Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
17.12.12 19:46

@ajinka30 - tak to je super! a Ďurechová je moc fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
17.12.12 22:07
Ahojky.. Teď beru prášky na menstruaci, ta by měla dorazit přesně na svátky, ale to je jedno, hlavně ať je a má to nějaký výsledky. Né!!! Podle toho počítám, že bych měla kolem prvních 14 dní v lednu jít na ISCI. Docela se bujím, ale zároveň se strašně těším… Tak uvidíme.. To nám to ten nový rok pěkně začne :lol:…Doufám, že bude vše ok. Tobě ještě jednou strašně moc gratuluju :dance: a užívej si to…
@Luca89 píše:
@belhana děkuji moc! a jakpak jsi na tom ty? :andel:
@Luca89 píše:
@belhana děkuji moc! a jakpak jsi na tom ty? :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
17.12.12 22:11

@belhana děkuji moc, snad se už po Vanocích objeví embryjko,,,zítra jdu na utz, tak nervíky zas pracujou…moc držím pěsti, aby se vám zadařilo hned v lednu!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.12.12 08:51

Také přemýšlíme nad ICSI a pokud embriolog nebude mít žádné námitky, tak do něj půjdeme určo-prý je pak i lepší šance silného embrijka, které přežije(peníze vem čert, chci pro to udělat maximum).Jinak děkuju za podporu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.12.12 17:26

@ajinka30 - a jaké máte spermio? my měli velmi dobré, takže jsme do ISCI nešli, sice mě do toho trošku talčili, ale nakonec jsme si trvali na svém a dobře jsme udělali… takže bych se spíše poradila s dr. a pak dle konkrétního spermia v den OPU…

@belhana - nebooooooj, není čeho!!! to zvládneš a budete mít miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.12.12 20:59

@lilia81 děkuji za povzbuzení, já vím že to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.12.12 21:02

@Luca89 To věřím, že jsi pěkně nervozní… kdo by nebyl co? :) Snad se zadaří na poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.12.12 21:07

@ajinka30 Vítej v klubu, taky jsem byla vyjukaná jak to jde rychle.. :lol: ale :twisted: :twisted: zase je to dobrý v tom, že nad tím nemáme čas moc dlouho přemýšlet.. ISCI máme dané, protože máme špatné spermio… dr. říkala, že nemá cenu to protahovat a zkoušet IVF. Tak jsem na jednu stranu docela ráda…
Držím palečky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
18.12.12 21:41

@belhana moc moc držím pěsti!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
19.12.12 14:01

Ahoj, já jsem teď stále na Norethisteronu, vysazuji ho až 30.12. Dnes jsem si byla ráno oběhnout část předoperačního vyšetření. A 3.ledna jdu do Iscare na kontrolu a když vše půjde, tak jak plánujeme, tak i pro léky. Já si podle všeho také nechám část vajíček oplodnit ICSI. Spermio je sice v normě, ale spíše na dolní hranici. A hlavně je to naše první IVF. Když by se nezadařilo, tak bych ráda věděla, jaký byl rozdíl mezi vajíčkama bez a s.
@belhana @ajinka30 čím budete stimulovat? Mě dr. zvolila buď Fostimon či Gonal.. no a ať se rozhodnu, co budu chtít. A teď se kloním spíš k tomu Gonalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucaz
19.12.12 15:45

zkušenosti, ceny...

Ahoj, omlouvám se, že vám takhle vstupuji do diskuze… :mavam:
2,5 roku se pokoušíme o druhé mimi (první šlo samo) Máme špatný spermio. U Apolináře nám doporučili jednoznačně ICSI. Bylo to ale takový divný jednání…
Můj nový gyn.dr. spolupracuje s Iscarem, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a taky jak se to tam pohybuje cenově oproti jiným… K Apolináři jsem šla právě m. j. kvůli ceně. Nějakou dobu jsme se rozhodovali, jestli do toho pujdem. Teď máme jasno, ale stejně jsem z toho tak nějak vplašená,,, mám obavy a tak nějak nevím, jak se rozhodnout kam… :nevim:
Děkuji za vaše zkušenosti, rady… :kytka:
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
14112
19.12.12 15:49

Co jsme tady tak jsou víceméně všichni spokojený já ještě na IVF nebyla o tom ti řeknou více holky, ale cenově je to plus mínus tisíc korun na stejno někdo má levnější ISCI někdo ET, KET takže je to spíš kde ti to bude vyhovovat. Mě se tam moc líbí jsou hrozně milý a celkově ten přístup!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucaz
19.12.12 16:14

Moc díky! To jsem potřebovala vědět - že to tak nějak plus - mínus bude stejné. Moc se v těch cenících nevyznám. Nu, po Novém roce se na to vrhnu…:-D

• Citovat
  • Upravit
489
19.12.12 21:57
Ahoj Luco, myslím, že Iscare je dobrá volba, už jen proto, že jsou tam všichni moc hodný a hlavně ten přístup je ok. když ti něco není jasný, mají snahu ti to vysvětlit… Což se dneska moc nevidí… ISCI nám bylo doporučeno vzhledem k tomu, že máme špatné spermio… Já osobně jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Iscare. :lol: Doufám, že to tak zůstane… :mavam:
@Lucaz píše:
Ahoj, omlouvám se, že vám takhle vstupuji do diskuze… :mavam:
2,5 roku se pokoušíme o druhé mimi (první šlo samo) Máme špatný spermio. U Apolináře nám doporučili jednoznačně ICSI. Bylo to ale takový divný jednání…
Můj nový gyn.dr. spolupracuje s Iscarem, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a taky jak se to tam pohybuje cenově oproti jiným… K Apolináři jsem šla právě m. j. kvůli ceně. Nějakou dobu jsme se rozhodovali, jestli do toho pujdem. Teď máme jasno, ale stejně jsem z toho tak nějak vplašená,,, mám obavy a tak nějak nevím, jak se rozhodnout kam… :nevim:
Děkuji za vaše zkušenosti, rady… :kytka:
Lucka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.12.12 22:09

@f-l-e-a .. Ahojky já dobírám Norethisteron zítra poslední a potom doufám, že bude úspěšná menstr. pak mám naps. 2-6 den Clost a beru 3 denně!!! :) a uvidíme..v lednu začínám stimulovat čím to ještě nevím…To už bych si mohla taky oběhnout to před. výšetření co??, Nevíš jak dlouho může mít platnost? Mě totiž ještě nikdo nic o před. vyšetření neříkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.