Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 píše:
@MisTer děkuji…ted věřit, že se udrží, ale prostě musí![]()
dneska jsem měla salát k věčeři, abych měla aspoň čistý svědomí ze svýho stravování
jo to jsem měla taky, ale zapila jsme to dvěma skleničkama vína ![]()
@alenka84
tak to já nemůžu…ale nevadí… HOLKY moc všem děkuji za podporu a držím pěstičky, ať se zadaří a těm co se zadařilo, tak ať je vše ok, teď utíkám spát, ráno zas do práce
tak zatím a informujte co a jak!!! (třeba se s něym potkám v pondělí nebo úterý-to jdu do iscare na krev a UTZ)
Ahoj. Intenzita čárky na testu neříká nic o prosperitě těhotenství (to nejsou moje slova, ale slova MUDr. Kouckého – porodníka
). A já to můžu jen potvrdit. Když jsem měla ZT, čárka byla stejně silná. Naopak, když při dalším těhotenství čárka slábla (a já navíc špinila), těhotenství dopadlo dobře
. A to byly testy ze stejné krabičky.//tohle jsem našla v jedné diskuzi…takže se zkusím uklidnit a testnout znova odpoledne, popřípadě pak z 1.ranní moči, dnes už to byla 2. a šla jsem po dvou hodinách… ![]()
Když na to koukám, tak dnešní duch je stejnej, jako 13DPO..a ten sem dělala taky ráno z druhé moči po cca 2hodinách nečůrání a 250ml pití…tak budu doufat, že to je fakt jen moc ředěná moč…testnu odpoledne…břicho pořád tlačí..tak snad…
@Luca89 klídek, bude to dobré! Nestresuj se každým testem, možná by bylo nejlepší si zajít na krev hned, ať vidíš, že se hodnoty rychle zvedají. Ale věřím, že je vše, jak má být!
Lili, tak snad se prcek bude chtít fotit aspoň 17., dělá pro vás asi překvápko
Včera jsem byla v Iscare, zase jsem z toho jelen. Podle dr. je možné, že u mě tento měsíc bez jakékoli stimulace proběhla ovulace.. tak já nevím. Cca kolem 8-9DC jsem pociťovala něco jako ovulační bolest, ale nijak jsem tomu nepřikládala váhu - zaprvé to bylo dost brzy a za druhé bez léků neovuluji a když už tak kolem 40DC. Navím mám luteální fázi 11-12 dní, takže bych MS měla mít kolem 20DC. Třeba to nic není, viděla tam nějaký folikul nepravidelného tvaru a sliznici 7,5mm. Takže si dnes budu volat, jak dopadl odběr krve na progesteron. Když bude pozitivní, tak je to na prd a musím čekat na MS a IVF se odsune. Když bude negativní, tak začnu baštit Norethisteron a 3.1. bych šla na KO a pro vyzvednutí léků. Tak snad mi tento plán nic nepokazí.
@Luca89 - holka holka, ty se divíš, že když děláš test takhle na začátku z druhé ranní moči, že je čárka slabá??? a co čekáš
teďka ta koncentrace hcg v moči je prostě na prd a jakmile se napiješ, tak se ti to naředí… takže neboj sa nic!!! nemůžeš to sotva zahnízděné mimčo burcovat k takovým výkonům!!! navíc musím říct, že podobnou čárku jako na tom sinějším mamatestu jsem měla já a v krvi už bylo 125 jednotek… takže klid a nohy v teple…
@f-l-e-a - držím palečky, ať vše probíhá podle plánu a náhodou jste se netulili? kdyby teda byla ovu, že by se zadařilo???
@Luca89
nezlob
a zítra hned z první ranní jasný? ![]()
Jinak dobré ránko… dočítám ![]()
@f-l-e-a
držím palce
já se taky bála, že nám teď IVF nevyjde a už jsem včera píchla 3 jehličku ![]()
@alenka84
a co ty?
půjdete po novém roce do úspěšného pokusu? ![]()
@lilia81
Sebík je uličník
ale on si to možná nechává na ten předvánoční čas
![]()
@mishka123 píše:
@Luca89
nezlob![]()
a zítra hned z první ranní jasný?
Jinak dobré ránko… dočítám
@f-l-e-a
držím palcejá se taky bála, že nám teď IVF nevyjde a už jsem včera píchla 3 jehličku
@alenka84
a co ty?![]()
půjdete po novém roce do úspěšného pokusu?
neee, zatím ne, není chuť ![]()
@Luca89 píše:
Ahoj. Intenzita čárky na testu neříká nic o prosperitě těhotenství (to nejsou moje slova, ale slova MUDr. Kouckého – porodníka). A já to můžu jen potvrdit. Když jsem měla ZT, čárka byla stejně silná. Naopak, když při dalším těhotenství čárka slábla (a já navíc špinila), těhotenství dopadlo dobře
. A to byly testy ze stejné krabičky.//tohle jsem našla v jedné diskuzi…takže se zkusím uklidnit a testnout znova odpoledne, popřípadě pak z 1.ranní moči, dnes už to byla 2. a šla jsem po dvou hodinách…
Příště z první ranní, ta je opravdu o hodně koncentrovanější než ta co stihne projít jen za dvě hodiny ![]()
Teď mi akorát volali z Iscare - progesteron negativní, takže ovulace nebyla,. Běžím si vyzvednout Noristheron a budu se velmi těšit na první MS v roce 2013, po které už snad začnu stimulovat na IVF. Už aby bylo 3. ledna!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.