Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak zítra jdu po hodně dlouhé době do práce…Prázdná a na duši hodně bolavá, a nějak se bojim mezi lidi ![]()
@zulu1 to chápu, ale treba ti naopak prace pomuze a prijdes na jine mysleny a zas naberes optimismu, drz se!!budu na Tebe moc myslet
![]()
@zulu1 píše:
Ahoj holky, tak zítra jdu po hodně dlouhé době do práce…Prázdná a na duši hodně bolavá, a nějak se bojim mezi lidi
je dobře, že se v práci rozptýlíš, ono to sice bude chvilku trvat, ale ten smutek přejde a přijde zase optimismus a těšení na lepší zítřky
![]()
@zulu1 Drž se
Taky jsem na tom tak byla, vůbec se mi nechtělo do práce, mezi lidi, protože to tenkrát vědělo pár lidí a mě se nechtělo nic vysvětlovat. Ale můžu říct, že moje obavy byly zbytečné a naopak mi moc pomohlo, že jsem šla zase do práce a mezi lidi. Tak držím palce, ať to máš taky tak a brzo nabereš spoustu sil do dalšího těhu ![]()
@zulu1
moc mě to mrzí
![]()
Jinak ahojíček zase po mé odmlce ![]()
zítra mažu do Iscare pro jehličky ![]()
Mishka123 ahojky to se máš:-)já bych měla za 2 týdny mít výsledky z genetiky a pak je taky dostanu. akorát že ovulace mi vychází kolem štědrého dne tak nevím jestli to nebude poblém. jestli tam vůbec někdo bude. a na jak dlouho je máš?
@len-ka
nevím jak tenhle rok.. ale minulý dělali trasfery, iui naposled 17. ![]()
já budu mít krátký protokol tak se uvidí jak porostou folíci ![]()
@len-ka píše:
Mishka123 ahojky to se máš:-)já bych měla za 2 týdny mít výsledky z genetiky a pak je taky dostanu. akorát že ovulace mi vychází kolem štědrého dne tak nevím jestli to nebude poblém. jestli tam vůbec někdo bude. a na jak dlouho je máš?
S tím bych nepočítala, přes Vánoce tam určitě nejsou ![]()
Holky tak hned první zákazník mi přinesl ukázat fotku miminka co se mu narodilo
fakt super…
a zase sem byla celej den v háji..
Zulu neboj bude dobře, vím, že to musí být hrozně těžké, ale neboj!!!I vám se podaří!
@zulu1
přebolí to
a pak už bude jen dobře a ty správní mimíšci v bříšku
![]()
Holky díky že jste ![]()
připadám si jak psychicky neschopná…bez neurolu bych se nevyspala…už aby to skončilo…
přemýšlím o léčiteli---nemáte některá zkušenost?
@zulu1
já vím akorát o dětské, ale určo by vzala i dospělýho
pokud myslíš psycholožku?
Spíš myslím přímo léčitele…ikdyž psycholožku bych asi taky snesla.
Ahojky, tak já vám nevím, včera i dneska (12DPO A 13DPO) ráno jsem měla na Mamatestu 10 duchy, sice slabé, ale jsou tam…přemýšlím zajít na krev, není to moc brzy 13DPO?
strašně se bojím, že jsou falešní… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.