Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
11.12.12 15:46

@MisTer děkuji moc!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.12.12 18:30

@Luca89 Jupíííí, gratuluju!! :dance: Já jdu zítra na UTZ k mýmu gyndaři a opět se bojím. No, možná se bojí každá trochu před dalším UTZ po zamlklém těhu. Pořád špiním i přes ascorutin a utrogestan a imunologie dopadla taky moc špatně :( Zítra dám vědět. Jinak fakt super zpráva, ještě jednou gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.12.12 18:31

@Luca89 A co? Máš neschopenku? Já už chodím do práce a dává mi to zabrat. Mám psychycky náročnou práci… Uklidnuje mě, že ještě příští týden a budu zase doma až do nového Roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.12.12 18:46

@včelička78 já mám teď neschopenku na virozu a pak si ji nechám protáhnout, hlavně proto že mám povolání náročné psychicky, ale je i nebezpečí, že bych mohla dostat ránu do břicha, takže to vidím na celý těhu no, snad mi nějak čas uteče a nehrábne mi! A copak děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.12.12 18:57

@Luca89 jen odpočívej, ať si ty i mimčo fit :) Dělám na žalobách a exekucích. Nic příjemného… Byla jsem doma od října a práce na mě čekala. Nikdo ji za mě neudělá, tak doháním resty. Ale šetřím se. Dříve jsem zůstávala v práci do nevidímm a teď už to tak nedělám :) Teď mi to za to nestojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.12.12 18:59

@včelička78 no to určitě, buď opatrná, tak to já asi do práce nepůjdu už no, bojím se, dělám s autistickým chlapečkem a když se vzteká bejvá to masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.12.12 19:03

@Luca89 Tak to bys měla být doma. Dokážu si to představit. Starala jsem se o různě postižené děti, když jsem chodila na prxi ze školy. Je to opravdu náročná práce, ale krásná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.12.12 21:05

@včelička78 jj je krásná, ale bohužel v těhu i nebezpečná, takže volím domov a snad si vždy něco najdu ať se nenudím a utíká mi to a ty vše ok? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.12.12 22:59

@Luca89 - gratulujuuu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.12.12 23:05

@lilia81 děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.12 08:41

Zdravím všechny holčiny, jsem tu nová.
Je tu tak strašně stran na čtení, že nemám čas procházet všechno. Jen jsem chtěla radu či vaše vyjádření. Jste v ISCARE spokojené?
Já jsem po 1. neúspěšném IVF v srpnu, immunologické vyšetření celkem v pořádku. Čeká nás další pokus někdy brzy, ale říkám si, jestli mám zůstat v ISCARE nebo jít někam jinam. Přístup tam byl dobrý, všichni jsou tam moc příjemní, ale slyšela jsem nějaké zvěsti, že jsou tam hrozně na peníze, tak z toho mám takový divný pocit.
Několik lidí prý mělo embrya, co se vyvíjela dobře a pak řekli, že to není vhodné na mražení (to se stalo i mě) - což znamená, že příště budeme muset zase platit.
Jaký je váš názor?
S manželem jsme došli k názoru, že každé soukromé zařízení, co je akciovka prostě potřebuje svoje zisky, a všude to bude víceméně stejné.

Máme to zkusit znovu ISCARE? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
12.12.12 08:47

Msluníčko-nás teda teprvě nějaké placení čeká, takže neposoudím, ale myslím si, že všechny CARY mají toto hodně na výdělek, ale zase se mi nechce věřit, že by to dělali takhle naschvál nevím no!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.12.12 08:52

@Mslunicko - upřímně řečeno tomu nevěřím! z vlastní zkušenosti pokud embrya nebyla vhodná k mražení, tka si myslím, že opravdu nebyla! kdyby byla, tka by ti je zamrazili - já mám na mrazáku 15 ebryjek, takže něvěřím tomu, že by prostě někomu zahodili embrya, která jsou ok! sic jsem se divila, že po PK, když se jich 12 vyvíjelo skvěle mi zbylo „jen“ 9, ale to je podle mě normální úbytek!

naopak musím konstatovat, že nás ani příliš netlačili do ISCI, tedy doktorka vůbec, embryoložka to po OPU zkusila, ale když jsem řekla ne, bylo to plně respektováno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.12 08:53

Za vším je prostě jen byznys. O tom jsem přesvědčená. Nedělají to pro naše krásné oči. Možná se jen potřebuju smířit s myšlenkou, že je prostě potřebuju, že jinak mimčo mít nebudeme. :(
No nic, nebudu si zoufat. Jiní lidé jsou na tom hůře. Človek by měl zůstat pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.12.12 08:55

@Mslunicko - jasně, je to byznys, ale nevěřím, že pokud by byla embrya ok, že by je nezamrazili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.