Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky. Tak snad se uhnizďuje. Posledních pár dní cítím takové tlaky v břiše. Jako kdyby se mi chtělo stále na WC. A pořád bych jedla! ![]()
@Fantazie píše:
A co ty Alko? Jak si na tom? V jaké si fázy?
já čekám na výsledky imunologického vyšetření, a jinak si dávám pauzu a snažíme se doma. Nějak se mi teď do dalšího ivf nechce…
To máte dobrý že se můžete snažit doma. U nás je to prý skoro nemožné přirozenou cestou. Doktor říkal něco o 10 procentech. Podle mě ty to byl spíše malej zázrak kdyby se to povedlo.
A já prý ještě k tomu nemám tolik času čekat na mimčo. U mě je každej půlrok prý nebezpečný.
@alenka84 píše:
@Fantazie no ještě šance je, že se druhá čárka objeví, i když 12. den už většinou bývá vidět…jak staré ti vkládali embryo?
Jinak na krev můžeš do Iscare, ale tam asi takhle po Vánocích taky nejsou, co?
Utrogestan většinou MS udrží, takže na tohle moc nekoukej…
dneska v iscare jsou a zítra taky, Jažembovská říkala, že dnes slouží Turková a zítra ona, já k ní zítra jdu na kontrolu ![]()
Ahojky, nevite zda budou i v pondeli v iskaru? Jinak preji vsem hodne stesti…
Koukala sem na stránky ISCARU a nemají tam nic o tom že by tam nebyly. Tak si myslím že tam budou i v po normálně.
Já si počkám do zítřka a udělám si ten test co sem dostala a pak se domluvím se svým lékařem. Chodím ke Kultovi a on mě na IVF předal do ISCARU. Tak si myslím že na kontrolu půjdu k němu a ne do ISCARU. Projistotu mu asi napíšu jak to se mnou vypadá a co mám tedy dělat. Kdyby byl i zítra negativní tak nevím zda ještě brát Utrogestan.
Nevíte prosím, zda je možné že by test byl negativní ale pak z krve by se zjistil pozitivní výsledek?
@Fantazie tak kamarádce se to tak prý stalo, takže očividně je!!
držím pěsti ![]()
Tak dnes je 14 den od ET a test zase čistej jak sníh
Psala sem doktorovi zda půjdu i přesto na kontrolu a prý ne. Mám jen vysadit Utragestan a v lednu se s ním dohodnout co dál. Takže ani na tu krev nejdu. Ted vysadit a čekat zase na tu „slečnu“. Tak snad příště. Jak tu sem tu párkrát četla - někdo tu statistiku dělat musí
Všem ostatním co čekají ještě na testy přeju víc štěstíčka než sem měla já a ostatním co už vědí pozitivní výsledek moooc gratuluji!
@Fantazie píše:
Tak dnes je 14 den od ET a test zase čistej jak sníhPsala sem doktorovi zda půjdu i přesto na kontrolu a prý ne. Mám jen vysadit Utragestan a v lednu se s ním dohodnout co dál. Takže ani na tu krev nejdu. Ted vysadit a čekat zase na tu „slečnu“. Tak snad příště. Jak tu sem tu párkrát četla - někdo tu statistiku dělat musí
Všem ostatním co čekají ještě na testy přeju víc štěstíčka než sem měla já a ostatním co už vědí pozitivní výsledek moooc gratuluji!
To je mi moc líto, vím jak ti je
Vím, že útěcha „příště to vyjde“ je v tuhle chvíli hrozná, ale musíme doufat…ono to jednou vyjde, a je hodně velká šance, že to bude právě příště ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.