Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
4.12.12 07:15

@lulllu Alenka sice radí v dobrém, to ty taky, ale mám pocit, že dám na tebe, protože dnes jsem od 4 vzhůru jak jsem napjatá… :mrgreen: dopoledne tam zavolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.12.12 07:15
@lulllu píše:
@alenka84 -ach holka, az v lednu, sice pisu do teto diskuse, ale chodim do Pronatalu v Praze. Protoze jsem mela OHSS, tak chteli at mam za sebou aspon 2 MS, muj problem je, ze mam dlouhe cykly cca 40-44 dnu, Teprve v nedeli mi skoncila MS a 19 zaviraji Pronatal, takze az v lednu a cyklus bude pravdepodovne umely estrofem a pak utros, takze nejak v pulce ledna by mel byt KET, to je utok na psychiku uz, ale rikam, si, ze se stavaji i horsi veci, no, by se clovek zblaznil :cert:

Ahaaa…že nechodíš do Iscare si pamatuju ;) Tam taky nejsou přes Vánoce, myslím, že je to všude podobné…hele ber to pozitivně, užiješ si v klidu Vánoce, po KETu bys podle mě byla akorát nervózní (aspoň u mě by to tak bylo) :think: Prostě hezky si odpočineš s rodinou a v lednu se to chytne jedna radost ;) Ale jinak tě chápu, většinou čekání taky nesnáším…ale půlka ledna, to je za chvilku, svátky utečou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.12.12 07:16
@Luca89 píše:
@lulllu Alenka sice radí v dobrém, to ty taky, ale mám pocit, že dám na tebe, protože dnes jsem od 4 vzhůru jak jsem napjatá… :mrgreen: dopoledne tam zavolám…

to moje neber jako radu, spíš jen jako vyjádření mého osobního postoje k odběrům krve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.12.12 07:17
@Luca89 píše:
@alenka84 no je to slabá čárka, narůžovělá a je vidět ale z jaéhokoli úhlu a i na umělém světle…takže to mi trošku snad dává naději,,,asi jsem nedočkavec no, ale 13DPO už snad není zas tak brzy na vědění, kor dyž bych dyžtak měla vysadit Utrogestan…a začít nový cyklus

Tak to je ten správný duch :palec: budu držet palce, ať zesílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
4.12.12 07:22

@alenka84 - to mas pravdu Alenko, kdyby se nahodou po KETu neco stalo, tak by bylo horsi ty doktori nahanet o svatcich, nesnasim to cekani, od OPU 4.10. furt cekam, a to nevim jestli to vyjde v tom lednu, ale doufam, verim… @Luca89 - no kdyz je tam carka, tak to tam je :palec:, ale pokud jsi tak nervozni, tak urcite skoc na krev a mas to, nema cenu se tolik nervovat, udelala bych to taky, protoze se znam a chtela bych mit vysledek i z krve :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lulllu
4.12.12 07:24

@alenka84 - no to vis, ze bych byla strasne nervozni, jestli KET vysel, testovani by bylo kolem 24.12, to mi ted na tento den vychazi OVU…

• Citovat
  • Upravit
19131
4.12.12 07:29
@lulllu píše:
@alenka84 - no to vis, ze bych byla strasne nervozni, jestli KET vysel, testovani by bylo kolem 24.12, to mi ted na tento den vychazi OVU…

ideální, pod stromečkem budeš ležet ty s mašlí ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
4.12.12 08:10

@alenka84 ja musim rict, ze CAR v zahranici rozhodne doporucuje pokazde jit 14.den po transferu na krev.Krev je mnohem citlivejsi a je to videt hned i v mnozstvi jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.12.12 11:33

@Luca89 - no to vypadá na správného ducha, já bych udělala ráno test a zajela si do iscare za sestřičkama, ať ti naberou hcg, jestli teda máš nebo nemáš vysadit utroš! když tam dojedeš ráno, tka nejpozději ve 2 budou výsledky!!! a rozhodně ti hlavu neutrhnou, že jdeš brzo nebo tak, já byla na krvi už 9tý den po transferu, říkaly sice, že je to brzo, že k těhu gratulujou až od hcg 100, ale že to neva, že mi to naberou a pak mám přijít na kontrolní, jak to roste :) na testu čárečka nic moc a hcg bylo 125 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.12.12 12:56

@Luca89 narůžovělá čárka vypadá opravdu moc dobře. Tak zkus testnout ještě zítra a dej vědět. Držím pěstičky, ať sílí a je tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
4.12.12 15:54

Tak jsem chtěla ještě testovat zítra, ale nakonec mi to nedalo a jela jsem na krev, tak čekám, ale jelikož se mi udělala vyrážka, šla jsem i k mudr Jažemborské a udělala UTZ, prý mám sliznici 13mm a paní doktorka mi řekla, že nejspíš těhotná jsem, teda, ona to brala jako hotovku, já raději ne, počkám na tu krev :) za týden jdu na kontrolu, to bych kdyžtak byla 4+5.. stranš doufám, že má paní doktroka pravdu a že se to udrží:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.12.12 16:04

@Luca89 - teeeeeda, to nám dej hned vědět, jaká bude krev, ale sliznice teda na MS absolutně nevypadá!!! držíme se Sebastiankem všechny palečky, co máme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
4.12.12 16:11

@lilia81 jaká má být před MS?? Jažemborsá byla hodně přesvědčená no a vzhledem k mý práci mi chtěla i napsat neschopenku, tak jsem řekla, že až kdyžtak přiíští týden, až bude něco vidět…moooc vám děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.12.12 16:14

@Luca89 - no před MS už by měla být nízká, to se tím, že se neuhnízdí vajíčko pak zase snižuje, takže rozhodně 13mm je těhu sliznice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
4.12.12 16:55

@lilia81 no kež by ste měly ty a mudr pravdu :)) děkuji mooooc za popdoru, jsem nadšená a najednou mi to bolení břicha vůůbec nevadí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.