě.. prostě furt řeším, proč to tak je. U jiných takový odpad nebyl. Už aby byl zítřek a věděla jsem, zda bylo co oplodnit a zda se oplodnilo. Budu věřit a snad bude zítra lépe!
vyřiď svojí hlavě, že 10 vajíček je krásný výsledek
![]()
@f-l-e-a
určo to bude v phoodě
mě z těch mých 16 folíků taky moc nezůstalo a nakonec zůstali jen dva bojovníčci
jinak ahojky holky, dnes mě propustili z Iscare naše dvojčátka už mají srdíčka a měří 6mm
![]()
@mishka123 píše:
@f-l-e-a
určo to bude v phooděmě z těch mých 16 folíků taky moc nezůstalo a nakonec zůstali jen dva bojovníčcijinak ahojky holky, dnes mě propustili z Iscare naše dvojčátka už mají srdíčka a měří 6mm
![]()
jééé velká gratulace ke
![]()
@mishka123 gratulace! Hodně štěstí do dalších fází těhulkování!
@alenka84 jj, dík. Snažím se jí to taky namluvit, ale mele si svou. ![]()
Flea 10 vajíček je krásná i kdyby se polovina vyvíjela dobře pořád ti zbydou!!!Držím moc palce!!!
Podělím se s vámi o svou zkušenost v Iscare. Byli jsme tam s manželem před rokem. Hned při vstupu jsme dostali ceník. 2krát jsme byli u jedné paní doktorky, která mě vyšetřovala a už z jejích přeřeků a omylů jsme nebyli dvakrát nadšeni. Manžel byl na spermiogramu, kde oznámili že spermie jsou pomalé. Poté nám doktorka oznámila, že nemá cenu zkoušet inseminaci a rovnou nám chtěla nabídnout termín na umělé oplodnění. Přístup se nám vůbec nezamlouval. Proto jsme se rozhodli, že zkusíme jinou kliniku. Dostali jsme se do Gennetu, kde po prvním sezení s paní doktorkou jsme se domluvili na inseminaci. Před Vánocemi jsme jí podstoupili a dnes mám pozitivní výsledek na těhotenství. Je to každého věc. Ale náš názor je, Iscare bohužel nikomu nedoporučovat.
@Pešule17 píše:
Podělím se s vámi o svou zkušenost v Iscare. Byli jsme tam s manželem před rokem. Hned při vstupu jsme dostali ceník. 2krát jsme byli u jedné paní doktorky, která mě vyšetřovala a už z jejích přeřeků a omylů jsme nebyli dvakrát nadšeni. Manžel byl na spermiogramu, kde oznámili že spermie jsou pomalé. Poté nám doktorka oznámila, že nemá cenu zkoušet inseminaci a rovnou nám chtěla nabídnout termín na umělé oplodnění. Přístup se nám vůbec nezamlouval. Proto jsme se rozhodli, že zkusíme jinou kliniku. Dostali jsme se do Gennetu, kde po prvním sezení s paní doktorkou jsme se domluvili na inseminaci. Před Vánocemi jsme jí podstoupili a dnes mám pozitivní výsledek na těhotenství. Je to každého věc. Ale náš názor je, Iscare bohužel nikomu nedoporučovat.
@Pešule17 píše:
nechápu proč tu to píšeš
my čekáme díky Iscare dva mimíšky… takže za mě Iscare doporučovat
![]()
@f-l-e-a neboj se ničeho a svojí hlavě dej dovolenou… Každý to má jinak, ale ty budeš mít teď ty nejlepší a nejsilnější
který půjdou za tebou do bříška… Zítra dej vědět…
![]()
Tak člověk nemůže vědět, jak to dopadne. A hlavně jsem to nechtěla řešit. Ale v tom Iscare byla i jedna známá, která do toho dala už přes 30tisíc. Jak jsem psala, je to každýho věc. A hlavně my jsme tam byli před rokem a pak jsme rok měli pauzu. Až po roce jsme zkusili tohle.
@mishka123 píše:
nechápu proč tu to píšešmy čekáme díky Iscare dva mimíšky… takže za mě Iscare doporučovat
![]()
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.