Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
2.12.12 19:00

Ahoj holky, tak zítra jdu po hodně dlouhé době do práce…Prázdná a na duši hodně bolavá, a nějak se bojim mezi lidi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
2.12.12 21:24

@zulu1 to chápu, ale treba ti naopak prace pomuze a prijdes na jine mysleny a zas naberes optimismu, drz se!!budu na Tebe moc myslet :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.12.12 21:36
@zulu1 píše:
Ahoj holky, tak zítra jdu po hodně dlouhé době do práce…Prázdná a na duši hodně bolavá, a nějak se bojim mezi lidi :(

je dobře, že se v práci rozptýlíš, ono to sice bude chvilku trvat, ale ten smutek přejde a přijde zase optimismus a těšení na lepší zítřky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.12.12 00:46

@zulu1 Drž se :kytka: Taky jsem na tom tak byla, vůbec se mi nechtělo do práce, mezi lidi, protože to tenkrát vědělo pár lidí a mě se nechtělo nic vysvětlovat. Ale můžu říct, že moje obavy byly zbytečné a naopak mi moc pomohlo, že jsem šla zase do práce a mezi lidi. Tak držím palce, ať to máš taky tak a brzo nabereš spoustu sil do dalšího těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
3.12.12 15:59

@zulu1
moc mě to mrzí :( :( :( :hug: :hug:

Jinak ahojíček zase po mé odmlce :mavam:
zítra mažu do Iscare pro jehličky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.12.12 16:26

Mishka123 ahojky to se máš:-)já bych měla za 2 týdny mít výsledky z genetiky a pak je taky dostanu. akorát že ovulace mi vychází kolem štědrého dne tak nevím jestli to nebude poblém. jestli tam vůbec někdo bude. a na jak dlouho je máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
3.12.12 16:37

@len-ka
nevím jak tenhle rok.. ale minulý dělali trasfery, iui naposled 17. :think:
já budu mít krátký protokol tak se uvidí jak porostou folíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.12.12 16:46
@len-ka píše:
Mishka123 ahojky to se máš:-)já bych měla za 2 týdny mít výsledky z genetiky a pak je taky dostanu. akorát že ovulace mi vychází kolem štědrého dne tak nevím jestli to nebude poblém. jestli tam vůbec někdo bude. a na jak dlouho je máš?

S tím bych nepočítala, přes Vánoce tam určitě nejsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
3.12.12 17:51

Holky tak hned první zákazník mi přinesl ukázat fotku miminka co se mu narodilo :( fakt super… :( :,( a zase sem byla celej den v háji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.12.12 19:40

Zulu neboj bude dobře, vím, že to musí být hrozně těžké, ale neboj!!!I vám se podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
3.12.12 19:42

@zulu1
:hug: :hug: přebolí to :hug: :hug: a pak už bude jen dobře a ty správní mimíšci v bříšku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
3.12.12 20:10

Holky díky že jste :hug:
připadám si jak psychicky neschopná…bez neurolu bych se nevyspala…už aby to skončilo…
přemýšlím o léčiteli---nemáte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
3.12.12 20:14

@zulu1
:hug: :hug: já vím akorát o dětské, ale určo by vzala i dospělýho ;) pokud myslíš psycholožku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
3.12.12 20:19

Spíš myslím přímo léčitele…ikdyž psycholožku bych asi taky snesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
4.12.12 06:18

Ahojky, tak já vám nevím, včera i dneska (12DPO A 13DPO) ráno jsem měla na Mamatestu 10 duchy, sice slabé, ale jsou tam…přemýšlím zajít na krev, není to moc brzy 13DPO? :think: strašně se bojím, že jsou falešní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.