Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 - no byli jsme teď u jedněch i druhých rodičů a musím říct, že poslední cesta po D1! tohle není pro těhotnou!!! jinak prcek cělý v břichu prostocviky a má evidentně dost místa, což mi naznačuje tím, že se trefuje tu do močáku, pak do žeber, pak do ledvin, pak do žaludku, pak do boku, takže nevím, co tam nacvičuje
jinak se mám prima, bříko mám ještě pořád malé, neotýkám, pohodička… bude hůř ![]()
@lilia81 a v v kolikátým jsi? no asi se mám ještě na co těšit ![]()
Ahoj holky, tak už je po svátcích, snad jste si je hezky užily. Já už mám v hlavě jen jediné myšlenky, 3. ledna návštěva Iscare a začátek stimulace na IVF.
Luco, gratulace k srdíčku.
Mishko, tys mi zase udělala obří radost těmi pozitivními těhu testy. Snad je tu budu moci za měsíc také ukázat..
@f-l-e-a moc držím pěstičky, ať ti to vyjde a děkuji ke gratulaci!! ![]()
@lilia81
se Sebík protahuje nééé?
a dává najevo mamince, že je tam taky
![]()
Holky, mě je dneska nějak podezdřele dobře, teda sem tam se trošku žaludek zhoupne, ale mnohem míň než posl. 14dní…prsa jsou stále citlivá a hodně nafouklá jsem, myslíte, že je vše ok? V pátek krásně bušilo
tak doufám, že je i ted dobře!
@Luca89 píše:
Holky, mě je dneska nějak podezdřele dobře, teda sem tam se trošku žaludek zhoupne, ale mnohem míň než posl. 14dní…prsa jsou stále citlivá a hodně nafouklá jsem, myslíte, že je vše ok? V pátek krásně bušilotak doufám, že je i ted dobře!
A proč by nemělo být vše ok?
@alenka84 nevím, asi se moc sleduju a bojím…
přijdu si jyk blázen…ale tak moc se bojím, aby vše bylo dobré, ale zas kdyby se Jažembovské něco nezdálo, tak by mě přeci nepropustila na normoš gyndu…a jakpak se daří Tobě?
@Luca89 píše:
@alenka84 nevím, asi se moc sleduju a bojím…přijdu si jyk blázen…ale tak moc se bojím, aby vše bylo dobré, ale zas kdyby se Jažembovské něco nezdálo, tak by mě přeci nepropustila na normoš gyndu…a jakpak se daří Tobě?
To je jasný, že je strach, ale dokud není nějaký problém, tak není důvod se stresovat ![]()
Já se mám báječně, začla jsem cvičit, abych se dala trochu do formy, a hrozně mě to baví…až tolik, že si říkám co budu dělat, až fakt otěhotním ![]()
@alenka84
no a třeba ti to zrovna pomůže!!!
kéž by!! strašně držím pěsti!!!
jinak strach asi bude až do toho 13.tt…ale přítel věří, že bude vše ok a prostě musím, kor když se zadařilo doma…
@mishka123 - no, protahuje, protahaje, a mě z toho poskakuje břicho
ale je to zlatíčko, když spím, spí taky
doufám, že mu to zůstane ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.