Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 No tak vidiš, já to měla taky tak a jestli je čárka stejná jako 13DPO, tak je to v poho. Klid, udělej si test zítra ráno z první moči a uvidíš, že bude silnější. Mě se taky pár dní zdálo, že čárka vůbec nesílí a že někdy je naopak slabší, ale to je podle koncentrace moči, tak to tak nemůžeš brát. Hlavně, že tam je ![]()
@f-l-e-a tak aspoň víš na čem si a po novém Roce se můžete pustit do IVF ![]()
@f-l-e-a na krev mám jít v pondělí, tak to musím vydžet, ale dnes ještě testnu, schválně jsem mín pila, aby byla moč silná jak měla bejt ranní…
@včelička78 takže ti taky duch zesílil a pak byl zas duch?? jee kez bys mela pravdu! ale kdyby to slo pryc, tak bych asi krvacela i pres Utrogestan ne?
@Luca89 píše:
@f-l-e-a na krev mám jít v pondělí, tak to musím vydžet, ale dnes ještě testnu, schválně jsem mín pila, aby byla moč silná jak měla bejt ranní…
to bys musela nepít tak osm hodin…stejně koncentrovaná ta moč jako ráno stejně nebude ![]()
@alenka84 jn ale furt by mohla byt lepsi po 3-4hod necurani a malo piti nez kdyz sem vypila hrnecek a za dve hodiny sla curat ne?
@Luca89 píše:
@alenka84 jn ale furt by mohla byt lepsi po 3-4hod necurani a malo piti nez kdyz sem vypila hrnecek a za dve hodiny sla curat ne?
no a nebylo by lepší si ho udělat zítra ráno?
@alenka84 chci jak dneska tak zitra…sem silene nervozni, celej den se mi chce brecet… ![]()
@Luca89 píše:
@alenka84 chci jak dneska tak zitra…sem silene nervozni, celej den se mi chce brecet…
neblbni, ona do zítra nikam neuteče ![]()
Ahojky, tak jste snad měly pravdu a opravdu jsem měla tu moč moc zředěnou, te%d jsem testla a čarka vylezla pěkně, možná i líp jak ta hezká předchozí…ta nalevo je ta ze 14DPO a ta napravo je ten teď…ale ten duch ráno mě fakt vyděsil…joo v úterý jsem měla UZ, takže cysta by měla být vyloučena že?
děkuji moc všem za podporu!!
@Luca89 Tak už můžeš být klidná a odpočívej, ať se má mimi dobře a může se krásně zabydlovat
Tohle už není duch, ale moc krásná těhu čárka ![]()
@včelička78 jj uklidnila jsem se perfektně, kort dyž sílí i od toho převčerejška…akorát mám pěknou rýmu
snad jen alergická, no v nejhorsim budu o víkendu v teplíčku a nechám se obskakovat
a co ty? jak ti je??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Taky cekam netrpelive na leden, presne receno 8-9 ledna a konecne snad uz bude KET!