Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer
přeji zázrak!! a kdyby nepřišel, tak IVF určitě pomůže, určitě informuj
@MisTer my měli taky špatné spermio a IVF vyšlo hned na poprvé. Tak když to nepůjde normálně, tak IVF určo výjde, uvidíš ![]()
@Luca89 za 10m min. bude 16:00, už se těším na zprávičku
Držím pěsti.
Dneska jsem byla na kontrole, jsem 8+1 a embryo je 20mm veké a ještě jedna pozitivní zpráva, hematom je na ústupu ![]()
@Luca89 - jeeej to je bezva!!! Vypada to fakt slibne
pak dej vedet jak jsi dopadla
Ta jsem volala na krev a pry mám hraniční hodnoty, takže v pondělí znova, nicméně mi to nedalo a udělala si ještě testík doma a čárka od včerejška krásně zesílila, včera to byl duch, dnes je to už čárka, no a pro jisottu jsem si udělala ještě jeden a tam jsou taky dvě, tak snad je to na dobré cestě… ![]()
@Luca89 - určitě! držím palečky, ale jeslti čárečka sílí, tak je to tam!!!
![]()
@lilia81 jj zesílila a to o dost, dnes je to jasná, růžová čárka a na tom jiném rapiclearu je taky, sice slabsi než na Mamatestu ale je!! tak snad se to udrží, akorát nevím, zda ta krev nebude zbytečná? no říkám si, že aspoň MUDr uvidí aktuální hodnoty, to neuškodí
děkuji moc
@lulllu děkuju, jako sice krev byla nejistá, ale ta sílící čárka mě uklidnila
děkuji moc
No to je mi trochu divne, ze krev byla nejista, kdyz test Ti ukazal carku, to jsem teda jeste neslysela, co vim, tak krev byva presnejsi, ale hlavne, ze sili ![]()
Luca super zprávy určitě to bude dobrý!!
včelička moc gratuluju!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.