Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 píše:
Ahojky, tak já vám nevím, včera i dneska (12DPO A 13DPO) ráno jsem měla na Mamatestu 10 duchy, sice slabé, ale jsou tam…přemýšlím zajít na krev, není to moc brzy 13DPO?strašně se bojím, že jsou falešní…
jééé to zní slibně
Na krev asi brzo je, ale pokud tě to uklidní…já osobně nejsem zastáncem toho chodit na krev, protože mi přijde, že to nemá oproti tt žádnou vypovádající hodnotu navíc
Pokud se teda nesleduje nárůst kvůli vyloučení mimoděložního…ale většina ženských na tu krev chodí, tak jsem asi jediná ![]()
@lulllu píše:
@alenka84 - a jak Ty? Jsi objednana nekam na imuno, genetiku?
jsem objednaná na pátek na imuno, ale upřímně řečeno, teď to jde nějak mimo mě, dávám si pauzu
(I když se snažíme, ale neřeším to)
@lulllu minulý měsíc mi duchy nedělal…a teď dva dny po sobě, na fotce z mobilu vidět nejsou a do foťáku mám v háji baterky…ae přítel toho včerejšího taky viděla dnešní byl cca stejnej.....tak přemýšlím zda jít na krev nebo ještě počkat do zítra, abych věděla, jesli vysadit Utrogestan nebo ne
@alenka84 no já četla, že je to jistější a říkala mi to i Hrazdírová minule, že kdyby to bylo takový jo a ne, ať přijdu na krev…a někde jsem četla, že prý z krve se to pozná už po 10dnech, tak já fakt nevím…buď testnu ete zítra a nebo tam zavolám a poradím se…strašně bych si přála, aby to bylo ono, ale bojím se že ne…i proto chci jít na krev, ta nejistota je šílená…
@Luca89 píše:
@lulllu minulý měsíc mi duchy nedělal…a teď dva dny po sobě, na fotce z mobilu vidět nejsou a do foťáku mám v háji baterky…ae přítel toho včerejšího taky viděla dnešní byl cca stejnej.....tak přemýšlím zda jít na krev nebo ještě počkat do zítra, abych věděla, jesli vysadit Utrogestan nebo ne
já bych zkusila testnout ještě zítra ![]()
@alenka84 třeba to právě klapne, když to neřešíš
držím pěsti!!! ![]()
@alenka84 -ach holka, az v lednu, sice pisu do teto diskuse, ale chodim do Pronatalu v Praze. Protoze jsem mela OHSS, tak chteli at mam za sebou aspon 2 MS, muj problem je, ze mam dlouhe cykly cca 40-44 dnu, Teprve v nedeli mi skoncila MS a 19 zaviraji Pronatal, takze az v lednu a cyklus bude pravdepodovne umely estrofem a pak utros, takze nejak v pulce ledna by mel byt KET, to je utok na psychiku uz, ale rikam, si, ze se stavaji i horsi veci, no, by se clovek zblaznil ![]()
No nic, já mažu do práce, uvidím, jestli vydržím nebo si tam zavolám a alespoň se poradím
děkuji za názory a všem přeji co nejdříve 2 // ![]()
@Luca89 píše:
@alenka84 no já četla, že je to jistější a říkala mi to i Hrazdírová minule, že kdyby to bylo takový jo a ne, ať přijdu na krev…a někde jsem četla, že prý z krve se to pozná už po 10dnech, tak já fakt nevím…buď testnu ete zítra a nebo tam zavolám a poradím se…strašně bych si přála, aby to bylo ono, ale bojím se že ne…i proto chci jít na krev, ta nejistota je šílená…
no asi pozná, ale zase proč to vědět po 10 dnech…těch pár dní navíc už bych si na to klidně počkala
Pravda je, že krev je 100 % jistota, ale podle mě ty tt fungují taky spolehlivě
Teda nepočítám duchy no, těm už po zkušenostech tayk nevěřím…teda ono taky každý považuje za ducha něco jiného, že ![]()
@Luca89 - ja bych sla urcite na krev, kdyz Ti mamatest duchy nedela, krev Ti to urcite rekne, drzim palce. Ja kdyz nevim na cem jsem, jdu na krev.
@alenka84 no je to slabá čárka, narůžovělá a je vidět ale z jaéhokoli úhlu a i na umělém světle…takže to mi trošku snad dává naději,,,asi jsem nedočkavec no, ale 13DPO už snad není zas tak brzy na vědění, kor dyž bych dyžtak měla vysadit Utrogestan…a začít nový cyklus
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@zulu1 - verim, ze je to ted strasne tezky, ale dostanes se z toho brzo a bude dalsi tehotenstvi, ktere skonci porodem zdraveho miminka, neboj
@Luca89 tak jsem hod foto, no tezko rict
muze to byt tehotenstvi, ja osobne duchum prilis neverim, ale pokud Ti bezne mamatest duchy nedela, tak by to mohlo byt ono, moc Ti drzim palce