Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@včelička78
já taky..teda, ale to mi molo dojít, jestli chodíš do ISCARE ![]()
@Luca89 píše:
@včelička78já taky..teda, ale to mi molo dojít, jestli chodíš do ISCARE
tak pokud vím, tak tam dojíždí i mimopražští ![]()
Jinak dodatečně gratuluju k pozitivním testíkům ![]()
@alenka84 aha, tak to jsem netušila
děkuji, jen mě zarazila ta hraniční krev, ale ta byla 13dpo, silici čarka 14dpo, 13dpo byl dušík, tak snad bylo fakt jen brzy
a co ty vubec?
@Luca89 píše:
@alenka84 aha, tak to jsem netušiladěkuji, jen mě zarazila ta hraniční krev, ale ta byla 13dpo, silici čarka 14dpo, 13dpo byl dušík, tak snad bylo fakt jen brzy
a co ty vubec?
neboj, když sílí, tak to bude ok
Na krev bylo celkem brzo…My se teď snažíme doma, nějak to neřeším…takže máme víceméně se vším pauzu
Akorát zítra jdu na imunologii a uvidím co výsledky. Každopádně dřív než na jaře asi nic nebude (buď iui nebo ivf), třeba se zadaří samo, šanci pořád máme ![]()
@alenka84 snad jo, zesílená byla jednou, ale už je to teda čárka a ne duch aspoň.....tak moc držím pěstičky, aby se zadařilo pokud možno doma!!! ![]()
@Luca89 píše:
@alenka84 snad jo, zesílená byla jednou, ale už je to teda čárka a ne duch aspoň.....tak moc držím pěstičky, aby se zadařilo pokud možno doma!!!
pokud je to pěkná čárka, tak je to jasný
Držím palce, ať je všechno v pořádku ![]()
@alenka84 sice slabší, ale je......ten prostřední je ze včera…ta první zleva je 12DC, stejná byla 13DC a ten jinej je taky včerejší, ale na ten sem nečetla moc dobrý recenze…
Ale v reálu bych řekla, že jsou vidět o něco lépe, tohle je focený jen mobilem
@alenka84 no snad eště zesílí a když ne, tak snad tohle stačí…a snad se to udrží a bude vše ok… a tobě taky mooco držím pěstičky
![]()
@Luca89 Jůůůů, to jsou krásné čárky
Tak ať vše prosperuje, jak má a ať je z toho krásné mimi ![]()
@včelička78 děkuji…snad jo, dřív jsem se těšila, až to přide, ted jsem nadšená, ale pořád se tak bojím…ale musím být optimista a v klidu no, no co ti mam povídat, myslím, že to znáš, naštěstí přítel je klidnej a podporuje mě
a co tvuj manzel/přítel?
@MisTer děkuji…ted věřit, že se udrží, ale prostě musí
dneska jsem měla salát k věčeři, abych měla aspoň čistý svědomí ze svýho stravování ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.