Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
7.12.12 19:24

@MisTer děkuji…!!! snad se mimču bude u mě líbit a neodejde dřív než za 9 měsíců :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.12.12 19:29

@Luca89 dneska je mi mnohem líp. Hlava skoro přestala bolet a na zvracení mi už taky není. Takže v pohodě, doufám, že je vše v pořádku. Musím se objednat k mmýmu gyndaři. Asi se u něj zastavím v úterý až pojedu z imunologie a domluvím se, kdy příjdu. Teď jsem 8+3 a UTZ mam mít do 14 ti dnů. Vždycky se to dlouho vleče a připadá mi to jako vščnost než jdeš na další kontrolu. Počkej, však to taky zažiješ. Copak čekání na dvě čárky, ale čekání na UTZ, to je teprve něco. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.12.12 19:32

@Luca89 Jo a ty krásně odpočívej a nech se obskakovat. Kdyby na tebe něco lezlo, tak ať to vyležíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.12.12 19:33

@včelička78 jj to je mi jasný, já začínám být napjatá na úterý, to mám právě uz a prý by už měla být vidět dutinka ( to budu 4+5)..tak doufám, že bude už něco vidět…:) nojo, pokud vše půjde jak má, tak budeme mít zlatíčka cca měsíc od sebe…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.12.12 19:34

@včelička78 jj dneska teda ještě poklidím, čekám náštěvu z Moravy, ale pokud rýma nezmizne-vzala sem si homeopatika na alergii, které mi byly povoleny, tak budu doma a výlet do Prahy odvolám…ale doufám, že to je jen alergie no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
8.12.12 10:27

@Luca89 - hezky odpocivej a uz se tema carkama tolik nenervuj :cert:, neni to dobry pro mimino, je tam a je silnejsi, tak neboj

• Citovat
  • Upravit
4273
8.12.12 19:14

@lulllu no ja si všimla, že vždy vyblednou po pár hodinách, ale i tak se mi zdála lepší než ta předtím :) tak snad jo, akorát mě přepadla asi nějaká virozá, v Iscare mi dnes poradili homeopatika a Septisan tak to od rána cucám, snad bude zítra líp…kdyby ne, beru si neschopenku..normálně sem chodila nemocná do práce, ale teď to nechci riskovat…a jak se máš ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
8.12.12 19:39

@Luca89 - no ja jsem strasne utahana, tento tyden padam na drzku, nakonec jsem ted i rada, ze KET bude v lednu, jdou taky Vanoce, tak jsem rada, ze na to pujdu az po Novem roce, ty carky vyblednou po nekolika hod. i na OVU testech, kdyz jsi nastydla, radsi chod na neschopenku, pokud muzes, at se das dohromady, at se ti to nezhorsi ted v tehu

• Citovat
  • Upravit
4273
9.12.12 15:46

@lulllu jj půjdu, akorat zitra na krev, ale aspon jednu cestu jedu autem a pak to musim prezit no a odpol, si zajdu na obvod pro neschopenku, v utery zas iscae a kdyby se to potvrdilo tak si necham napsat neschopenku asi taky pac mam docela narocny povolani a nerada bych pak neco pokazila…tobe moooc drzim pesticky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.12.12 16:34

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? dnes jsem 14 den po prvním iui a test negativní :( tak počítám že už pozitivní nebude ani zítra.. :,( jen ted nevim že když dostanu měsíčky jestli budou mezi svátkama v iscare… jestli další iui mi stihnou udělat třeba mezi svátkama… :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
9.12.12 17:00

@mi.miii tak to netuším, ale moc držím pěstičky, aby se druhá / ještě objevila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.12.12 17:25

@mi.miii - pokud vím, tak na Vánoce mají většinou zavřeno… ale zavolej si tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.12.12 18:02

Tak děkuju, zítra tam zavolam co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.12.12 15:17

Ahojky, zrovna jdu z ISCARE-těhu potvrzeno na UZ 4+5, je vidět krásná dutinka 3-4mm, za týden kontrola, doufám, že vše půjde tak, jak má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
11.12.12 15:33

Luca supeeeeeer tak moc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.